90

Анонимен

преди 3 години

Идвали в болници, когато белият дроб е силно увреден. Министърът посъветва всички, които имат леки симптоми да потърсят мнението на лекар. ако си министър или политик, може и да намериш лекар. Хората не че търсят късно, за тях няма доктори, докато не се влошат

89

Българин

преди 3 години

*** плювачи , този материал е точно за Вас , не си обръщате внимание и след това ББ Ви е виновен ?! Цялото ми семейство го караме това нещо на крака , но от първия симптом сме на Азакс500 и разни други неща ! Ние нямаме Вашите проблеми , защото се лукуваме , а Вие чакате да Ви прасне в белия дроб!!!

88

Абе

преди 3 години

Мало ум чо, пробвай да се свържеш с когото и да било- навсякъде няма места и никой не си вдига телефона. Има една приказка- внимавай какво говориш, че все ти идва на главата. Няма някой, к ойто пряко или косвено да не се сблъскал със липсата на система и разум в до и болничната помощ.

87

Полина

преди 3 години

Значи пак ние сме виновни. А вие всичките света вода. Кога да потърсим лекар като или не си вдигат телефона, няма места в болниците, мотаят те с часове дори с дни, изписват не ефикасно лечение и после ние сме не дисциплинирани.

86

демокрацията

преди 3 години

- противник на Господ и неговите Божи заповеди.

85

поредният потоп

преди 3 години

Заради разврата на народите Господ наказва с вируса! Науката само прави разкритияПовярвай и ще бъдеш спасен!

84

Не!

преди 3 години

Първо при свещенник! Бог заразява и изцелава!

83

Анонимен

преди 3 години

То и да го търсиш все тая - едва ли ще вдигне някой. Само за членовете на партията има места по болниците - тях ги приемат само като се закашлят....

82

Анонимен

преди 3 години

Не е заради късното търсене на лекар, а заради криенето на личните лекари дори не отговарят на телефона и заради мудната здравна система. Ако се реагира на време, дори само достатъчно бързо да отговарят по телефона личните лекари ще се намали смъртността. Ако пък и здравната система реагира бързо смъртността ще падне с 50%.

81

Веселяка

преди 3 години

Тоя човек като Борисов не е в час. Девет месеца не можаха да реорганизират болници и лекари та линейките да не разкарват с часове болните и накрая да ги връщат по домовете им. Не можаха да разберат че всеки който се почуства не добре трябва веднага да му се направи безплатен тест и веднага в болницата.

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"до 43 седмица са починали с 932 души по-малко..."Ще наваксаме декември и януари.

79

Анонимен

преди 3 години

С тази активна кампания,вече и здравите се чувстват заразени и болни.И сега не мое се разбере кой е болен,кой е здрав.Най-дейно участие в кампанията взема НТВ и БТВ.

78

Доктор Хаус

преди 3 години

А бе ти си измамник и неадекватен демагог ! Личният лекар не иска и да чуе да се ходи при него , предписва някакви смешни лекарства и казва да се чака , рано било , колко да се чака ? До интезивното ли ? Жалък некадърник и долен гербераст !!!!!!

77

Цв.

преди 3 години

А бе вие не знаете какво искате. Как може човек да се лекува по телефона и да знае кога трябва да потърси спешно помощ-когато е закъснял. Луди ли сте? Побъркахте и целокупния народ. Лекувай се в къщи, като имаш задух търси лекар. И къде го този лекар? Объркахте хората и всички стоят докато умрат вкъщи с изключение на богупомазаните властимащи. Безсрамието ви е без граници.

76

Анонимен

преди 3 години

къде е лоената мутра от Банкя?!? докога ще се крие и ще краде само?!? колко още хора трябва да си отидат заради некадърното му корумпирано управление?!?

75

Анонимен

преди 3 години

Народен съд за националните предатели ГЕРБ и ДПС!!!

74

Който

преди 3 години

дойде в кабинета му вземам мангизите и го зомбирам.

73

Николина

преди 3 години

Това пък изобщо не е вярно. Който дойде в кабинета, никого не са върнали.

72

Ако

преди 3 години

сега говориш за ваксина безплатна забрави с чужди ваксини не работя.Неможеш да налагаш репресия.

71

Анонимен

преди 3 години

До 43 седмица тази година са поченали 932 души ло-малко от миналата година, за същите 43 седмици