11

Невролог

преди 3 години

И без това всички инсулти в Разград са " корона!!

10

Лилияна

преди 3 години

Инсултите имах предвид

9

Лилияна

преди 3 години

То о без това онсултиъе се оказаха изцяло Ковид и небсме го знаели досега, така че умно решение

8

Компас

преди 3 години

А защо не кажат защо го местят в "Гастро" отделението? Под секрет да ви кажа - защото първо щяха Гастро да го правят ковид отделение, но след един курбан на ДПС-то преди 2 седмици се зарази ха половината отделение и сега всичко живо там е или болно, или контактно. Дайте прозрачност колко от персонала на Гастро си остават на работа там и колко техни колеги са извикани? #свободанасловото

7

Значи

преди 3 години

в Разград и областта са забранени последиците от инсултите и други сериозни заболявания, които трябва да се лекуват в неврологично отделение?Корона-вирус-оле! Корона-вирус-оле!

6

Анонимен

преди 3 години

Във броя си от 05.октомври 1996 година вестник -"Труд" ни информира,че ни е"налазил"грипен вирус от Ухан,които заразява по10 000 човека дневно но смъртността от него е незначителна,понеже има и лекарства за него и лечение и ваксина.(така пише в този брой) 24 години по-късно ни го пробутват като пандемия,за да ни дресират като животни и за да разредят човешката популаци.Човеконенавистниците нямат"спирачки".Най напред унищожиха милиони животни.Сега вече подхванаха и хората.Д-р Мангъров е прав.

5

Анонимен

преди 3 години

Грипен вирус и коронавирус са различни микроорганизми.Или понеже 1990 г си спал с Мимито, оттогава на всички жени, с които спиш ще викаш Мими.

4

Анонимен

преди 3 години

Във броя си от 05.октомври 1996 години вестник -"Труд" ни информира,че ни е"налазил"грипен вирус от Ухан,които заразява по10 000 човека дневно но смъртността отнето е незначителна понеже има и лекарства за него и лечение.(така пише в този брой) 24 години по-късно ни го пробутват като пандемия,за да ни дресират като животни и за да разредят човешката популаци.Човеконенавистниците нямат"спирачки".Най напред унищожиха милиони животни.Сега вече подхванаха и хората.

3

До 1

преди 3 години

,, принуждават персонала,,???Инфекцията се разпространява дифузно и всеки лекар вече се е срещал с нея.Животът ги принуждава.... ***-о-тите, които горят маски.А топидиотът Бабикянчо иска да върне Берлинската стена.Донесъл си обувките на площада.По времето на Виденов наистина нямаше обувки по магазините.Един чифт струваше колкото една заплата

2

Анонимен

преди 3 години

До 1Първо са лекари, а после тесни специалисти.А вие като не сте били на власт толкова години,даже и за калинки не ставате вече

1

Чичо

преди 3 години

Как така калинките на ГЕРБ си сменят предназначението на клиниките както си искат?Неврология в инфекциозна клиника !Кога обучиха персонала на неврологията да лекуват ковид болни. Във ВМА в София е същото гонят болните от отделенията по пулмология и го правят ковид отделение , като принуждават персонала да работи с инфекциозно болни !