96

Анонимен

преди 3 години

Хора, личи си, че тия коментари, че "това е пропаганда", "вирусът не съществува", "спрете да ни лъжете и стресирате" са все написани от хора от простолюдието. Как е налазен тоя сайт от толкова много пpocтаци, не знам. Познавам вече доста хора прекарали вируса, умрели от него също, а и такива които в момента го карат. Живите споделят, че е тегаво, тежка диapия, загуба на вкус и мирис, главоболие, оплешивяване, супер гадна кашлица, постоянно висока температура. Мъртвите ги лекуваха с какво ли не.

95

Анонимен

преди 3 години

Evtina propaganda. Tapo!

94

Щерю

преди 3 години

"При пандемия и неефективните мерки са по-добри от никакви." - ама тия направо ни взеха за овци! Бе-е-е, бе-е-е...

93

Анонимен

преди 3 години

Всичко много хубаво, само дето не лекувате приятел! Вие сте едни арогантни, самозабравили се величия, за вас няма нещо, което да не ви е известно! Всичко знаете и всичко можете, а сами на себе си не можете да помогнете понякога!!

92

пепи

преди 3 години

Щом е Дойче веле значи е съмнително.Тия от уважавана агенция се сринаха до ЕЖК - една жена каза. А и маса народ го е хванал ама не се е развил.Просто имунната им система е по силна.

91

Додо

преди 3 години

"казва пред Дойче веле..."===================Ясно, все едно някой да ти каже добър ден и да погледнеш да видиш слънцето.

90

Van Helsing

преди 3 години

Дааа, дааа, така еее! Например мене откакто ме хвана коронавируса започнах да пия кръв и никога не станах нормалееен!МУАХАХАХААААААА!!!

89

мрънн-мрънн-мрън

преди 3 години

Неуморими торбалани. Колко ли им плащат да ни стресират без всякакво прекъсване?

88

Анонимен

преди 3 години

"В природата нещата еволюират бавно, с хилядолетия"Да речен, че човек се "множи", през 20 години и то е а "хилядолетия"Вирусите се множат през 10 минути, само им дай среда. Едно бебе, от зачеването до раждането, ще му трябват 9 месеца. За това време вирусът е приеми Ал през 40000+ итерации.Ако го сраввним с човешки поколения - това е все едно 800000 години за нас. Сега разбираш ли, защо е по-бързо или имаш нужда от социален работник.

87

до 80

преди 3 години

Вирусите и бактериите еволюират много по-бързо от хилядолетия. Затова постоянно се разработват нови антибиотици и противовирусни лекарства и същите не трябва да се взимат без предписание именно за да се забави мутацията. Странно как сте си написали коментара все едно е общоизвестен и всепризнат факт, а реално е тотално неверен. Странно и защо всички го приемат за чиста монета без да пуснат един дори бърз гугъл по въпроса. Абе като цяло спрете тия риалитита и тик ток-а и седнте почете малко!

86

До 80

преди 3 години

Каква е разликата да ли ще умреш от лабораторен или от естествен вирус. Що за *** коментари?Спазвайте по-добре мерките, вместо да се занимавате с *** конспирации.

85

До 84

преди 3 години

Съчки в камина... е.ати бизнисмена събира съчки за камина. И уискито ти е за 5 долара шишето явно

84

До 83

преди 3 години

Валоумник, какво присвояват точно? Милиони болни, хиляди умрели и стотици милиарди загуби в икономиката. Това ти се вижда голяма печалба, тъй ли? Кому е нужно това? А ако правителствата слушат такива като тебе накрая няма да остане абсолютно нищо за присвояване.

83

До 82

преди 3 години

Задаваш ли същите *** въпроси на Мангъров?

82

Бизнесмен

преди 3 години

Пия си уискито докато сухите сьчки се разгарят вьв камината

81

Мери

преди 3 години

Някой клати много грозно света. Явно им е стиснал и скучен и де чудят как да го присвоят за собствените си безумни цели..

80

OMG_Lucker

преди 3 години

1. Това лекар в общинска болница ли е или статистик? Как един лекар в общинска болница може да знае статистика за Германия, за Италия, Белгия и ако я е проверил в интернет дали не е попаднал на същите тези фалшиви новини, за които той говори?2. Виждал кадри от заведения в Бг. Къде ги гледа тези кадри? Да не приказва найзуст?3. Казвали му били и той започва да разсъждава за положението в Бг. Ама моля ви се г-н Монев- гледайте си работата в болницата и не ръсете мозък.Статия от *** Василева...

79

Асен

преди 3 години

***, вирусите мутират постоянно, стига с тия лаборатории, мутация не значи края на света, в 99% мутациите правят вирусите по-малко опасни, затова най-разпространените вируса причиняват най-леките симптоми, това са рино и корона вирусите, причиняват така наречената настинка. Колкото повече хора преборват вируса в толкова по-слаб вариант мутира той.

78

Анонимен

преди 3 години

"Учените твърдят, че в момента в Европа вилнее друг щам, различен от този през пролетта.Много бързо се променя. Не знам как ще създадат ефикасна ваксина. Дали не е вирус, създаден в лаборатория???"Струва ми се твърде неестествено природата да създаде нещо такова за отрицателно време. В природата нещата еволюират бавно, с хилядолетия, а тоя вирус се появи от нищото и за няколко месеца е на всички континенти. Без лабораторна намеса няма как да стане.

77

Анонимен

преди 3 години

Учените твърдят, че в момента в Европа вилнее друг щам, различен от този през пролетта.Много бързо се променя. Не знам как ще създадат ефикасна ваксина. Дали не е вирус, създаден в лаборатория???