72

до 73

преди 3 години

Ти си отявлен фашист-гербераст. Очаквам следващия ти пост да е "Смърт на всички непълноценни!" Я кажи бе, льольо двугънков, като фалира 90% от бизнеса кой ще храни безработните? Ти да не мислип, че тогава те няма да хванат сопите?

71

Анонимен

преди 3 години

Та според него да затворят офиси, училища и фабрики и да ходим по цял ден и нощ на кръчми, ама анди пари?

70

Баце Борисоff

преди 3 години

Абе то ВИРУС въобще няма.........но това е друга бира.

69

Анонимен

преди 3 години

Ей това се проумява трудно - затварят му баровете на съвременния човек и той вече е готов да умира

68

Анонимен

преди 3 години

Много прости хора има в този форум. Бизнесът да плащал заплати като в Европа. Ми той да не би да прави обороти като в Европа бе? Не виждате ли, че сме един мижав, умрял пазар с бедни потребители?____Алооо, """умния""", като сме умрял пазар следователно тази криза ще урегулира естествено пазаря и ще оцелеят само способните. Не може на всеки ъгъл да има дискотека, кръчма. Май наистина както каза Борисов трябва отново диктатура и партията да реши -за Град Перник ще има 2 ресторанта и 1 дискотека

67

Анонимен

преди 3 години

Разделяй и владей вече не работи, другарки и другари.

66

Анонимен

преди 3 години

Тоя вирус е много активен през нощта. Това е от връзката му с прилепите, обича да мърсува по тъмно.

65

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА шефовете на този "бизнес" защо карат коли като в Европа (даже и по- скъпи) ? Точно защото печелят на гърба на работещите

64

555

преди 3 години

До covid20Втози бранш работят 100-150000! Останалите са т.н шефове, те само лапат!

63

Анонимен

преди 3 години

Запада не иска България да е богата и силна. Трябват и бедни хора, не богати хора.

62

Анонимен

преди 3 години

Много прости хора има в този форум. Бизнесът да плащал заплати като в Европа. Ми той да не би да прави обороти като в Европа бе? Не виждате ли, че сме един мижав, умрял пазар с бедни потребители?

61

Анонимен

преди 3 години

Пуснете СМС кампания в подкрепа на богатите. Да помогнем на богатите да не обеднеят. "ДМС помогнете на богаташче в беда"

60

Анонимен

преди 3 години

На правителството на простаците не им стигнаха 8 месеца, за да пофготят стратегия за борба с вируса. Вече болниците са пълни, а и идват и гладни бунтове. Много скоро Тиквата ще съжалява горчиво, че не хвърли през август оставката.

59

Анонимен

преди 3 години

След 23 часа вирусът излиза да пие и да се дрогира и става безотговорен.

58

аз-ът

преди 3 години

Не трябваше ли опита му за ирония да е " вирусът излиза след 23.00 ч. "?----турска-мутра-кръчмар ... недей да имаш високи очаквания...

57

Онзи с гривата

преди 3 години

Вземете му визата и го изселете в Турция, пещерата или от където е дошъл.

56

covid20

преди 3 години

Не разбирам какво го плюете човека, в този бранш работят 400000 души в България, аууу да забравих нека си продадат скъпите коли беше казал един наш известен ...... под карантина е в момента де

55

Анонимен

преди 3 години

Я да се хващате да бачкате на полето.Има нужда от хора.Сервитьори ще ми ставате.Эатваряйте всичко,а в хранителните магаэини да се продава само пакетирана храна и да са с пропускателен режим.Какви ресторанти,какви эакусвални.Пълен локдаун эа цялата эима.

54

The Real Бай Иван

преди 3 години

До пацула с псевдонима "Мутафчийски".Не си почива вируса събота и неделя, а държавни чиновници същите гов-на като теб. Просто събота и неделя мятат гюбеци в кебапчийниците на Чарли Коджаташаков и в понеделник изсипват данните от уикенда в статистиката.***, случайно да си забелязал данните от понеделник?

53

Анонимен

преди 3 години

Всеки се бори за хляба си. Нормално е да не е доволен. Честно казано за малко квартално кафене или пицария и аз не вярвам да играят роля като заразяващи обекти. Хората си седят мирно и си хапват. Пред блоковете виждам повече струпване на групи приятели с бирички в ръка и без маски смеейки се и крещейки което е много по слункоотделящо и опасно,отколкото кафенето където си седите спокойно. За дискотеките иначе съм твърдо за затваряне. Там мерките са смешни. Особено след 3 тата водка.