95

Анонимен

преди 3 години

Правителството и ББ да помислят,и да я подарят на хора желаещи,не е речено да е болница,но да се оживи с бизнес начинание .Всичко там е потънало в забраваТази политика за икономика в София е пагубна,София е *** и прекомерно натоварена за жилища и мръсен въздух и отрови.Да се мисли за в бъдеще за села и градове,който се обезлюдяват.Не бива да продължава така,всички най голями магазини все в София да инвестират!!!

94

Икономът

преди 3 години

***, сър! Големи ***!!!

93

Анонимен

преди 3 години

То да беше само тази сграда... Защо ли почти всичко, което е на няколкостотин км от столицата е забвение и разруха.Затова хората нспускат любимите си родни места, няма ли кой да го проумее?

92

:)

преди 3 години

Чака да стане СПА Хотел с евтина продажба на знаете КОЙОставка и СЪД за Борисов за умрелите без причина учители и лекари от Ковид в БГ.

91

искам народен съд

преди 3 години

за всеки управлявал след 10.11 до днес

90

АнонименГражданин

преди 3 години

Да я възстановят!

89

ДА ама НЕ

преди 3 години

Не бяхме зле с братушките

88

Бойко

преди 3 години

бе я не ме занимаайте с глупости бе

87

Antinwo

преди 3 години

Е доц. Иво Христов се оказа прав за нас българите нали !?

86

Някой ден

преди 3 години

Някой ден и за язовирите, за селското стопанство, за земеделието, за армията, за морския флот и за много други пак така ще се тюхкаме.

85

!

преди 3 години

Чудо голямо, била голяма за времето си сега ние да се кланяме на такива колиби ли. Които иска да се лекува взима самолетния билет и може да се лекува навсякъде където са границите на ЕС!

84

Анонимен

преди 3 години

Не се научихте поне да подарявате такива сгради на някой българин или на няколко човека на части,който и да е той или те,за да не се рушат,а поддържат редовно, в моя град от искане на високи цени и наеми,хората се отказваха един след друг и сградите се срутиха след време и окрадоха! Просто ги подарявайте на някой,ако няма желаещи,обявявайте публично конкурс с теглене на жребий!

83

Анонимен

преди 3 години

Ей това им го каза онзи Мангъра , дето всички близки да ГЕРБ почнаха да плюят, още пролетта. Че всички големи инфекциозни болници у нас строени по времето на соца са закрити или оставени на фотосинтеза, а те са строени именно за подобна масова епидемия през 50 - 60те години.. Каза им, че мястото на заразените е именно в инфекциозни болници, а не в общи болници, заедно с други заболявания. Сега болниците се превърнаха в най големия инкубатор на Зараза, а се готвят да ни лекуват и в хотели...

82

Анонимен

преди 3 години

такъв е живота...с комунизма си отидоха и много хубавини,но и лагерите на смъртта.

81

Ци**нин комунист

преди 3 години

Малко му е на българският "народ".Наказанието за алчност, мързел и чуждо поклонничество е унищожение! Между другото браво на бащите ни ,не са унищожили това което техните бащи са построили даже са го довърши ли , за да го оставят на некадърници като нас!

80

С две думи,

преди 3 години

Видими резилтати.

79

наблюдател

преди 3 години

Закривай!

78

Стига

преди 3 години

Да идва Костов вече

77

ПЕРНИК

преди 3 години

В Перник още работи и то много добре такава Болница - Пантелей .

76

Анонимен

преди 3 години

Преди години, баба ми ходеше в тази болница на рехабилитация всяко лято, след прекарана туберколоза. Доживя до 96 години, а сега, поради дълги години безхаберие от страна на управниците, хората умират на по 50.