57

оин

преди 3 години

Какво плачете на чужди гробища,погледнете собствените си.И откъде ги измисляте тези цифри като самите американци не са сигурни в тях.

56

цфт

преди 3 години

Голяма новина ,голямо сравнение.Те не знаят къде се намира България,но ние знаем всичко за тях и ка искате да ....

55

doko

преди 3 години

Сега ще започне голямо хвалене и целуване на *** от тамошните медии. Тръмп не е цвете, но през целите тези 4 години го изкараха най-голямата *** в историята. Тъпите им шоута всекидневно дрънкаха глупости за него, обаче хората видяха това двуличие и много хора пак гласуваха за тромпета. Гледайте сега как всяка издънка на Байдън ще бъде подмината, като малка гара, а всеки слух за Тръмп го дъвчат по 1 месец.

54

мдаа

преди 3 години

В крайна сметка бидонът победи тромпета .

53

Анонимен

преди 3 години

до 1 Нито Иванка, нито Тръмп взимат заплати, видя се демократите как живеете само от плюене по свестните, злобни сте и завистивли. Джо - военен престъпник, помним ролята му за бомбенето на Сърбия. Либерастите сте най гнусните същества, отврат.

52

Анонимен

преди 3 години

Иванка е голяма КРАСАВИЦА,чровна и засукана като манекенка!

51

Barba Ganios

преди 3 години

djo <kradets ,lajets , moshennik i pedofil !!! Tozi za kakvoto i da go hvanesh ...vse e za sad i zatvor !!! Smiataite ...za 50 god v politiokata na Amerika ne samo e barkal v katsata s meda ...no e i grebal do dano ,che i po- nadolo !!!

50

Barba Ganios

преди 3 години

.....abe ranichko praznuvate.....izchakaite pone mnenieto na Varhovnia sad !!! Da niama posle red salzi ,red sopolo DJO....ha ha ha haaa...

49

отминаващ

преди 3 години

До МинаващWow, каква злоба :)Избрани сте, но за лошо. Кaлпaви същества.

48

Минаващ

преди 3 години

До до 88 Значи, че са от избрания народ !!! Сега разбра ли ? Значи ,че ти си беден ,а те богати ,значи че ти умираш ,а те живеят и то как само живеят!!

47

Анонимен

преди 3 години

Хубава реклама им правите, но Върховният съд в САЩ още не се е произнесъл... Да не се окаже, че всички медии преминаха Рубикона в един момент?

46

до 88

преди 3 години

И кво ако съ еврейки, че не разбрах!?

45

88

преди 3 години

Майката и дъщерята приличат на eврeйkи. Вероятно са.

44

трактористъ

преди 3 години

Не е важно как си гласувал, важното е кой брои гласовете!Й.Сталин-)В някои избирателни секции на Мичиган, Флорида и Аризона, гласувалите за дедо Джо надхвърлят 100-те процента и стигат от 108 до 124 процента!!!!!!-)))))Туй даже и у Соца го немаше, бе!!!!!!, когато "победителят" печелеше изборите с максимум 99,99% !!!!!Мъ, при "Демокрацията" явно избори могат дъ съ "печелят" и с над 100%!!!!-)))))))))))))

43

Анонимен

преди 3 години

И тоя се гласи да управлява американците.Едни обувки не може да купи на дъщеря си.Сигурно и той се гласи за някой чифт оставен от Тръмп в бялата къща.

42

Biden

преди 3 години

До АнонименSo dumb

41

Анонимен

преди 3 години

Пич, интелигентният Байдън за 47 години по сенати и президентства какви ги свърши освен да забогатее доволно. Това да си ползваш личните трагедии е много грозно за който и да е било, пък хамо ли са кандидат за президент. Аз не съм бил роден откакто той е Сенатор. С Обамата от миролюбивост, напълниха Европа с бягащи нещастници

40

Някой

преди 3 години

Ако имаше доказателства за корупция за Байдън, милите ли , че Тръмп нямаше да ги размахва досега? Това е интелигентно семейство с професии, а не като Тръмпови- мошеници и тарикати . И как си въобразявате Иванка ще стане президент? Това е болната и амбиция, но от куха манекенка не става държавник. Искат се други качества освен амбиции. За радост Тръмп ще бъде забравен скоро , но остава тръмпизма, който дълго ще вреди на обществото - лъжата, агресивното поведение, измамите , егоизма.

39

Чорбаджи Генчо

преди 3 години

Не я "познавам" тъй както комшийката Дарче и Лилето от службата!

38

Извинете.

преди 3 години

Но това реклама на паста за зъби ли е или президент?