32

Анонимен

преди 3 години

До тъй деСпоред теб, защо има такива шофьори? Когато ми даде книжка някой, то трябва този някой да е сигурен, че аз знам всички важни неща. Моята книжка я взех за 2 месеца, общо 15 часа каране и едни листовки, дето преписвах от телефона.

31

Коко

преди 3 години

Сложих всесезонни гуми и преди някой да каже, че няма такова животно ще спомена, че са на може би най-големия производител в света - Michelin.

30

Ямболски цървул

преди 3 години

Хафтомобилата е най-важно да има нов шофьор.Понеже съм все пиян през зимата-нито нови зимни гуми,течност за чистачки,светлини ,и спирачки не биха ми помогнали,отколкото някой да ме кара-ТРЕЗВЕН!

29

Анонимен

преди 3 години

Моя аФтонобил вече е подготвен,турих му една маска против короната.

28

х

преди 3 години

Карам целогодишно със зимни. То толкова и карам де, веднъж в седмицата.

27

тъй де

преди 3 години

Ако има шАфИори които не знаят как да си подготвят колите за зимния период, по-добре да ги прибират в гараж и като цъфнат минзухарите да ги изкарат.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Хю Хефнър, не е Хачо Хаджийски, дето живее на трития етаж у лево, вход Б на блок 199-и, в (без)Надежда 22.

25

Хемус

преди 3 години

Верно ли бе пич!/Не съм панелен плъх,ама карам двадесет и пет годишен автомобил!Дипломатическа изработка с мъка съм го взел,ама ще надживее новите ***

24

Анонимен

преди 3 години

До До 7Абе ски?Я питай Шумахер колко са здаравословни?И прочети после за Хю Хефнър

23

80 лева

преди 3 години

ми искат повечето гумаджийници за 18 цола. Освен ако не се излъжа да взема ваучер за 40 лв при някои мърлячи от Грабо.

22

Анонимен

преди 3 години

То тази зима не се очертава да имаме възможност да ползваме често автомобилите си. Смених гумите, махнах акумулатора и в гаража ако се наложи за спешни ситуации.

21

Анонимен

преди 3 години

До ГодишноДаже по-малко, защото не е задължително, да са чисто нови гуми. Ако имаш навъртяни само 2500 км зимата със зимните гуми, то си е живо разхищение да ги хвърлиш.

20

Анонимен

преди 3 години

Има и други неща.Ако пътят не е почистен, защото трупа по 10-15 санта сняг на час, моеж би не е добра идея, да търгваш на 200 км пътешествие в ТОЗИ момент.Това, че караш 3 тона джипка, не знчи, че можеш да "цепиш преспите". Винаги тръгвай с пълен резорвоар. Това, че горя с 0.4/100 по-малко, може и да е вярно,ама ако затворят пътя и си забил на -10 градуса за 7 часа, тея 0.4 да не ти казвам, откъде ще ти излязат ...Носи си топли одеяла, храна и вода.

19

Годишно

преди 3 години

За смяна на гуми отиват от 80 до 200 лв в зависимост от цолажа.

18

Анонимен

преди 3 години

Значи ще ме спирате до 15-ти, да ми четете конско, защото не съм спазил изиквания, които не са в сила!Ефективност, ефикастност, елегантност ... не са думи с които бих описал родните системи!

17

Анонимен

преди 3 години

До AMG driverС 250 на магистралта, ако ще и с вакумчета да са ти гумите, пак ще се отрепеш като куче някъде ...

16

Анонимен

преди 3 години

До До 4Един реалист. Писна ми всеки да ми казва, как бил "средна класа" с 1600 лева заплата, а друг да казва, че бил едва ли не богат с 5000 лева доходи. Ама недей с това ... познавам и паралии дето са забиви в панелката. Прави по 20 000 лева на масец, през 3 месеца - НОВ АВТОМОБИЛ! Когато имаш 3 коли и общо струват 6 пъти колкото апартаментат ти, а някак си си със 100 000 лева дългове, вереме е да се спреш.

15

AMG driver

преди 3 години

Аз тази година купих нови зимни гуми за 4500 лв. Старите са на 2 години вече. Сигурността преди всичко, аз все пак карам с 250 на магистралата.

14

Анонимен

преди 3 години

До За съжалениеКомплект зимни има за 140 лева. Ако не караш толкова, може и 3 сезона да изкараш с тях спокойно. Ако не можеш да си позволиш 140 лева, може би не е добра идея, да имаш автомобил.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Абе то няма лошо да се отпусне човек, ама пролетта като излезеш 140 килца cвини ...