45

иванчо

преди 3 години

"Публикувано във факти.бг: Има различни твърдения. Основно те се отнасят за нереални гласове. Правителството даде разрешение на прокурори да се включат в търсенето."То бива долно лицемерие, бива, ама .......само от първите 14 млн-а преброени точно бюлетини и проверени за водния знак, 78% /близо 11 млн-а/ са фалшиви и всички - за Байдън .../

44

KAG2020

преди 3 години

Сатанистите от демоНкраДската партийна пом..ийна яма се наакаха. Навсякъде в момента са спрели преброяване на бюлетините и сатаните се чудят кой път да вземат след като Тръмп ги хвана по бели ***.

43

стига бе

преди 3 години

До Щерюстига писа глупости бе някъв руски *** ли си къв сиима предварителна регистрация няма водни знацинеможе да има фалшиви бюлетини които да са преброени няма как да стане

42

hahha

преди 3 години

в сащ като те видят че имаш пари ще разрешат каквото е нужно за да ти ги усвоятиначе друго следствие едва ли ще има освен да вземат парите на републиканците в съда

41

Тръмпист+

преди 3 години

Звучи ЕКСТРА !

40

Избори2016

преди 3 години

Като прочетох "разследвания" та се сетих, Абе ,какво стана с разследванията от предишните избори. Когато ЦРУ и сенатска комисия ДОКАЗАХА намесата на Путинските хакерчета да докарат електоралите за Тръмп да стигнат за избора му на президент ? Тогава Хилъри имаше 3 МИЛИОНА гласа в повече. ВАЛИДНИ гласа ..... ама Тръмп спечели.Та какво стана ? Ахам. Верно че, Тръмп прекрати всички разследвания когато встъпи в длъжност. И ходи да благодари на Путеен.Значи, чакаме Байдън да встъпи в длъжност.

39

Щерю

преди 3 години

14 милиона бюлетини са поставени под лазерен скенер в 5 различни щата и 78 % от тях са без тайно поставеният воден знак само в/у оригиналните бюлетини. 100 % от тези фалшиви бюлетини са били пуснати за Байдън. Следващите дни ще бъдат много интересни. Доналд Тръмп и екипът му досега държаха в пълна тайна маркировката на изборната бюлетина с електронен воден знак. Сега Националната гвардия влиза с инфрачервено оборудване и лесно ще може да "прочете" кои бюлетини са истински и кои фалшиви...

38

Анонимен

преди 3 години

Путин се е препарирал от страх. Дори не му треперят ръцете от Ацхаймера. Е-вярно.напълнил е ританките....

37

Русия и Китай

преди 3 години

Скучно е без войни. Затова предпочитаме Бай Дън!

36

Се тая кой !

преди 3 години

Време е американците да си направят възстановка на 1861. Останалият свят имаме нужда да си починем малко от толкова много експортна демокрация!

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 В съвременния свят всичко е свързано. Ако не виждаш връзката между събитията си направо с нарушени сетива, по-добре не давай мнение.Не ставаш за анализатор.

34

Анонимен

преди 3 години

Хахаха...И това ми било най-великата демокрация в света.Да фалшифицираш по най-бруталния и безцеремонен начин президентски избори.Дори в Сомалия вече се подиграват на САЩ-най-великият световен нужник.

33

Сега вече

преди 3 години

На псевдо-демократите ще им се стъжни картинката !

32

Патриот

преди 3 години

Разследвания и съд до дупка !Тръм е *** ,спор няма ,но демократите са чисто зло ще ни докарат война с Русия!

31

Янки- Янките

преди 3 години

Надлъгване на мошеници - голяно зрелище на световно ниво - буквално!:):)

30

Анонимен

преди 3 години

Тук червените яко спекоха. Абе, другаре, нали Путин нЕмаше нищо общо, защо летите да ближете ботуша на Тромпета?Не е лесна съдбата на руските слуги в България: от препарат за вана на белина.

29

ПроСоТо

преди 3 години

горките американоси!..Как само си губят времето!..Ако беше Тиквун,просто щеше да заповеда:-"Наредил съм да се извърши щателна проверка и да се докаже безспорно,че нарушения не съм правил!"....и готово...Без излишна главоблъсканица..

28

Божееее

преди 3 години

Колко заблуден народ имало и тук.

27

Анонимен

преди 3 години

След разследването на изборите ще започне и разследване на корумпираното Сзо и Гейтс, както и на всички сатаняги педофили. Няма да избегнете страшния съд !

26

Анонимен

преди 3 години

Шуробаджанащината е плъзнала и в Америка. То цялата рода на Тръмп уредена на водещи позиции.