19

полковник Колев

преди 3 години

Докато Европа е в ръцете на талмудистите и казино играчите - няма никаква надежда за някакво по добро бъдеще!!!

18

Handel

преди 3 години

Като се наведе и се хване за палците.

17

анонимен

преди 3 години

решението на тези и подобни проблеми е просто - военно положение. но не е приложимо засега. все още. всяка държава си има жандармерия. има си специални части. много бързо могат да въведат ред.

16

до вуте 8

преди 3 години

Бъркаш щатите, Русия и турция са две противоположности и сравнението ти е смешно.Русия е огромна държава с ядрен потенциал за сдържане на всички останали, а турция си е само един регионален анадолски нужник.

15

Анонимен

преди 3 години

Баба меркел ще спретне гей парад и ще се справят.

14

Кромуел

преди 3 години

да шият кадифени ръкавички,за кара-бин-ерите

13

1

преди 3 години

Със турци, араби, иранци и сирийци- Ислямисти трябва да сте толкова ТОЛЕРАНТНИ както те са били спрямо хората живели в ВИзантия( християните) и Персия( вярвали в зороастризъм).. Ислямските змии са изяли и изтре.били всички други там и затова сега в Иран и Турция има САМО Ислямски змии..

12

2

преди 3 години

Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула. Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през гъзза и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път Ислямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.

11

Анонимен

преди 3 години

както испанците са се справили с ервеите навремето - 1 месец и който не е станал християнин - на дръвника или в чужбнина.

10

Анонимен

преди 3 години

а си к-ре-тените сте.

9

наблюдател

преди 3 години

С плюшени играчки и знамена с цветовете на дъгата.

8

Анонимен

преди 3 години

Като набере и унищожи близките им. Поне да ги изхвърли. Те са тук да цоцат.

7

SS

преди 3 години

Точно определение какво е тероризъм няма.По същество това е вид ирелигулярна ( партизанска) война! Тя бива градска,и такава с въоръжени формации по гори и планини.Често ръководителите на съпротивата пренасят войната на територията на противника.Как ? С терор . Всявайки страх у населението.Истината е че срещу партизанска война няма измислена стратегия.Формите са безкрайно много.И не зависят от междунар конвенции или обичайте за водене на война.(Да научите нещо от SS ).

6

Анонимен

преди 3 години

Гнусарите - вън в държавите си. Това е решението.

5

Анонимен

преди 3 години

Докато не разкара муслиманете - нема да се справи.

4

Вуте

преди 3 години

Русия и Турция имат много добър подход със справяне с терористи...Цялата рода на джихадиста е виновна... Еуропата на джендърите с мечетата е бита карта... Либерастията, ще затрие запада...

3

Мда

преди 3 години

Без силно редуциране на броя на мюсулманите няма да се оправят нещата!На практика всеки съмнителен трябва да бъде изгонен от Европа,а външните граници да се охраняват строго!И НИКАКВИ мигранти!

2

Анонимен

преди 3 години

Европа на първо място трябва да изгони и осъди всички либерастки клонинги на американската пропаганда в това число и настоящата блумбърг .

1

Анонимен

преди 3 години

Шивашките цехове да не ми шият некви *** маски, а ударно да се започне шиене на мечета. Само това ще ни спаси