63

Анонимен

преди 3 години

Над 38.5 вирусът започва да умира. Тази температура не я сваляйте с препарати. Много вода, чай...антибиотиците лекуват бактериални инфекции, не вирусни. Задачата е да стане бактериална инфекция. В руски сайтовеима видеа какво се прави...Сода хляб, инхалации, кислородна вода....четете

62

Анонимен

преди 3 години

До БондПрепоръчват ТИКВЕНО СЕМЕ!!!Тиквата ще го доставя директно в устите!Браво, виж колко си поумнял откакто ти го доставят директно :)

61

До откак започна

преди 3 години

Чувството за Хумор е доказано здравословно средство!)Не го губете!

60

Откак започна

преди 3 години

истерията с ковида мъжа ми, дето цял живот кашля неудържимо, защо е алергичен към прах, рязко спря да кашля. Сега много рядко се позакашля тихичко, па се огледа и веднага ме пита как съм.

59

до дисциплиниран

преди 3 години

Ми стой си в къщи, бе, човек!И аз съм в рисковата група - астма и стомашна язва.Ако ти се наложи все пак да излезеш (неминуемо е), маска, еднократни ръкавици и дезифектант в малките джобни тубички, аз го използам дори върху ръкавиците, плюс строителни очила.По възможност отбягвай обществения транспорт!По принцип аз паля колата и пазаря яко през.... малките часове, правя дълги разходки без маска по плажната ивица в раните часове и след това си седя в къщи.Не гледам ТВ, чета Книги!

58

До днес, но не от 59

преди 3 години

И като за начало спри непрекъснато да четеш, слушаш и гледаш новини свързани с вируса. Или поне ги ограничи до веднъж на ден. Да, вирус и болни има, но не е нужно да си причиняваш останалото...

57

Анонимен

преди 3 години

Язе ползвам ракия и мастика за гаргара и червено вино става.Мия си очите със спун.

56

до днес

преди 3 години

Направили са ти услуга с този диабет, че са те изгонили от работа. Задръж малко в къщи за две три седмици докато се поуспокои вълната. В момента е лавина, като премине , кривата спира да расте защото временният имунитет на многото преминали къса нишките на заразяване. Погрижи се за себе си, човеко, защото няма кой да го направи като закъсаш!

55

днес

преди 3 години

Днес ме изгониха от работа, защото кашлях.Кашлицата при мен не спира, нощно време плувам в пот.Кръвното 127/92, пулс 72. Кръвна захар - 5.4, хем съм фамилно обременен с диабет.Дълбок оптимист съм в живото, поради което ми се живее и знам как се живее.Въобще не съм максималист на материалното.Не издържам от това, че медиите по цял ден въртят песента, че Covid-19 напредва, хората *** като мухи, погребалните бюра не смогват ...

54

Дисциплинирания

преди 3 години

АЗ ТЕЗИ СИМПТОМИ ГИ ИМАМ ОТ 48 ГОДИНИ.КВО ПРАИМ,И ВИСОКО КРЪВНО ИМАМ.ПЪЛНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ВСИЧКО И ПАК НЕ РАЗБРАХА ОТ КАКВО Е.ПРИ ПРОМЯНА НА ВРЕМЕТО ВСЯКА ГОДИНА БОЛЕДУВАМ И 40 ГРАДУСА САМ ВДИГАЛ,НО МИ МИНАВА И ВСЕКИ ПЪТ Е С РАЗЛИЧНА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ......И СЕГА ПАК ДА ПИТАМ КВО ПРАИМ БЕЕЕ.....ВТОРИ ПЪТ 150 ЛЕВА ЗА ТЕСТОВЕ НЕ ДАВАМ

53

Анонимен

преди 3 години

Филмите за зомби и живи мъртъвци бяха първата крачка към действителното зомбиране на населението и тя вече е направена. Следва практическата и реализация, така че стейте си хоум и гледайте телевизия с маски и скафандри.

52

noFreeman

преди 3 години

егати и лъжите... еееееей идва Тръмп на власт и каза, че короната ще изчезне с неговото идване, за къде бързате да лаете за фалшиви заразени.... всички скоро на съд за геноцид срещу народа... и дано е народен съд като на Чаушеску!!!

51

Анонимен

преди 3 години

До 25Това с бромелаина е интерсно. А и с възрастта ензимите намаляват..

50

Бонд

преди 3 години

Препоръчват ТИКВЕНО СЕМЕ!!!Тиквата ще го доставя директно в устите!

49

Анонимен

преди 3 години

Как да се предпазим? Не носи покривалки са лице. Как да се предпазим? Убий рептилите/евреите/зионистите от САЩ които биоинжинернаха тази болест :)

48

predictivePrograming

преди 3 години

Кукловодите ви насочват мисълта в желаната от тях посока. Повечето медии се управляват от едно място и пропагандират едно и също.

47

Анонимен

преди 3 години

Абе тези лекари наред ли са?Всичките тези изброени симптоми съпътстват човека през целият му живот от ражданет до смъртта,къде по-силно,къде по слабо,кога поединично,кога групово и през цялото време, докато човек се счита за здрав.!Това значи ли,че ковид-19 си е съществувал от време "оно" и всеки си го е преболедувал периодично през целият си живот,ей така,на крак?Или може би той е превърнат в събирателно понятие за всякакви вирусни заболявания и така му е прикачена една всеобхватна заразено

46

До 49

преди 3 години

Симптом е, режи докато е време .

45

Ямболски цървул

преди 3 години

Появата на гъбичките по краката симптом ли е на ковид 19?

44

Анонимен

преди 3 години

Какви десет дни.Предстои ми пътуване в чужбина.За братята гърци тестове никой не иска,но виж българите сме друга манджа.Да се пръснеш откъм гърба.