214

Анонимен

преди 3 години

Късно е Вуте

213

Анонимен

преди 3 години

Затворете всички чалготеки. Най-добре завинаги

212

Анонимен

преди 3 години

До 202Ми ходи там да цоцаш, безделник.

211

Анонимен

преди 3 години

До 211Стига само сте гледали в паничката на другия и сте хленчили. Безплатен обяд няма. Тия раздадени пари ще им излязат през носа идните десетилетия. Хич не ми хвалете схеми за насърчаване на безделието и паразитизмa, че всички видяхме докъде водят те.

210

Анонимен

преди 3 години

Как така всеки трети българин е положителен? Те не правят тестове на произволен принцип, на хора, хванати от улицата, а тестват огнища. От това не може да се вади такова заключение. Излиза, че пътувам в метрото с минимум 20 заразени в близост до мен

209

До 221

преди 3 години

Ами, както е тръгнало, нищо чудно да се окаже прав.

208

дърводелец

преди 3 години

До 223 българкаПредлагам му "дървен" чувал, ще му пасва

207

българка

преди 3 години

А пари за чували предвидихте ли ? Този сега се хили лицемерно и се прави на добър. ДА, АМА НЕ ! Никой няма да забрави с каква злоба и удоволствие се изтъпани сутринта на Цветница и вместо добро утро ни заплашваше, че нямало да му стигнат чувалите за труове. Споко бе мишко, за теб ще има чувал !

206

гост

преди 3 години

50 милиона лева са само за големите болници. Малките болници/ 20% от леглата са с пациенти с коронавирус/, които лекуват пациенти с коронавирус, с какво са подкрепени в тези условия? При тях има по-голям проблем с персонала и се работи по-трудно.

205

светнат

преди 3 години

Министърчето се крие зад средни цифри за страната и не смее да обяви брой заразени за 14 дни за София. А цифрата гони 2000 на 100 000 човека. Далеч по удобно е да се каже средно 300, нали

204

Анонимен

преди 3 години

Превенцията при - свети петър

203

НЕКОЙ

преди 3 години

Какво сте се разревали за здравната система ?! В крайна сметка лечение няма. Всеки оздравява сам или умира сам. Щом лечение няма, щом няма хапче срещу този вирус, значи лекарите са без значение.

202

Анонимен

преди 3 години

Колко трупа са днес?

201

Handel

преди 3 години

Да не забравите да осигурите музика по стаите... кючек без музика не вървиОх, и ангелов - няма ли поне един лекар около тебе да те светне че наличието на антитела означава образуване на имунитет? Или партийната линия не е такава - трабва хората да се мачкат до дупка? А кой ще ви работи тогава, бре *** гнycни?

200

Анонимен

преди 3 години

Пак ли сънувате някакви болни? Болните са тук в коментарите. Хипохондрици и страхливци, психично болни.

199

Анонимен

преди 3 години

Като се локдаунем какво ще ядем?Кой ще ни храни, кой ще храни децата ни?Гербавите ли?Айде мерси...

198

Анонимен

преди 3 години

В Англия затвориха, но осигуриха на хората 80% от доходите им досега, без да работят. Навсякъде в демократичните страни раздадоха милиарди на хората.Тук дебели прости и алчни мутри пълнят чекмеджета.

197

До 211

преди 3 години

Като зомбирани сте това ковидианите, ей.. Как пък всички едно и също пеете, като на литургия?"Мангъровците еди кво си, в болниците няма места за нас, няма грип, кръвната група и зодията са важни, всички сме прецакани, другите са безотговорни, ей сЯ вдигам скандал на тия с маската под носа.."Как не ви е срам бе? Мърморите злобно кои са и какви са хората в болниците.. Лицемери, псевдо хуманисти или с една дума- страхливци, вижте се хубаво отстрани! Айде мноо ви здраве!

196

До 206

преди 3 години

Всеки трети от тестваните казаха,чети по добре,не се излагай.Никой няма сметка да лъже,болниците са препълнени с "мангъри".Хората трябва да се пазят,тежеста зависи от количеството вируси които си поел.Колкото по малко,по леко ще протече,зависи и от имунната система и кръвната група.В момента няма грипна епидемия,очаква се другия месец,освен ако грипния вирус не се уплаши от коронавируса.

195

Анонимен

преди 3 години

Единственият начин да се намали напрежението в здравната система, са строги мерки като в редица страни, затваряне на всички обществени места на закрито. Тук не става въпрос само за пари и да преместят опашките от хора от болниците, пред ДКЦ , а за това, че няма лекари и сестри, тях трябва да съхраним, за да си вършат работата. Това, което правят без да въвеждат допълнителни ограничения, е пълна глупост и безсмислица. Тук е замесен вирусолог Толупов!