9

КОРНЕЛ!

преди 3 години

НЕМА ВИРУС!

8

Анонимен

преди 3 години

Лятото тиквунийй беше зает да обикаля с джипката и да раздава педесетолевки предизборни.И сега логично държавата е в колапс и шок.

7

Анонимен

преди 3 години

План имаше дори и в края на март. Но в този план личните бяха изолирани от среща с Короната, което въобще не им хареса. С претенции на браншовите организации, се бутат на първа линия, и накрая се оказа, че не искат да пробонабират, щото е опасно и нямат условия, но си мислеха, че ще им дадат право да назначават тестове по телефона. То бива интереси и комисионни, ама чак толкоз не бива. А и тези които са разпоредители на парите за здравеопазване не са по неумни от поделите кампанията.

6

emigrant

преди 3 години

На кривата ракета космосът и крив?!На криви к,омунеги планове им пълнят главите?!За какви планове дрънкаш след като зеленочорапестата мутра подстрекаваше протестите и демонстративно не носеше маска,а доцента Катъров постоянно съботираше всяка дума и всеки жест на НОЩ и Борисов!!??Мутафчийски ви каза в прав текст.че ще се мре,а вие вихте като улични п,сета и го остракирахте и оплювахте до последно?!Сега си *** тихо и не шуквайте в посока мерки и правителство!Ухапахте ръката дето ви галеше!!

5

Анонимен

преди 3 години

Сигурен съм, че Радев щеше да каже навреме, ама... си е бил забравил стихотворението.

4

Анонимен

преди 3 години

Мъ казвайте ги тия работи навреме бе!

3

Анонимен

преди 3 години

Да беПрез лятото комунистите ходеха из болниците и твърдяха,че лекарите скучаели.Че нЕмало вирОз и всичко било постановка.Сега пък - някакви планове трябвали.И кой ще ви каже през декември колко лекари ще бъдат здрави?Колко сестри?МайтапиСистемата си е ясна.При засилване на пандемията, се откриват нови легла.За провинцията е проблем.Там трябва да се работи върху сътрудничество между областите.А депутатите да се лекуват в болниците на градовете,които са ги издигнали.Да мислят как гла

2

Анонимен

преди 3 години

Не думай, трябвало да имаме план? Да имаш план и да го следваш е сложно, затова имаме хаоса на Коцето.

1

Да бе

преди 3 години

Защо? Ние всичко можем и си знаем! Важното свършиха НОЩ по телевизията: изчитаха гладко цифрите и правиха сит-Ком с журналистите.Какво повече искаме!?