50

вгъ

преди 3 години

Щом ти казваш!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Вижда се че сатаните правят всичко да вземат и сената и да прокарат светкавично техни закончета.1-то е да осигурят продажбата в световен мащаб на гейтовските ваксини.В сащ лесно ще ги задължат чрез работа, училища, университети, вече "осигуриха и за Европа благодарение на надупените ни избранници, със сигурност ще платим и за бедните в африка и индия и това е заради, което идват на власт - да напълнят джоба на гейтс и банда.

48

Анонимен

преди 3 години

такава мащабна измама няма как да стане без службите и се видя за кого работят макар че ние им плащаме т.е. цялата държава - управници, парламент, полиция, службите, се финансират от нас, а дефакто работят за милиардерите, чието лице са управниците. Т.е. ние им плащаме а нямаме държава за народа.

47

Анонимен

преди 3 години

Тръмп победи още в 1 през нощта,спряха броенето без причина и след това точно в тия щати на Тръмп дето им трябваха на демократите да стигнат 270 започнаха да "идват" гласове,та 3 дена и 3 нощи,и дойдха точно толкова колкото им трябваше да минат Тръмп- в Уискансин водеше със 150000 гласа и дойдоха за байдън с 20000 повече а за Тръмп извъднъж спряха да идват, в Пенсилвания водеше с 800000 гласа и разбира се пристигнаха повече от 800000,как пък не дойдоха с 1000 по-малко например. И защо в "спечелените" от байдън приключиха в 1 и там нищо не идваше, ни закъснели, ни проблеми.Поне целия свят видя

46

Анонимен

преди 3 години

Погледнах "новия" кабинет на байдън- целия Обонгов кабинет се връща,както предвидих байдън е обонгов проект, който се финансира от шайката милиардери -гейтс,бъфет,сорос,бесос и т.н. и се изпълнява от "дълбоката държава", която работи за тях.Те не само подмениха вота на републиканците, те подмениха вота и на байдънистите защото вкараха Обонго, а лицето ще бъде Камала.Те нямат доблест да влязат честно през парадната врата,а през задния вход,така и управляват подло,зад гърба,с измами и лъжи.Това е открит държавен преврат чрез подмяна на изборите.Тръмп завинаги!!!!

45

Анонимен

преди 3 години

България ще бъде разпарчетосана много скоро. Овцете, които живеят тук, не заслужават територията.

44

Тикволандия

преди 3 години

До Чичо Сам: Българска позиция има, и тя трябва да се отстоява. Да вземаме пример от Гърция - как не ги натискаха, но не пуснаха Македония в НАТО докато не си смени името и не се отказа от претенции към античната история.Ако имаме политици, които могат да отстояват националните интереси нека да се поучат. А на ниското магаре всеки се качва.

43

Чичо Сам

преди 3 години

" администрацията на Байдън еднозначно ще упражни натиск върху България да приеме безусловно претенциите на Скопие, а с Тръмп е можело да се преговаря по българската позиция за Македония." Няма българската позиция за Македония.Има само американска. Разбрахте ли фантазьори?

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Голям култ към личността имат" българите драги у нас определено има култ към личността не е необходимо да ходим в Америка.

41

Анонимен

преди 3 години

Гелосания-има избран президент. Вече сложиха усмирителната риза на Тръмбовката.....

40

не може да бъде!

преди 3 години

Само можем да поздравим г-н Цеков за коментара!Това е истинското положение.И сега може да се види кой кой е-отборът на слагачите и натегачите сигурно е вече с травми и контузии от блъсканицата кой пръв да поздрави Байдън!...И не мога да разбера защо е този комсомолски плам...не може ли поне малко да изчакат....

39

Анонимен

преди 3 години

Байдън НЕ Е ИЗБРАН - той е НАЗНАЧЕН. С това Дълбоката Държава доказва, че тя определя, а не обикновенния народ.

38

Анонимен

преди 3 години

Къде е "Тръмп общество" на Борислав Цеков? Закриха ли го вече?Още не е паднал Тръмп, и вече закриха Тръмп общество и вече не го споменават.Голям култ към личността имат западопоклонниците към всеки щатски президент.

37

Окупаторите вън!

преди 3 години

Не е медийна, а математическа прогноза, а знаем, че математиката е над правото, което дори не е твърда наука, а социален конструкт.Цеков да изтрезнее, после да говори, ама, ако аз имах толкова пари за връщане към Кремъл, щях също да се притеснявам.

36

последна инстанция

преди 3 години

Америка я чака гражданска война.Китай и Русия щели да помагат с курабийки, съветници и оръжие.

35

О хо хо

преди 3 години

Тръмпи се държа неадекватно и господарски и към своите, затова е наказан сега точно от своите. Пълен кукумицин. *** и позьор. Въпреки, че направи и добри неща. Характерът му е токсичен.

34

Анонимен

преди 3 години

Доказателствата за изборни нарушения са много как степенувани от създадена неспокойна изборна обстановка как войнствена ситуация създадена от войнстващи настроени групи налагащи свои измислени притенции към мнозинството свободни граждани и налагащи им незаконно противоконституционно положение на съществуване с политическа надстройка несъответстваща на икономическо развитие с производствените отношения и средства до нарушения на свободното изборно право и организацията му според заложените норми.

33

Бананови щати

преди 3 години

Така че нямаме избран президент, имаме медийна прогноза с висока степен на вероятност", обобщи той.Цеков е категоричен, че в момента се води психологическа война, упражнява се натиск и определени кръгове искат да повлияят на Върховния съд.

32

шопендар

преди 3 години

и картинката в най ,,развитата,,демокрация зависи от това кой с какви пари разполага за изборите,всичко друго е бутафория и бира и хот-дог.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Имаш нещо сбъркано в главата приятелю, каквито и африканци да ми цитираш. Няма логика, няма мисъл.