37

Извинете.

преди 3 години

Извинете, не следя изявите на Байдън. Вероятно ще е по-добре от Тръмп.Притесненията ми идват от един *** факт. Упорития стремеж на Байдън да изглежда като реклама за паста за зъби. Простете, но когато един президент е фокусиран върху маниерничене и усмивки, все едно е в реклама на Колгейт, как разбираме дали е искрен и какви политики ще води?Това не е конкурса мис Плеймейт... или аз нещо не съм в час?

36

Анонимен

преди 3 години

Както винаги излъсканата исторойка. Защо не ни запознаете със сина му- Хънтър наркоманчето, което беше уволнено от армията защото го хванаха надрусан?

35

anonimen

преди 3 години

Хм, само аз ли забелязвам, че евреите опитват да се сродят с всички американски президенти - дъщерята на Клинтън, имаше и още. Нали евреинът не трябва да взема нееврейка, защото детето е от вярата на майката? Или когато интересите го налагат, може? Нищо лично, много умни и пробивни хора са, само ме знам защо Тръмп не се поддава

34

Анонимен

преди 3 години

Много се надявам след 4 години Иванка да се кандидатира. Тогава и да печатат бютини в изборната нощ няма да им помогне. Байдън и най-вече Камалата за 4 години ще им разкаже играта на работещите американци. Ние Байдън го познаваме - обича да пуска демократични бомби

33

Анонимен

преди 3 години

В РУСИЯ НА ЖИРИНОВСКИ МУ НАПРАВИХА ОТДЕЛНА ПАРТИЯ ЗА ДА НЕ ПРЕЧИ НА ИЗБОРИТЕ..

32

Анонимен

преди 3 години

Байдън не е президент

31

Анонимен

преди 3 години

Не ели тази хванатата с марихуана, или беше някоя от другите внучки, деца. То там целия род корупция и залитания.

30

Анонимен

преди 3 години

Поредната ултралява феминацистка.

29

Анонимен

преди 3 години

Много много е стар тоя дедо ,за да управлява Сащ ,че и Света ! - 78 г са много и Няма как -мозъка е дал фира !-обикновенна биология .той е пионка на задкулисни играчи !

28

Анонимен

преди 3 години

Чааакайте чакайте малко , тоя дядо не е станал президент и никога няма да стане. А т.н. му вице е трансджендър от либийски произход. Има снимки в нета ..

27

Анонимен

преди 3 години

Американския президент е най-великия президент и дъщерята на американския президент е най-красивата президентска дъщеря и Америка е най-демократичната и най-великата страна, но българите са прости и не могат да го разберат това нещо.

26

Krom

преди 3 години

И на какво отгоре е "самочувствието" на българина?! Байдън бил деменция, Ашли била ***, Камила Ало? И това го казват хора обитаващи ***? А? Я се огледайте? Не мога да повярвам колко простотия, провинциално тесногръдие и отявлена глупост са насадени в тази страна. Направо кошмарно. Но ясно показва защо българското блато е най спокойното и зловонно блато - заради обитателите си.

25

Анонимен

преди 3 години

Вицето му ..много прилича на мустафата

24

made in USA

преди 3 години

Бай Данчо добре изпързаля бай Дончо.

23

Анонимен

преди 3 години

Спокойно,Байдън и Камилата няма да станат президент и вицепрезидент. Просто бруталните измами не могат така да минат защото е пълно с клипове и доказателства.

22

българин от сащ

преди 3 години

един познат в България ми казваше, за 10 години още не съм срещнал човек гласувал за ГЕРБ, но винаги печелят. дойде тъжното време и аз да кажа - до момента не съм срещнал човек гласувал за Байдън, но той спечели. дори на митингите му имаше по 10-20 човека, а на тези на Тръмп имаше в един от последните почти 60 000 души. Няма човек с малко мозък, който мисли, че изборите не бяха фалшифицирани, с което САЩ стана Бананова Република от 3-тият Свят. Света ще потъне в Диктатура и Корупция, САЩ -падна!

21

Анонимен

преди 3 години

В ОБУВКИТЕ НА ХИЛЪРИ КЛИНТЪН ОБАЧЕ ХАХАХАХАХАХА

20

Анонимен

преди 3 години

АМИ НИКОЯ ЗАЩОТО БАЙДЪН НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ.

19

Анонимен

преди 3 години

Дъщеря на марионетка за която има сериозни съмнения, че кукловодите са фалшифицирали изборите да го инсталират на власт.

18

Анонимен

преди 3 години

В "голямата демокрация" САЩ президент става този, който е предварително определен за такъв. И той винаги изпълнява това, което му кажат да направи. Иначе бива ... свален или заменен. Начини за това много и историята ги знае.