125

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде в статията прозира идеята за тотален контрол на властите. А защо тогава да не мислим и за контрол над информацията. Няма никакъв алтернативен източник, от който да се съди за реалния брой заразени.

124

ааа

преди 3 години

Аре стига глупости. Китай пуснаха вируса за да сринат другите държави. Имат си ваксина и най-вероятно вече са ваксинирали огромна част от населението си. Как става при 1 милиард население да има само 86000 заразени. Със сигурност лъжат яко.

123

Чин Чун Фак Ю

преди 3 години

Вие не усещате как ковида се наду като балон с въздух и се ползва от управляващите за политически цели.

122

Анонимен

преди 3 години

Ъхъм, ама това е защото в Китай не протестираха срещу маски и локдауни, ами си седяха 3 месеца затворени на общо основание. Нямаха Адибегови, които да мрънкат как щели да фалират МОЛ-ове и ресторанти, и не се опитваха да спасят летния сезон като ни увещаваха как в Слънчака няма вируси. Свърши лятото и изведнъж 100 пъти повече случаи на ден, Здравната система пред колапс, страхуваме се Бил Гейтс да не ни чипира и така

121

Анонимен

преди 3 години

Лъжата за ковид заля Европа.

120

Депутат

преди 3 години

Защо Китай се справя толкова добре? Защото там има диктатура, а не като при нас демокрация. Затова и ние трябва да станем като Китай. Откажете се от демокрацията за да сте здрави !

119

Факт

преди 3 години

Не само в Китай - и в Беларус, Швеция, Албания, Сърбия, Босна, Молдова, Армения и кой ли още не всичко е спокойно - факт. А който си мисли, че Китай са "нормална държава" - да *** да поживее няколко години да види как е.

118

Ваксина

преди 3 години

Китай си имат ваксина дори и непатентована. Пък ние нека още ги тестваме.

117

еми

преди 3 години

не можем да се сравняваме с тях, те се оправиха, а ние с всичките ни претенции за демокрация и цивилизованост- ще съжаляваме ще страдаме жестоко.

116

Анонимен!

преди 3 години

Скапани лъжци са тези китайци!

115

BB

преди 3 години

в нормалните държави с нормални хора е така

114

Анонимен

преди 3 години

Обожавам красивите китайки и мразя софия сСороскитеГендари

113

Анонимен

преди 3 години

защото такива изррооди като Мангъра да са обесени публично още след първия опит за внасяне на разкол в мерките на дуржавата. Да ви *** демокрацията и ценностите щом 63 живота загубени за ден трябва да ги приемем за даденост. Ми то при Своге като се избиха бяха пет пъти по малко и ден на траур имаше. Сега за 63 , мигане с очи и кимане с глави. Не ми трябват такива ценности евро атлантически.

112

Анонимен

преди 3 години

Защото в Китай няма такива "не искам да слагам маска" и тн простотии. Такива лигавщини само в западния свят ги има.

111

Ким към кен

преди 3 години

Чим Чун чан чин чин чин

110

Анонимен

преди 3 години

Това го кажете на Мая *** ,която се е нагърбила да доубие системата с кресливите ужмайки

109

Анонимен

преди 3 години

Китай май си осигурява нови територии с тоя вирус.

108

Само

преди 3 години

Не ни давайте за пример Китай. Той има огромна вина за разпространението на заразата по света. Освен това има много голяма цензура.

107

g987

преди 3 години

Това е абсолютна лъжа.Китай е тоталитарна и робовладелска държава.Официалните им статистики нямат нищо общо с действителността.Дане говорим за масовите убийства на на несъгласни от режима Си Дзин Пин Вируса.С подобни лъжливи пропаганди глобалистите се опитват ако могат да пробутат тираничния китайски режим в умовете на дрги хора за да го пожелаят.Потърсете къде са изчезнали всички учени дето 10-15 години преди това са работели във биолабораториите в Ухан.

106

Пътя е един

преди 3 години

Меркантилноста на запада не знае граници, но рано или късно всички ще минат по пътя на Китай.