18

Поручик Балканец

преди 3 години

Поредният безродник в пола, на ясла на нашите данъци ни дава акъл. Не, благодарим, госпожа. Ние, българите ще поемем този риск като по-малкото зло, което ни предстои, в сравнение с това, което ни чака ако допуснем вардарските подлеци до пълноправното членство, без да им извадим отровните зъби. А ва вас, госпожа, не ви прави чест!

17

Миланов

преди 3 години

Чернева ,нарочно не Ви казвам .госпожо. ,не ни прави на *** , пази си хляба !!

16

Анонимен

преди 3 години

А аз се надявам, поне сега веднъж да защитим националните си интереси и достойнтството си.

15

Не е чиновник на ЕС

преди 3 години

Организацията Европейски съвет за външна политика е менте от типа Галъп Интернешънъл. Всеки може да регистрира НПО и да я нарече Европейска комисия за културен и научен обмен, например. Това не означава, че шефът на тая комисия ще бъде еврокомисар.Тъnи ментета, разчитащи на неолиберални подаяния и наивни ***.

14

Анонимен

преди 3 години

Сега ние сме ЕС, изчезвай.

13

ТЪРГОВИЯТА!

преди 3 години

"България няма вече много какво да предложи на своите европейски партньори. Ние имахме две големи ценности - връзките ни с Турция и Западните Балкани. В момента ние не изглеждаме като страна, която би могла да предложи нещо по въпросите за решаване в ЕС".Чиновник на Европейския Съвет, отговарящ за бизнеса на тази институция в България. Само името е българско. Нито една дума на Г-жа Чернева не е пречупена през нашите интреси. Важно да се вземе пред вид!

12

Анонимен

преди 3 години

От 70 години, въпреки всякакви опити да се прокара ЖП връзка със Скопие, България среща непрекъснати откази. Дори когато им предлагахме финансирането да е за сметка на България. По същия начин стоеше и въпроса за магистралата Ниш- София. Сърбия искаше България да е откъсната от света, особено с Македония. Сръбската магистрала до Ниш си беше идеална, после до градицата беше каманак и дупки. Същата политика водеше и Македония.След 90та година на български фирми в Скопие им се правеха спънки.

11

Маке бре

преди 3 години

Какъв е тоя диалект, на който пишеш? Западнотатарски или югозападнотатарски?

10

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

поредната неолибералка която се чуди как да пробута макетата в ЕС!!!!

9

Гладни Марсианци

преди 3 години

Още едни конкуренти-лапачи на хранилката на ЕС. Много са гладни - ще ни подядат! Да не мислиш, че ги интересуват - демокрация, справедливвост, правова държава, Европейски ценности!? Колкото ги интересува и историческата истина за тях самите - одма плюят и ccepaт на метено! Я да си стоят там, където са! Ще ги приемем след 20 год., като част от Голяма Албания.Албанците поне знаят кои са, кои са им приятели от съседите... и не се правят на токущо кацнали Марсианци.

8

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се въведе гласуване от всеки жител на ЕС за приемане на нови държави. Аз например не ги искам тия диваци в ЕС

7

Анонимен

преди 3 години

Таа жолта Татарка да си оди во Татарстан! Што бара во ЕУ!

6

Празнодумците

преди 3 години

Държава, която има за национален празник деня, в който "македонски" комунисти убили двама местни "македонски" полицая, служещи в българската администрация, говори че си имаме работа с последното гнездо на комунизма в Европа.Бива да постоят още 10 год. извън ЕС за да осмислят и променят ценностната си система! Сериозна работа и трансформация на съзнанието е нужна! Няма да стане само с подписване на едни фалшиви обещания. Каквото македонците могат да ти обещаят и господ не може да ти даде!

5

Решението е

преди 3 години

Велика Бърглария, Great Burglary - Обединани Mympeнcku Балкани.

4

Анонимен

преди 3 години

Когато немците признаят австрийския език тогава ние ще признаем македонския.

3

Анонимен

преди 3 години

Какъв е смисъла да се разширява ЕС с бедняци като СМ с БВП по-малко от това на София?

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Документи в рамки...мноого,но дела няма,щото Заев се...ослушва като прасе в чужда..царевица,ако мине...номера.Аман от такива...комшии.

1

ЕС менте

преди 3 години

Сорош още ли ви хвърля по накой къшей, или минахте изцяло на издръжка при Кръстев?