65

Анонимен

преди 3 години

Това фо мани я кажи как Сащ окрадоха след военна Европа и накрая подариха всичко на Китай

64

до 97, част 1

преди 3 години

имам 2 истории за теб, ще ги направя 3, 2 от ЕС и една от САЩ:* 2019 година Китайски Шпиони открадната от Холандска Компания най-модерната ФотоЛитографска технология (ако не знаеш какво е това - така се правят чипове и процесори). Експерти оцениха това като най-голямата гражба на Интелектуална Собстевност в История - Комунистите от Брюксел си замълчаха и не направиха нищо да защитят Европейска Компатия!!

63

Анонимен

преди 3 години

Ужасът от китайски тип управление е само за хора като Борисов Пеевски Доган Сорос и тн.Забогатели в мътни води с далавери кражби безочетнист правещи се на хитри.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95 В момента аз те следя, ти за китайците ли опяваш...хахаха :) Ами, *** народ, използва лаптоп или персонален произведен в Китай, те следели и разпространили "заразата"...какво да добавиш още..хаха :)

61

до 89 от 88

преди 3 години

ами тогава ти пожелавам Успех с банкована сметка в Юана, в банка която не е Китайска и констролирана от К0мундетата от Пекин. Нямаш си идея от фактите, но явно се мислиш за умен!!

60

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да се лужем.Китай просто се възползваха.Шбаните американски кпелета ги набутаха и в СТО и технологии им дадоха и пазари им осигуриха.Ефинственото на което се надявям стига факторите да благоприятстват това е да се развихри гражданска война в американската кчина.Противна държава с противни хора които не впечатляват с нищо.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91Да се хранят само с ориз, може би имаш предвид времето на Мао, но той от доста години го няма :)) Не съм им фен определено, просто не ми изглеждат заплашителни (историята им), Тесла там, Ябълката там, Микромеките там....явно са добър партньор на "производителния" Запад :)

58

лудост

преди 3 години

Няма точна новина дошла от Китай. Това е държава с тоталитарен строй и държавен пропаганден апарат. Всичко се филтрира.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Вие били ли сте в Китай? Там 80% от населението живеят в села и малки градчета.Като видях селата им с паянтови и сламени къщи и оризовите плантации/хранят се предимно с ориз/ все едно се намирах .........

56

Анонимен

преди 3 години

До 88Толкоз ли няма кадърни хора в САЩ и Европа да кажат своето мнение, че Китай ще ги заблуждава, не говори глупости, всички са вързани като черво :)

55

до 85

преди 3 години

никъде няма банкови сметки в Юани, защото Китай излъга целият свят - за да ги приемат в Световната Търговска Организиция, основно изискване е да имаш конвертируема валута, която се търгува свободно на борсите, Китай разбира се обеща и никога не го изпълни. Юани, може само в Китай като чужденец да обмениш срещу куп документи и като напускаш Китай трябва да покажеш документи, че си ги похарчил или са на влог в Китай. Така, ме всички Юани изнесене от Китай, са леко-контрабанда.

54

Анонимен

преди 3 години

До Е тоХубаво че им е била целта, но къде са труповете по тв-то, не трябваше ли малко по страшно да го направят :) Европа и Сащ като някакви девици приеха заблудата, въпреки че Тръмпи се сапотиврлява малко, но му биха един шамар и за 24h се оправи :)))

53

42

преди 3 години

До 82И откъде разбра?Като гледам у нас няма банкови сметки в юани.

52

Виц на Деня

преди 3 години

Християните Отиват в Рая, а Европейските Социалисти от Брюксел в Комунистически Китай!

51

ЛаптопитеНаБайдън

преди 3 години

единствена цел на тази Статия е да Приемете Китайското Комунистическо Р0бство, в което Брюксел съвсем скоро ще ви предаде - видите ли Китайският Комунизъм е Върхът!!

50

Е то

преди 3 години

Нали това им беше целта на червените китайски капиталисти !

49

сКомунистическиКитай

преди 3 години

е свършено, след Изборите в САЩ, т.е. още от утре ще видят такъв натиск от САЩ, че свят ще им се вие в Пекин, вие мислите ли, че нация която започна 7 войни за 3000 жертви след 11 Семтември, ще забри над 200 000 избити от Вируса в САЩ?! Девиза на Мосад е Забавя, но Не Забравя - а САЩ е кучето на каишка на Мосад. Така, че на К0мундетата от Пекин, дните са преброени!!!

48

Анонимен

преди 3 години

До 72Приятел *** ли ти го каза, може би дедо Тръмпи ти го е казал....? :)))

47

До 73

преди 3 години

Още един заблуденВ китай е леш но комунистите пускат фа видиш дамо това което те искат...

46

Още зомбита

преди 3 години

Пак ли вярвате на КПП, нищо от официалните съобщения на Китаиската ком партия не е верно. Всеки който е изнесъл други данни изчезва. А тези данни не са никак добри. Става въпрос за много милиони загинали... и т.н.