43

До 45

преди 3 години

Симпатяга си ти, но не се подигравай. Не се тръшкаш на легло да чакаш да мреш, просто изчакваш 10-14 дни след теста и си волна птичка после ако е дал позитивен резултат. Много има не разбират,че са били болни

42

Анонимен

преди 3 години

Диария и повръщане са симптоми. Някой хора само с това минават. Най-често децата

41

Анонимен

преди 3 години

Предстои ми да си направя тест.Чувствам се в отлично здраве.Колко му е да ми кажат ,че болестта ме е обладала и трябва да се тръшна на легло.Аз казвам здрав съм,те не болен съм.А баш инспекторът казва,че ако осъзнаеш лично като професионалист,че си болен трябва да търсиш лекарска помощ.Но кажеш ли ,че си здрав,никой не ти вярва.Тестът казал друго.

40

До 34

преди 3 години

Ниска доза аспирин, хората с кардиологични проблеми пият,разрежда кръвта,пази от съсиреци,тромбове дефакто и предпазва от инфаркт.

39

Анонимен

преди 3 години

Също така последните проучвания категорично посочват, че заразяването става през носа. Т.е. ако човката ти стърчи над маската, пазиш евентуално другите, но не и себе си.

38

До 35

преди 3 години

Умнико, за пръв път ми изчезна обонянието и не от запушен нос,с с напълно отпушен нос. Нула обоняние,нищо. И грипчето хич не е шега,млади хора се задъхват по две седмици. Моят съсед, 27 годишен ***,зарази току що оперираната си майка и почина жената,а той в болницата в момента. Аз минах през среднотежките симптоми, по принцип рядко боледувам, под 40.

37

Анонимен

преди 3 години

Откакто се помня като човек при всяка настинка губя част от обонянието си.Тъй ,че това не е никакъв признак за коронавирус,а създаване на паника.

36

до 36

преди 3 години

СЗО окончателно потвърди преди няколко дена, че съществува само въздушно заразяване - т.е. достатъчно е заразен човек да диша наоколо. Това обяснява и начинът, по който безсимптомните разнасят. В крайна сметка те нито кашлят, нито кихат.

35

до 29

преди 3 години

Аз имам наблюдения, че тези, които го карат с диария го карат леко. Просто не са стигали до Пирогов и затова лекарите там не са го констатирали.

34

Анонимен

преди 3 години

до 22 Страничен наблюдателКато не искате да спазвате противоепидемичните мерки - тер ви гората, тер ви планината------Другарю умник, а какво е това "тер"?За оърви път го срещам?

33

Анонимен

преди 3 години

Бутат хората към такова състояние, че и на очите си да не вярват. Ама полека - първо обонянието.

32

Анонимен

преди 3 години

при двустранно носене на N95 маска рискът намалява с 98%. При едностранно- 70%. ------За кой риск?Щото като човек не кашля и не киха, въздушно-капково заразяване отсъства.

31

Анонимен

преди 3 години

"Липсата на обиняние" е една от лъжите, с които мотаяр простата част на електората. Първо, всяка най-елементарна хрема отслабва обонянието. Второ, всичко е въпрос на субективно възприятие - кой, в какъв момент и доколко. Човек като почне да се съмнява в сетивата си, в последна сметка и сам ще си повярва, че си е загубил обонянието.

30

Анонимен

преди 3 години

Тиквеното олио с високо качество във България липсва Знам,че е добро за простата.

29

Анонимен

преди 3 години

безплатен добронамерен съветОпитайте профилактика и лечение с вицетин. Българско лекарство на базата на билката дребен зимзелен, която не се пие като чай, защото би било отровно. Но лекува включително малария. Докторите много-много не я знаят, изписват хапчетата за оросяване на мозъка.

28

до 23

преди 3 години

На разни нули, като тебе, е трудно да се обясни, че заразеният би следвало също да носи маска, а не само медикът... А при двустранно носене на N95 маска рискът намалява с 98%. При едностранно- 70%. Ама науката не е за *** (хора с до 2000лв. заплата и средно образование, разбиращи от всичко) и мангароффчетата.

27

до 26

преди 3 години

Ти изобщо чуваш ли се какви глупости плямпаш?! Изобщо знаеш ли какъв е този препарат, за който говориш и че го има в 101 варианта достъпен дори онлайн?! Лекувай се с него, като искаш. Спира ли те някой?! Не.

26

Анонимен

преди 3 години

Не видях Диария като симптом

25

афроамериканец

преди 3 години

Мангъра е специалист, и му личи, Мутафчийски е коремен хирург и фронтови лекар, режещ краката на ранените, от вируси разбира научнопопулярно, мениджър е, снабдява кухнята на ВМА с моркови.

24

Пена общата

преди 3 години

Корни затова ли се натискаше да яде семе от Тиквата? За профилактика било значи. Не и даде ци-цията и ето - легна болна жената!