116

Анонимен

преди 3 години

Затваряте училищата,а заведенията-не.Големите ученици и млади родители продължават да ги пълнят.

115

Анонимен

преди 3 години

ЗАТВОРЕТЕ ЗАВЕДЕНИЯТА ! В Германия ги затвориха,но тук нали са на дебеловрати не може.Алчността и простотията ни убиват.Има хора,които непрекъснато висят дори сега в тях.

114

МЕДИИ: СТОП!

преди 3 години

СПРЕТЕ АТАКАТА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, ПРИЯТЕЛИ, СЕМЕЙСТВА, ДЕЦА, ЛЮБИМИ ХОРА!Време е да спрате да препечатвате всичко, което носи името кивид. Просто спрете с тази лудост! Няма какво повече да знаем. Научихме всичко, за да можем да вземем собствени решения как да се пазим и как да се лекуваме. Нямаме нужда от някой да ни казва как да дишаме. Нашето доверие в Този, който ни е създал и ни е изпратил на тази земя. Засрамете се - в алчността си за пари побърквате народа си!

113

СТОП НА АТАКАТА!

преди 3 години

НЕ Е ВЯРНО! Твърденията на този лекар не са обективни, или са преднамерени. Вякакви подобни изказвания просто не могат да бъдат направени от лекар.

112

Анонимен

преди 3 години

Този доктор още ли не е разбрал, че в Германия масата са чужденци. Да не е от седмица там. Не е нужно да влезеш в болница, влизам в Лидъл и германците са единици. Смесените блокове са масово, вече поредно поколение. Вирус има, но в Германия е като цяло спокойно. Ковид пациентите първо се обръщат към лич. лекар и стигат в тежки случай до болница. Освен маските и вече затворени заведения, фитнес, студиа другото е спокойно.

111

Хм

преди 3 години

Не мога да преценя този германски лекар с български акцент що за стока е, но бих попитал следното: в град Кермен, община Сливен как са с медицинското обслужване, имат ли лекари, достатъчно ли са, този специално знаят ли го, само той ли им е избягал и т.н.

110

ппп

преди 3 години

До Държавна политикаМного точно го формулихате, направи ми същото впечатление. Това е платена статия, пълна с нацистки и античовешки внушения. Възмутително и отвратително писание!

109

joe

преди 3 години

Пълно с интелектуалци, за които вирусът все още е световна конспирация. Като се разболеете ,ще запеете друга песен. Аз вече го преболедувах и изобщо не е приятно, уверявам ви. По-добре се пазете. Пожелавам ви да сте здрави!

108

Анонимен

преди 3 години

Тази статия е откровена лъжа, тотална глупост и пълна измислица.

107

Държавна политика

преди 3 години

Много често не се прави разлика между нацизъм и ксенофобия. Материалът дава пример на нацизъм, а именно, "пациент с германско име и силен руски акцент". Този изблик на нацизъм обаче не е ксенофобия - в противен случай, докторът щеше да каже "пациент с германско име и силен чуждестранен акцент". Примерът напомня още истината, че няма нацизъм въобще, а има нацизъм, насочен срещу конкретни народи. Например, не си представям този доктор да каже "пациент с германско име и силен турски/ромски акцент".

106

Цукала

преди 3 години

сменят тези доктори в Германия. Пълна излагация и некомпетентност.

105

Хаа

преди 3 години

Тъй,тъй, след прекаран вирус по улиците търчат хора без крака и ръце. По това ще ги познаете. Къде е гешев да въдвори този дофтор.

104

ГосТ

преди 3 години

Да сечеш,да сечеш...докато не срещнеш "един от противниците по пътя - умората"

103

ГосТ

преди 3 години

#103 , а ти в кое лице искаш да говори след откровените подигравки със специалистите в България ? Пак че говори на български!

102

ГосТ

преди 3 години

Здравеопазването забележете "на баце" е много по добро от това на целокупния германски народ,затова локдаун не е необходим. Еххх понякога толкова искам една катана....

101

Анонимен

преди 3 години

Своите не са това, което са? So what?

100

Анонимен

преди 3 години

Е, то ско не иставяше следи, каква болест ще е?

99

Сад

преди 3 години

Този лекар говори за германците в първо лице мн.число, а за българите в трето лице мн.число. Това ме натъжава.

98

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо ново и страшно. То след всеки дълъг болничен престой (примерно след по-сложна операция) живота не е същия.

97

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера, що за лекари са всичките тия?! Същото важи и за журналята! Я дайте критерии за епидемия?В нито една страна няма епидемия, те лаят за пандемия негодниците, лъжливи!