12

За съжаление

преди 3 години

Не съм студент, а обикновен професор с 2к заплата. Затова сменям гумите на 10 години.

11

Анонимен

преди 3 години

Ена ракийка у джапката да мий топло и спокойно га карам!

10

До 7

преди 3 години

Пък други ходим на ски и спортуваме зимата. После защо живеели до 65. Хапвайте повечко соленка сланинка и не се движете, много е полезно.

9

До 4

преди 3 години

Не съм написал коментар 1, но той е ироничен, вижда се. А ти, като типичен паметен жител, реши да се комплексираш. Нямаш достатъчно пари, щом живееш в панелка, това е ясно. За мен всичко под 25к месечно е малко, например. За друг човек всичко под 10к е малко, за трети- всичко под 5к, ана четвърти бутилката му вино на обяд струва 50к.. Ти не си там, 6-7к месечно изкарват студентите вече, драги.

8

Първите ми

преди 3 години

зимни гуми струваха 1800 лв и тази зима ще им бъде 13-та. Безпокои ме числото, а не гумите.

7

Анонимен

преди 3 години

Зимата вкарвам колата в гаража и наблягам на зимнината.Туршийка с ракийка, свинско с кисело зеле, наденички и сланинка с винце, ту бяло ту червено.и т.н. до пролетта

6

Анонимен

преди 3 години

Ушев щял да следи основно за зимни гуми. Те пък не са задължителни. И отново, по стар комунизомилиционерошуробадженакорушветчийски обичай, кипи безсмислен труд. Което пък обяснява стреса на хранилката (работното място). Това живота ти да минава, занимавайки се с откровени тъпотии, не е лесно, стрес си е. Явно затова за рушветчии се уреждат основно неуки тупаньи. Да не се замислят много, много.

5

Фалшива новина

преди 3 години

Чл. 139. (1) Движещите се по пътя пътни превозни средства трябва да бъдат:...4. с гуми, предназначени за зимни условия, или с гуми с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 mm през периода от 15 ноември до 1 март.*До 15 ноември полицаите не могат да глобяват за гумите. В закона пише от 15 ноември нещо си.Второ, няма изискване след 15 ноември до 1 март непременно да сме със зимни гуми, може и с летни гуми, но с поне 4 мм дълбочина на протектора.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Живея в панделка зимните ми гуми са гудиър ултра грип 9,летните бриджстоун тиран а 5. Добре ли е? Колко изкарвам на месец не искам да ти казвам, неудобно ми е че ще се комплексираш още повече.

3

Снегорин

преди 3 години

Още не е достатъчно студено за зимни гуми, но след това пък има опашки.

2

Ямболски цървул

преди 3 години

Аз съм си с танка зимата,така че мен не ме касае!

1

Анонимен

преди 3 години

И нека надлъгването на панелните шкембаци със заплата до 2000лв. не пипвали в живота си нов автомобил с нови зимни гуми как зимната гума е безсмислена, започне сега!