110

Иван

преди 3 години

Тия тикви още ли са на площада?Или има и за довечера

109

Анонимен

преди 3 години

Колко ,трябва да си повреден ,че да се водиш по акъла такива баламурници ,като отровното трио и сие.Дори зеления чорап и Импексова вдянаха,че за никакъв .... не стават .

108

Стефан Христов

преди 3 години

Най-Големите тикви са тези от ОтровЕното трио, а най-Тъпите тикви - тези, които ги следват! Свободата не се печели с платен циркъджилък, а на барикадата!

107

Чук

преди 3 години

Поредна, 115-та, победа на бате Бойко.

106

До 112

преди 3 години

112Анонименпреди 2 часа 1 10Тикви, гответе се за работа на къра! Догодина съкращаваме 2/3 от държавните служители и със спестените средства ще изплащаме заемите, с които ваши вожд ни зароби.#############Еееех, мечти,мечти.То ,ако можело *** и Пульо да съкращават.

105

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 118 Може би имаш право. БСП усилено готвят нови компромати точно преди изборите. Знаем си ги.

104

Анонимен

преди 3 години

Учените от магаданският университет направиха епохално откритие: тиквите също могат да хванат коронавирус!

103

Спрете протеста!

преди 3 години

Вълчев събаря ГЕРБ и без протести.

102

Анонимен

преди 3 години

То само хората с жълти книжки останаха по протестите - и на площада и сред драскачите тук.

101

Докторчо

преди 3 години

Абе, може 3000 тикви да сложите по площада,има място , ама не можете да скриете факта , че Борисов е опъвал "прекрасната госпожа " Бобокова в спалнята с " шкафчето с евро" ! Факта си е факт ! Г-жата Бобокова ,преди да снима шкафчето , така е крещяла от страст, че се е чувало чак в Президентството. Смех, другаре ! Борисов поне е прибавил още една разгонена булка в сметката си ! Комунистка ли е , разбира само от "опъване" !

100

Цацата

преди 3 години

Нито една пръчка суджук не е изядена от премиера! Нито банкнота от шкафчето на премиера не е похарчена от него! Премиерът нито ден не е пракарал в къщата в Барселона! Премиерът нито веднъж не е ходил на барбекю на терасата на Пацо! Нито веднъж не се е возил на асансьора на Цецо! Няма данни за престъпление.

99

до 131

преди 3 години

Ало, ало 1.2.3 проба-проба Чуваме ли се?Не съм Банов. Аз съм баща ти.Край!

98

до 130

преди 3 години

Ало, Банов, ти ли си?

97

Анонимен

преди 3 години

Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя жена пилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новият премиер. Само не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD

96

128, хей

преди 3 години

Христина Бобокова е готвачката на Радев Фигуранта. Тя сготви шкафчето на Борисов с подправки от НСО. Малко пресоли манджата защото остави отражение от силуета си и гривната. Така гърнето на Радев замириса на поръчка сготвено с дрон и дубайски аромати.Общо взето манджа с грозде и малко Боб сготвиха и ще има рекламации. Очаквайте скоро :D Те не са от НСБОП - Те са бивши служители от НСФАСУЛ са вече.Бобокова се укрива в Лондон защото я търсят за снимките в спалнята на премиера.Вие заблуждавате!

95

до 124

преди 3 години

Издишат ти опорките, двугънковецо! Дори и този , който те докара от село и те назначи на държавна заплата другарят Бокошенко си призна, че "една прекрасна госпожа" го е сготвила. Ако не друго, то поне си слушайте вожда бе!

94

до 113

преди 3 години

Откато се борите като п.расе с тик.ва - си създавате болни илюзии за деструктивни действия и мисли.Асоциациите ви говорят за циклофрения.

93

до 122

преди 3 години

***, защо на Великите Народни Въстания докарахте 10000 ченгета + мутрите от Ипон и Делта гард, а? Сигурно щото сме стотина човека. Именно вие сте виновни за втората вълна на коронавируса, накарахте хиляди ченгета да стоят с часове плътно един до друг, така че да няма къде игла да падне. Скоро ще се разправим с вас!

92

НИЩО НОВО

преди 3 години

115:0 за бате Бойко.

91

до 118

преди 3 години

Алоо, до чакащия нови записи от "Тиквата", където щели сигурно уж по изборите да излезнат.Ти ли си, бе Сбабикян?Само ти ги фалшифицираш тези улики и ти ги измисляш тези записи.Само в твоята болна глава се подвизават шкафчета. Ти-бащата на фалшивите новини! Ти, който си Пиар агенция разпространяваш фалшива информация в сбабикя-новите си медии.НСБОП знаят кои са сайтовете ти.ДАНС знае кои са сайтовете ти.Интересно как така те оставиха да сееш лъжи с отровните си тик.ве.ници начело със сл.ивите?!