12

Анонимен

преди 3 години

Последните пет месеца от управлението ще прибере до март 50 000лева.Такова натискане да съм в власта.Такива унижения да те обиждат и пак да си в парламента само и само за пари.Заключението трябва да направят народа и ноРМАЛНО МИЛЕщите.Заплатите илукса привличат когато си беден и *** и изведнъж да ти исва печалба от тото.

11

Анонимен

преди 3 години

Е как няма да е на работа тая е алчна та алчна! Дано да го последва скоро

10

Българин

преди 3 години

Няма драма. И През-ден-та Румен Шведски остана на поста си когато изгуби баща си!Подозирам, че и Рафаел Нинов ще остане на поста си в банката в САЩ, ако Нинова се спомине!

9

Терсенето

преди 3 години

Татко и той умря преди години. Където и да е, се надявам, че няма поводи да се срамува от мен.

8

малииии

преди 3 години

То пък е една ''работа''!

7

Просто манталитет

преди 3 години

В България Перник изтезават хора!България позора на Европа!

6

Анонимен

преди 3 години

Чл. 2 от наръчника за усвояване (крадене) на герберастити гласи, че Смъртта на близък по никакъв начин не трябва да пречи и понижи процента на усвояване.

5

Гост

преди 3 години

А стига сте преигравали. Няма нужда от вас журналистите. Тя ли е единствената, която е загубила баща си? Има кодекс на труда и там ясно пише два дни отпуск за смърт на роднина. Коя е ТЯ, че да я величаете? Тя от извън земна материя ли е? Много хора са загубили родителите си, но не бият тъпана. Баща ѝ Даме е на 20 години, че това да е чудо? Да, няма нужда от вас!

4

Анонимен

преди 3 години

Депутати ако имате съвест пуснете жената да почете баща си като хората не ви ли е срам бе 240 човека без съвест и без туй е пандемия какво дедовия си заседaвате.

3

Анонимен

преди 3 години

Да вземе да се пенсионира от мъка ли?Тия дето правят ПР-а на ГЕРБ нещо и те почват да губят връзка с реалността.

2

ха ха

преди 3 години

Ами къде да е? Няма да го оплаква една седмица?

1

Анонимен

преди 3 години

айде не спекулирайте с една трагедия. Има хиляди хора, които са загубили свои близки и въпреки това ходят на работа.. Сега да наградим Караянчева с орден ли предлагате?