90

Бай Тошо

преди 3 години

До АнонименТиквите, протестерите май са ги крали, щом им са ги докарали с каруца.

89

глу-паци

преди 3 години

Аз подкрепям правителството. Протести няма, те са организирани от хора, на които се плаща и те не са повече то 100 души. А медиите ги правят видими и те им поддържат огъня. хайде да се хванем на бас, че ако 2,3 дни не ги дават по телевизиите, не им дават думата, на площада няма да има никой. Това ли е национален протест? Техните водача нямат харизма, агресивни и глупави са и никой нормален човек няма да тръгне след тях. И те не знаят какво искат. Няма дя им се получи.

88

Анонимен

преди 3 години

Те партия гроб ,чества американския празник)

87

до 117

преди 3 години

Сменяй си по-често памперсите! Краят на правителството на простаците е близо!

86

Да

преди 3 години

До АнонименИ аз, след като станах , докато пия кафе чета глупостите ви за събуждане и след малко отивам в планината. Иначе, лек сън, а като спечелите да минеш на позиция само за дневна, за да не ти се налаг да спиш през деня!

85

Анонимен

преди 3 години

Чакаме нови записи на Тиквата. Ноже би ще излязат непосредствено преди изборите, ха-ха-ха!

84

Да

преди 3 години

До Анонимен 112Ти от сутринта ли започваш с хапчетата?Защо си мислиш, че някой ще сложи точно теб, да назначаваш и уволняваш държавни служители? Има една приказка: "Ако е толкова хубаво, на теб ли ще го дадат?".Уж сте умни, но има и много лекота!

83

Анонимен

преди 3 години

До ДаНе съм станал рано а бях нощна смяна.Прочетох ви г.л.упостите преди да се обличам за да ми се повдигне настроението!!!Аз отивам да почивам а вие си пишете!!!

82

Анонимен

преди 3 години

Скоро си заминава последният диктатор в ЕС - другарят Бокошенко.

81

Анонимен

преди 3 години

Къде е шумкарят? Докога ще се преструва на болен? Или може би наистина е болен. Ако дострои Турски поток, ще го таковат американците, ако не го дострои, ще го таковат руснаците и турците. Мъка, мъка!

80

Анонимен

преди 3 години

Тикви, гответе се за работа на къра! Догодина съкращаваме 2/3 от държавните служители и със спестените средства ще изплащаме заемите, с които ваши вожд ни зароби.

79

Анонимен

преди 3 години

Дори и зеления чорап разбра,че не ставате за нищо и се отдръпна от вас.

78

Да

преди 3 години

До Анонимен70%, или 70 човека? Поне това се вижда!70% може да има, ако се предложи нещо смислено, а не яйчени и рибни въстания!Когато искаш нещо, трябва да имаш алтернативи и план за напред, а не дайте да се наливаме с бира и да ги сваляме тези, а нататък каквото стане!

77

Анонимен

преди 3 години

Скрита, скрита, колко да е скрита?Около 70% е подкрепата, многократно даваха данни.

76

Анонимен

преди 3 години

Що бе, искате да кажете, че не сте ***, а реални наведени гербави слуги ли?

75

Да

преди 3 години

До Анонимен 101Ама и ти си станал рано да прочетеш мнението на другите!Сигурно имат голяма подкрепа протестите, ама скрита , за да не разберат хората!Да бяха издълбали и няколко чукундура и да ги надпишат с надписи "Фигуранта", "арменеца", "адвокатина", "скулптора", "маяма" и т.н., а и един череп та онези , дето системата ги убива да ги закачат на метлите и да плашат злите сили с тях!

74

Анонимен

преди 3 години

Снощи за малко включих една жалка кабеларка и там гледах 10 човека застанали пред каруца с тикви, един говори, 20 ги отразяват, СМЕШНИ, ЖАЛКИ, ПРОТИВНИ...

73

13456

преди 3 години

Аман от Бабикян, отговорило Радио Ереван... Вместо да ни занимавате с поредните глупости на протестърите, моля, изисквайте на всеки час от Правителствената пресслужба актуална информация за състоянието на нашия премиер-министър, не се ослушвайте като средновековни слуги какво ще напише самият той във Фейсбук.

72

Анонимен

преди 3 години

Ехааа!!!Значи вярно е че много ви плащат да тролите щом в неделя сте станали толкова рано!Браво на вас!!!Цял живот все така да я карате!!!А иначе много хора подкрепят протеста включително и аз!!!Ама вие си пишете.Нали трябва да се яде а парите не миришат!!!

71

Анонимен

преди 3 години

Де са триото маймун ,да не са ковидни?Покриха се и пуснаха кукумицинките Немами,дето има кой да им гледа децата.Ни за вечеря на децата мислят,спане,тоалет,лекарства,памперси,изобщо пенкелер!тъй де,нещо гнило в Дания има около трите дребни черепчета на големия Череп.