35

Дедовия

преди 3 години

Веселка ЛЕЧЕВА да си гледа Манолчо!! Щото май хич го няма???

34

Електра

преди 3 години

Импексовата БСПдирастия, водена от Кауна Радеф, СС Момата и Импексовата барсала, е отдавна куха и изчерпана...

33

Електра

преди 3 години

Импексовата БСПдирастия, водена от Кауна Радеф, СС Момата и ***, е отдавна куха и изчерпана...

32

Гуфу

преди 3 години

Който се чувства изчерпан спокойно може да подаде оставка и да напусне парламента. Това му е хубавото на демокрацията, никой не може да задължи друг против волята му да направи нещо. Но да стоиш в залата и да казваш тялото ми е тук ама мен ме няма си е шизофрения. Незнам как е възможно да не се регистрираш, Най-лесно е да се влиза в залата на парламента с индивидуални карти. Щом си влязъл в сградата и има заседание се брои, че си вътре ако искай присъствай ако искаш недей.

31

Тъп По тъп Най тъп

преди 3 години

Важното е че Червената Овчарка е във ВМА а червеното стадо Овци се е натръшкало и блее пред фургоните. ДругарЕ от Посирано Овчарката и Мангъра ви оправиха отвсякъде.

30

Анонимен

преди 3 години

Май по-добре е за държавата БСП изобщо да не влизат.4 години непрекъснати скандали и разправии.Да им плащат даже и заплатите и да се махат, да не се пречкат.Много повече работа щаша да се свърши без тях.

29

Анонимен

преди 3 години

БСП са непослушниказаха им да се наведат а един да се приземи

28

Анонимен

преди 3 години

Таско-о-о-у, пить надо меньше!

27

Анонимен

преди 3 години

Горна камара изградена от без партийни БългариВ долната БСП и ДПС само да предлагат

26

Хоумофис

преди 3 години

Троловете първа смяна до обяд ли са или до 14 часа, че един приятел много се интересува?

25

Аз

преди 3 години

ГЕРБ не са демократи. ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Изпълняват си плана за комисионни от обществените поръчки, изкарват заграбеното в офшорки, а после защо парите са недостатъчни за здраве, образование, детски и д-р.

24

Анонимен

преди 3 години

Гербавите "демократи" ги устройва единствено да имат казионна и послушна "опозиция".Иначе пищят и се жалват.

23

Анонимен

преди 3 години

Гърчовете на гербавата твар, за да се задържи на власт, вече стават изключително жалки!

22

Dinosaurus

преди 3 години

Другарко Лечева, не парламента, вашата парламентрна група се изчерпа! Не че нещо въобще сте свършили в НС за своите избиратели, но вече и за опозиция не ставате - Корни млъкна, отлюспиха се сума депутати, сега се правите и на холограми: тук съм ама ме няма... обаче ми се плаща и си правя предизборна агитация безплатно и искам оставка... сам на себе си, ура другари! Малко сме, безсилни сме, глсдни сме, гласувайте за нас!

21

Анонимен

преди 3 години

БиСиПито дан ги е страх Ненова във ВМАто да не научи, че са присъствали?Та от това тоз зор да не ги отбелязват като присъстващи?Циркажийски истории.

20

Анонимен

преди 3 години

Оставка на нищоправещия фигурант Ал Бънди

19

Анонимен

преди 3 години

бяха Таско Еренков, Георги Свиленски, Кристиан Вигенин, Иво Христов, Хамид Хамид, Джевдет Чакъроввсе едни и същи пpocтаци всеки ден саботират държавата.

18

Ganjo

преди 3 години

Народа не е избрал никой за да не ходи на работа. Тези номера с регистрирането,макар и да присъстват само тялом е пародия на демокрация. Трябва да бъде променен Правилника за работа на Народното събрание.Позицията се изказва с гласуване-за,против,въздържал се, а не с напускане на залата и нерегистриране.Не може да се саботира работата на Парламента с подобни врътки.

17

Отврат

преди 3 години

Бесепистите демонстрират пълна незаинтересованост към Българите - не ги интересува какви финансови средства се разпределят за медици, учители, полицаи , военни , пенсионери, работници и служители. Не искат да участват в работата на Парламента , а са вътре в залата.Какво искат - не се знае.Отвратен съм от безхаберието на милионерската социална партия Бесепе.

16

Анонимен

преди 3 години

Цвета простата не може да брои, ако присъстваш телом, а си бараш простата смрадлива меродия на столчето и не слушаш какво се говори в залата това брои ли се за присъствие ?