25

Анонимен

преди 3 години

До 25За Тръмо може, ама като на референдума намираха чували, мълча почти целият народ.

24

Анонимен

преди 3 години

Демократите така са се уляли с измамите,че затова бързаха чрез медийте и фейсбук да обяват самозванеца Байдън за президент. ЕС за пореден път доказа,че има проблем с морала.

23

Анонимен

преди 3 години

Как да няма измама, нета е пълен с клипове, как ченгета вадят чували с бюлетини от блата и храсталаци. Онея крали че крали и хвърляли. В райно където живеят по 10 хил човека има гласували 100 хил, в други райони са гласували умрели.. хаоса е пълен. Франс прес да следят малко актуалните събития в телеграм и туитър, не само да стоят си стоят в офисчетата и да пишат поръчкови статии.

22

Анонимен

преди 3 години

Дано. Че ми писна от политикокоректност.

21

Христо Христов

преди 3 години

То и ес не може да представи никакви доказателства за 80% от твърденията си, но все пак такива са демократичните ценности: лъжата в политиката не е грях.

20

Анонимен

преди 3 години

Trump2020

19

тръмплина се спука

преди 3 години

На всеки интелигентен човек му е ясно, че това бе последния ход на Тръмп. Да законово той може да поиска разследване, друг е въпроса дали всичко това не е с цел печелене на време докато обяви поражението си. Това поражение е и негово лично.

18

Анонимен

преди 3 години

До СеирджияОттатък океана сеира свърши. 4 години стигат.

17

Анонимен

преди 3 години

До комунисти-измамнициВ "Америка" има върховенство на закона и очевидно всички които пропагандират "измама" не знаят за какво говорят, но то с комунистите винаги е така.:)))))))

16

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън има проблеми с паметта. Нека Тръмп бъде новият президент на Америка. Америка по-велика от всякога!

15

Ким Чен Ун

преди 3 години

Винаги съм казвал,че по време на демократични избори с повече от един претендент неиминуемо настъпва голяма бъркотия.

14

Сеирджия

преди 3 години

Който може да грабва пуканките, който няма пуканки да си прави салата и да сипва ракия. Оттатък океана става весело.

13

от 5

преди 3 години

До Анонимен 12"Демократие и техните медии избързаха, като си позволиха да изземват функциите на съда. Създадоха прецедент"Радикална неграмотност. Медиите обявяват известните до момента резултати и прогнозирания на базата на тях вот в Електоралната колегия, а не официалния победител.Няма никакъв прецедент, камо ли да "изземват" функциите на Върховния съд на САЩ.

12

Анонимен

преди 3 години

До 13Смешно е да търсиш минуси и плюсове за неща които не засягат българите пряко или косвено. Ганюгите имат милион проблеми които не са свързани по някакъв начин с Байдън или Тръмп!

11

Анонимен

преди 3 години

Който иска да види Джо Байдън в затвора, да ми сложи плюс.

10

Анонимен

преди 3 години

Финалната дума кой ще е президент е на върховният съд в САЩ. Демократие и техните медии избързаха, като си позволиха да изземват функциите на съда. Създадоха прецедент....... Финалната дума е на *** номер 5, той отдавна е взел функцията на арбитър с филия намазана с мас!:))))))))))))))

9

комунисти-измамници

преди 3 години

В Америка извършиха измамата на века, както българските комунисти извършиха измама при изборите през 1990 година. Тогава изборите бях а спечелени от СДС, но комунистите измамиха всички, като промениха резултат в тяхна полза. Това предупредели съдбата на България за стотици години напред. Няма отърваване от Русия

8

Анонимен

преди 3 години

Ако нещата се закучат - отиват на избори : един щат- един глас и тогава на Бай Дън няма да му излезе сметката...Моше би все пак, Бай Дончо е добър играч на покер?

7

Анонимен

преди 3 години

Ако Доналд Тръмп откаже да напусне доброволно охранявания периметър-тайните служби ще го отстранят насила. Оранжевият клоун ще буйства май, а....

6

Анонимен

преди 3 години

В САЩ има закони които се спазват повече отколкото в държавата на ганюгите. Почне ли разследване значи има някакви доказателства които ще бъдат проверени.В държавата на ганюгите всичко се замита под чертата и затова тя "цъфти"!