23

Анонимен

преди 3 години

Изборите са най-голямата фалшификация.Показа ни го най-добрата демокрация.

22

ДДРОнег

преди 3 години

бсп в случая са прави !!!Иначе и двете партии са "маскари" !!!А герП трябва да си ходи, че много бели направи !!!

21

Анонимен

преди 3 години

БСП е най долната и гнусна партия в БГ, отиват регистрират се за да вземат огромните си заплати и напускат заседанията. Като сте толкова отворени не влизайте изобщо в парламента и не яжте хляба на хората негодници проклети.

20

SeveN

преди 3 години

До Анонимен 21 Кой народ вика по улиците бре????100-тина да не пиша какви, за да не ме изтрият ли са народа?????Я се осъзнай.

19

мими

преди 3 години

На тези от БСП сега пък им е проблем отцепниците от тяхната партия. На тези господа не може да им се угоди. Едно не разбраха, че колко повече скачат толкова повече си го вкарват и все по ..............

18

анонимем

преди 3 години

от БСП говореха, че короновируса е конспирация и ни докараха до това дередже с протежето им Мангъров.

17

Анонимен

преди 3 години

За 10000 лв заплата на месец си натискат местата ГЕРБ,здраво държим и викаме ЕВРОПА.народа гладува и вика по улиците.Махайте се всички явно н е става вече,думата МОРАЛ и Държавна институция не съществува?Безсрамие рекордьори начело с охранителя на ИПОН.

16

Ха-ха

преди 3 години

Щом и Ташко се е изказал, ще е било забавно. Той винаги ръси хуморески, ама някак сериозно и убедено :)

15

браво

преди 3 години

И каква изненада, днес имаме кворум.Браво, ГЕРБ си напазарува от новите "независими" депутати.За колко ли са се продали кандидатите за шеф на БСП?Колко ли милиона е хвърлил Борисов от джипката и на тези?Сега ще крепят на Цвета ... стола!

14

Анонимен

преди 3 години

За главния каруцар с джипката ли става дума? Само той обикаля по полето и стриже овцете.

13

Do 10

преди 3 години

В програмата на БСП никъде не пише, че парламентарната група може три месеца да не влизат в зала, никъде не пише че ще правят всякакви номера парламента да не работи, за да не се приеме бюджета на държавата, но през това време ще получават огромни заплати и техните съветници. БСП показа че е партия на интереси.BRAVO!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Държавата най редовно я затрива БСП, това е абсолютен факт, докопат ли властта следва задължителен фалит.

11

Анонеимен

преди 3 години

Колко ли трябва да се те мразили родителите ти за да те нарекат Таско.

10

Бибо

преди 3 години

ДА ГИ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН. И ДА ОСТАНАТ ГЕПИ И ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ ДОКАТО СВЯТ СВЕТУВА ДО КАТО ЗАТРИЯТ ДЪРЖАВАТА.

9

мак

преди 3 години

Такива сценки става по света и у нас, а нс и България са превърнати в лично имение на такива като баце и тая начело на нс, която преглътна срама за да остане на поста си. От Радев искат да е надпартиен, пък те самите с тул.упа винаги подчертават партийната си принадлежност. Да изключиш микрофона на опозиция щото не говори както ти се иска е гадно. Ехидна, нагла, ***, без достойнство, арогантна, недоучена, празна кр.уна поцинкована отпредЕ и отзадЕ.

8

БеСиПе и ДПС

преди 3 години

Има такива коалиции, които оцеляват напук на политическата логика. Привидно се карат, потайно се сдобряват, целуват се по мостовете, вечни приятелства по вечни интереси. От време на време тези коалиции излизат наяве и обосновават едно и също искане по различен начин.

7

Анонимен

преди 3 години

БСП и ДПС отдавна трябваше да бъдат забранени със закон, това са откровено антибългарски партии.

6

измамен

преди 3 години

Гласувах за програмата на БСП. Сега съжалявам, и се извинявам на българските граждани, защото не само аз съм измамен от парламентарната група и ръководството на БСП, и лично от Нинова.В програмата на БСП никъде не пише, че парламентарната група може три месеца да не влизат в зала, никъде не пише че ще правят всякакви номера парламента да не работи, за да не се приеме бюджета на държавата, но през това време ще получават огромни заплати и техните съветници. БСП показа че е партия на интереси.

5

стига бе

преди 3 години

Предложението за промени в Правилника внесено от отцепниците в БСП не са били приети, вкл. и от ГЕРБ. Но вчера видяха,че няма как да съберат кворум и какво се случва днес? ГЕРБ подкрепят предложението и даже го внасят в пленарна зала.ГЕРБ купиха и тия, а ТИЯ искаха да стават шефове в БСП. Но сега се видя какви са-поредната патерица на ГЕРБ. Поредните безгръбначни индивиди в политиката, намерили място даже в НС.Това НС няма никакъв морал, респект и уважение,още повече с Цвета начело!ОСТАВКА!

4

Не че нещо

преди 3 години

В България има лагери за изтезания на хора като животни!Искате ли кординати?