35

До 34

преди 3 години

Дипломи българите не си купуват.Който има пари,учи на Запад.

34

Анонимен

преди 3 години

И пловдивската "Белодробна болница" я закриха преди 5-6 години, а нейното съществуване се дължи на големият пловдивски дарител Димитър Кудоглу, но над волята на дарителя надделява общинското безхаберие за здравеопазването

33

До 29

преди 3 години

Като са били толкова добри медиците Ви, защо маршируваха на Първи май с работещите в чистотата, с теляците в банята .Защо им плащахте минимални заплати и ги обвинявахте в ,,корупция,, - само бонбони и цветя им разрешавахте да получават за извънредния си труд.И още- защо в Стършел рисувахте медицинските сестри като *** с касетки, надупчени и с ярко червило.Грехове имате,другарЕ.

32

Анонимен

преди 3 години

Няма лекари и мед.сестри.А тези коитопрактикуват повечето са неграмотни,защото са си купили дипломите за лекари.Така че всичко вече е руска рулетка.Зависи какъв късмет ще извадиш.Читавите доктори са в чужбина.

31

123

преди 3 години

При бай Тошо имаше болници,а сега демократите ги затварят и крадат. Идете пак да скачате за американска демокрация.

30

Анонимен

преди 3 години

30 години без смяна на ръководството си е сигурен път към фалитПоклон пред медицинския специалист, но в мениджмънта се иска гъвкавост

29

Анонимен

преди 3 години

Тодор Живков навремето е строил без да мисли , после кой ще подържа тези строежи , окей това е минало ,но сега какво правим сложихме неговия бодигард които същото справи, строи магистрали без да мисли кой един ден ще ги подържа тези магистрали.Май не се учим от собствените си грешки.

28

5000 дойче марки

преди 3 години

До Do 20В Швеция е повече социализъм отколкото демокрация. Свери си часовника.

27

Анонимен

преди 3 години

Народа мре,лекари няма,пари също няма.Защо са ни болници вече.Ще се лекуваме като през турско с врачки и баячки.Мигар тогава е ималоболници.Ще търсите соца ама тя свърши вече.Имаше и истински лекари,болници,санаториуми.

26

Анонимен

преди 3 години

Царя започнал, "комунистите" завършили, калинките ограбили. БГ исторически сериал с винаги трудно начало и лош край.

25

Батман

преди 3 години

Боже Гербаджии толкова неща ликвидирах и налапаха пари че няма и на къде. Много неща имаше време оно които сега дори някои не са и чували. Същото като Бузлуджа, няма значение кога е правена също респектира с размери и строителство но и там е пълна разруха. Жалко за държавата и ГЕРБ марш от България!!!!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Нормално явление за една пропаднала държава ръководена от разбойници.

23

Do 20

преди 3 години

До Ф.С.В.И какво ти е виновна демокрацията?Виж демокрацията в Швеция, Швейцария, Германия, Англия. И там ли хората недоволстват от демокрацията??Тук, просто демокрацията ни я правят комунисти и ченгета. Няма как да ти направят Швейцария.Та...демокрацията, сама по себе си, не ти е виновна, специално на теб.Виж, ако си обичаш комунизма и си го искаш...това е друг въпрос.

22

Bebok

преди 3 години

Болници са нищо повече от тоталитарна измама на кървав комунистически режим. При демокрация който няма пари-да умира.Кой не скаче е червен!

21

123

преди 3 години

Да е само там. А санаториума в гр. Трявна. И той тъне в разруха, а е ДЕТСКАТА специализирана белодробна болница. Трябва да се възобновят тези места.

20

Ф.С.В.

преди 3 години

Комунизмът мислеше и -строеше!! а демокрацията докара едни развалини и разруха навсякъде! Бяхме 9 милиона -сега сме под 6 милиона!! Това е 32 годишният геноцид! И Комунизмът не бе хубав строй -но демокрацията и капитализмът са нещо ужасяващо!!

19

до 11

преди 3 години

До АнонименТолкова безсмислени думи без да изполваш точка това е магическия реализъм по български и употребата на Й е трепач ти държал ли си матура учителя ти по български трябва да бъде бит до припадък но все пак звучиш яко

18

Анонимен

преди 3 години

За какво са ви болници? Нали имате банани и тоалетна хартия. След 1989 година подрипвахте и ревяхте като мага-рета по площадите за банани и тоалетна хартия, а не за болници. Каквото искахте, това и получихте,за съжаление не само вие, а всички го получихме. Сега яжте банани и използвайте тоалатената хартия.

17

До 14

преди 3 години

Да, за съжаление Черепа ликвидира и прекрасни хотели на Витоша като Иглика и Елица. Само неговата резиденция си стои. А по темата, тепърва ще съжаляваме за още много изоставени и порутени обекти, които рано или късно ще се установи, че са необходими!

16

Анонимен

преди 3 години

Така ще е докато в тази държава пари се наливат само в София, и частни болници. От много години за управляващите няма други градове, и после реват че в София мръсно, емииии създайте условия за виреене и извън нея да видим дали няма всичко да си дойде на мястото.