70

Анонимен

преди 3 години

Ами като сме принудени да се самолекуваме с преслушване по телефона...Ако се разболееш нямаш право на здравеопазване, освен ако не зазлееш много. Тогава с линейка към болницата, но е доста вероятно да те върнат. Или пък линейка да не дойде.

69

Анонимен

преди 3 години

Ще стане като в Италия. Не се вземат мерки. Ще се м...... Яко явно. Тези само мрънка и нищо. А Боко се е баритадирал и за народа не му дреме

68

Handel

преди 3 години

А колко са умряли затова уплашение от мошеническото "заразени" са отишли в болница и там са били настина заразени?

67

Анонимен

преди 3 години

Как да си остана в къщи като не давате болнични? И аз съм болен но ходя на работа, с метрото и един автобус. Просто нямам избор. Вече имаме тежко болни колеги. Оставиха хората на произвола

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71И не само това, аз имам познати, които си ходят и в чужбина, не по работа а, не разходка! И продължават да вярват, че няма вирус...

65

Иван

преди 3 години

Добре бе министре, чак сега ли стигна до това заключение ? След месеци !

64

!

преди 3 години

Изтриха ме че казах че нямало достъп до лекари и линейки. Интересно. Цензурата работи.

63

Анонимен

преди 3 години

Този министър може да е добър доктор, но като министър приказва глупости. Никой не му вярва. Каквото каже Борисов, и той това повтаря.

62

Чиновник

преди 3 години

Викат ни на работа и болни. Не е скатавка както хората извън администрацията си мислят. В администрацията се работи още като в 19 век. Трудно и/или невъзможно е да се промени мисленето на началниците да формират дистанционна работа където е възможно. То затова и "услугите" от администрацията са ни такива. Хубав ден.

61

Не разбирам

преди 3 години

вие в министерството така ли правите? Като се почуствате малко неразположени си оставате в къщи. Ами че то нали началника веднага ще ви уволни. Това си е самоотлъчка! Отпуск за да си пуснете трябва предварително да уведомите, да видите кой ще ви замества... Болничен да си пуснете трябва да се обадите поне на джипито. Как така си оставате в къщи просто! Каква е тази дисциплина по министерствата! Боко хептен ви е изпущил!

60

Димитрова

преди 3 години

Винаги грешката е в някой друг...Вие бяхте мнооого подготвени за това което се случва..

59

Анонимен

преди 3 години

В България се вихри епидемия. За която лек няма. Това което има, са помощни средства. Медикаменти които лекуват страничните усложнения. Оздравяването е въпрос на генетична устойчивост, божия помощ, и личен късмет. Болниците не лекуват, а само облекчават състоянието на заболелите. Единственото спасение е изолацията. НО ИЗОЛАЦИЯ НЯМА! ТАКА СЕ "ЧУПЕЛА" ИКОНОМИКАТА? И сега сме първенци по заболеваемост в Европа. С това мислене така ще бъде. Разума спи!!! ПОЗОР

58

Анонимен

преди 3 години

"Смъртността от вируса заради късното търсене на лекар" - тъкмо обратното, заради ходене и предоверяване на лекари е.

57

Ами трудно е

преди 3 години

То докато ге съберем и установим тези пет симптома да са едновременно заради които джипито пише направление, нещата вече доста са се усложнили.

56

Анонимен

преди 3 години

При повече починали през октомври тази година, както беше казано, как да отчитаме влиянието на почти пълното затваряне на здравната система за почти всички други лечения. Колко време нямаше планови операции, колко време не се посещаваха кардиологии, колко време на практика няма доболнична помощ, а личните лекари се лигавят по телефоните? Напоследък умират и в линейките, защото болниците не приемат.

55

Лудко

преди 3 години

До Караяна ЦветоваНе забравяйте, че сме единствените в европата, които си плащат и теста и манипулацията!Въпреки, че сме най-бедната страна!

54

Анонимен

преди 3 години

През четирите седмици на октомври с данни за брой починали за 2019 и 2020 години, починалите тази година са 8415, а през през миналата 2019 година са били 7522 човека. Видими резултати от Ковид-19. През юли, август и септември починалите тази година са повече от починалите през миналата година. На практика от Ковид-19 започнаха да умират повече хора от месец юли, като през юли, август и септември постепенно се учеличаваха, но все още не бяха много, както през октомври и както ще е през следващи

53

Караяна Цветова

преди 3 години

Само да вметна, че личните искат ПСР тест преди преглед , а много хора нямат 100-120 лв е така .. и затова не се ходи на доктор

52

Анонимен

преди 3 години

Хората със сърдечни проблеми вече умират, поради затворени отделения или поради нежеланието си да припарят до кардиологиите, тоя ми говори за недоказана смъртност от сополи. Цялата тази работа вече наистина намирисва на геноцид поне от немърливост и нехайство.

51

Анонимен

преди 3 години

Да сме търсили лекари при първи симптоми.---С мен поне няма да стане, няма да падна доброволно в Ковид отделенията на болниците и няма да им подавам информация за състоянието ми. Ако го изкарам у нас с подръчни материали - добре ще бъде; ако не го изкарам - от двете злини по-малката. Животът ми не е толкова ценен, колкото свободата ми.