32

Д.Кънев

преди 3 години

Брей какъв работяга.А за какво работи.Защо и е.Нали като е открила топлата вода и конструирала поцинкованите кофи нали са и платтли многооо. Пъ сега и плаща Бойко като я цунка по главата.Аман от лакомии.

31

Койчо

преди 3 години

И какво работи

30

offff

преди 3 години

и като е на работа голяма полза от нея, току виж, че България се затрила.

29

Това е

преди 3 години

дебилизъм, не геройство.Не разбрах какво я спира "да му каже сбогом"?

28

Анонимен

преди 3 години

Какво си ревнал тъпо и злорадо, трольо? Забрави ли, че бащата на Му...о Естонски почина в 2.30 часа през нощта, а в 11 сутринта той вече плюеше поредната си изцепка в националния ефир?

27

Анонимен

преди 3 години

Написала във фейс бук?!?Ега ти позьорството!!!!Невероятно - изобщо не я интересувал баща и, а като умрял, ползва го за да си прави вятър и да си вдига акциите.

26

Анонимен

преди 3 години

За пари и на погребение няма да иде... Ден година храни!***!

25

BULGARIA

преди 3 години

А защо за нея не важи карантината 10 дни след като е контактна на БОЛЕН ???!!! Явно РЗИ си правят каквото си искат

24

M

преди 3 години

Това похвално ли е?!? ..

23

Анонимен

преди 3 години

Какво ще рече "въпреки"? Простосмъртните като загубят близък човек, по закон им се полагат 2 дни отпуска и на 3-тия трябва въпреки състоянието си да са на работа. *** да не е по-специална?

22

Депутат

преди 3 години

Парламентът приключи, тя ще зарази всички...........и то с ГЛУПОСТА СИ....

21

Анонимен

преди 3 години

Като попаднат на тези постове започват да се изживяват като незаменими стожери на обществото. Ами ще мине държавата и без нея 2-3 дни, както оцелява вече повече от 1000 години. Човек трябва да скърби с близките си вкъщи, а не да пуска постове във фейсбук , като че ли е на 15 години и да се изживява като желязната лейди и бие звънеца в НС!

20

Хахаха

преди 3 години

Баща и умрял и после се заразил с корона вирус. Велико!!!

19

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Това си е лична драма и аз на нейно място като публична персона не бих го разтръбявал като селска клюкарка. Ако си мисли, че използвайки *** на баща си ще предизвика умиление явно не разбира от ПР.Това е лично мнение де - никога не съм имал претенции, че съм прав.Както и да е лека му пръст на човека, да почива в мир - той не е виновен за падението на щерка му.

18

Анонимен

преди 3 години

Еми жената ползва челния опит на Юмручето!Льотчика да не би да абдикира от поста си, когато баща му се пресели в по-добрия свят?Избра да взема президентската заплата (плюс пенсията)!

17

То се знае

преди 3 години

Ама много ясно че ще е на работа, къде да бъде? Тя винаги е на работа, че знае ли се до кога.Няма спирка.Кой ще ни весели в това мрачно време?

16

1

преди 3 години

и тя като слънцето се вживява,че без нея България,ще се счупи,за това е на работа.

15

младен

преди 3 години

До Анонимен 2Той боко ордена и го даде още преди 4-5 месеца - проста......знаете нататък.

14

Анонимен

преди 3 години

Този пpoпаднал сайт отдавна е ударил дъното но продължава да копае надолу

13

Хайде, хайде

преди 3 години

Тази я унижиха чато човешко същество пред целия свят и за едните пари пак се умилква като женско улично куче на което са подхвърлили сухар. Изобщо не и дреме, че някога внуците и ще изпишат името и в някоя търсачка и ще останат в ступор с какво прозвище в историята е останала баба им.