352

12345

преди 3 години

Вашто село кравеферми няма ли?

351

Той

преди 3 години

E няма такава помия като този миризлив чорап!

350

Анонимен

преди 3 години

Всички пра..та които са на яслата на Боко,днес се разгрохтяха в хор.77% харесват,дори обичат президента си Р.Радев. Боко с пълните чекмеджета евро,събира 16.7% одобрение от българите.Ето,това е причината за голямото движение в милиционерската ***.

349

АНОНИМЕН 007

преди 3 години

НЕ СТЕ МУ НА НИВОТО, ЗАТОВА НЕ ГО РАЗБИРАТЕ. НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ!!!

348

Дядо Петър

преди 3 години

Не е никаква критика.ТОВА ПРОСТО Е ИСТИНАТА.

347

КОКО РАЗБИРАЧА

преди 3 години

НЕ СТЕ МУ НА НИВОТО, ЗАТОВА НЕ ГО РАЗБИРАТЕ, другари бивши!

346

Анонимен

преди 3 години

Гамен Грипенов Ветов

345

Анонимен

преди 3 години

за пореден път от БСП показаха абсолютно безотговорното си поведение. В дните когато трябва да се гледат важни точки свързани с бюджета на държавата, депутатите на Корнелия Нинова отново решиха да се правят на интересни и да не се регистрират

344

Анонимен

преди 3 години

През целият му мандат не чух нищо положително от тоя, абсолютен депресар, огромна грешка беше избирането му за президент.

343

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Не знам ка а,*** неа така?!Нищо не казвам,*** пак повтарям?Декламирам бавно,щот наизустявам трудно?!Такову жевотно КОВИД нема,*** за всеки случай си са крия на топло!!До обяд викам маски долу,след обяд оплювам Борисов,че не се справя с кризата!Мисла,че Жужу и Решетката,ша *** викнат да ми връчат медал за добро изпълнени задачи,поставени ми от КГБ!!Разбира се ако каскетя и тиквата не *** ошетат и не *** озаптят в Централния!Заразих де що можах,сега си чакам рублите от Масква!!

342

Анонимен

преди 3 години

И ти се пази, че местенцето във ВМА да не се окаже заето.

341

анонимен

преди 3 години

Нагъл и безсрамен човечец! На 3-ти март качи електората си на Шипка и каза, че няма вирус, после лятото изкара същият електорат на жълтите павета с вдигнат юмрук, а сега реве, че мерките са закъснели! Нищоправец-критикар!

340

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

ТОЯ СЪС ЗЕЛЕНИТЕ ДОЛНИ *** , НА ВРАЧКА ЛИ СЕ ПРАВИ...??!

339

Паисий

преди 3 години

Те естонците добре те преведоха през коронакризата!

338

Мун--чо , спри се

преди 3 години

Този е толкова нечистоплътен. Гадно е да го гледа човек, вони. Повръща ме се от него.

337

Анонимен

преди 3 години

ДРУГАРЮ РАДЕВ!!! ТИ КЪДЕ БЕШЕ НА 3ТИ МАРТ БЕ????? КОГАТО ВИРУСА ЧУКАШЕ НА ВРАТАТА МИ ГОВОРЕШЕ ЗА ЩАМА СОФИЯ И ЩАМА ШИПКА И ЧЕ ТОВА БИЛО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ!!! СТИГА СИ СЕ ИЗХОЖДАЛ ПО ТЕМИ ОТ КОИТО КУХАТА ТИ ЛЕЙКА ВДЯВА КОЛКОТО ОТ КЛИНОВИДНО ПИСМО! СВЕТЪТ СЕ СРИВА, ТОЙ МИ ГОВОРИ ЗА МЕРКИ, КАКВО БИЛО, ЩО БИЛО! КАТО ИСКАШ ДА Е ПО РАЗЛИЧНО СПАЗВАЙ ПРЕДПИСАНИЯТА, ОБИКОЛИ БОЛНИЦИТЕ ВМЕСТО ДА СЕ КРИЕШ В КАБИНЕТА СИ НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА! ВЗЕМИ И ДЕСА ***, ТЯ СЪЩО РАЗБИРА МНОГО ОТ МАТЕРИЯТА!

336

Гумен Гадев

преди 3 години

Фигуранта пак се изходи по някаква тема. Дали и чорапите му са толкова нечисти както политическото му говорене?

335

хех

преди 3 години

До хахДесетина платени от хунтата гробарчета цъкат до полуда от различни ИП адреси и плюят по президентът РадевА само до преди година това щеше да е невъзможно.Докато имаше рубли тук беше немислимо коментар против резидента и БСП да бъде с положителна оценка.

334

Ti

преди 3 години

До азДнеска почина още един неприет в болница. Но гърбавите *** продължават да квичатАма Нинова веднага я приеха във ВМА а?

333

Анонимен

преди 3 години

До 1 - Спазва карантина човека затова не се показва ,а не като Радев да си мисли ,че в Талин ядът доматите с колците.Толкова двуличен и злобен човек като президент до сега не е имало,той не може да пази генералите си ,а редовите войници ги използва за учението като матрьошки за да си начеше егото.