92

Асен

преди 3 години

Алибегов, стягай редиците, заплатите в РЗИ, почват от 3000 бона за шофьор, смятай нагоре, ще ви изкъртят от глоби

91

Realist

преди 3 години

Не само не излиза ами и го няма никакъв ."Covid-19 не е вирус, както ни накараха да повярваме. Това е бактерия, която усилена от 5G електромагнитно излъчване, предизвиква възпаление и хипоксия.При най-малко неразположения трябва да направите следното:Вземете аспирин 100 mg и апронакс или парацетамол Защо? Защото беше показано, че Covid-19 сгъстява кръвта, стимулирайки развитието на тромбоза при хората чрез кръв, която не е наситена с кислород. Кръвта се сгъстява, притокът й в съ..."

90

Анонимен

преди 3 години

Защо виждам мутрата на този човек толкова често???

89

северозапад

преди 3 години

Алибрегов да пита Нинова в колко часа те стига вируса.

88

Откъде

преди 3 години

дойде Алибегов?От външния му вид лъха нечистоплътност.Какъв пример за подчинените?

87

Хан Аспарух

преди 3 години

Този трябва да го хване вируса за да разбере че там където са поставени на карта човешки живот или бизнес НЯМА МЯСТО ЗА БИЗНЕС ИНТЕРЕСИ!!!!

86

Гражданин

преди 3 години

Този първо да се изкъпе и избръсне, че направо отвращава с външния си вид!

85

Ивайло

преди 3 години

Абе нямали кой да каже на този човек ,че трябва да се подстриже

84

Миро

преди 3 години

Този пък ***

83

Анонимен

преди 3 години

Мафията така е решила ,Ричи....Опълчете и се !!!!

82

Анонимен

преди 3 години

И ние разбрахме какъв ви е проблемът, ще спре лапаницата от дрога и трябва нещо да се мисли да се поработи ...., нали мазно чиче????

81

Анонимен

преди 3 години

тоя иска при затворени заведения.държавата да плаща на освободените 80% от заплата направо по сметките им,да,но сутринта въоръжени с метлите на площада да метат и чистят 6 часа за това възнаграждение..кой плаща с пари от бюджета без работа?

80

Анонимен

преди 3 години

а как ще се пласират амфетките и коката? затова не ги затварят.

79

Анонимен

преди 3 години

Каква е тази асоциация ? 20-30 заведения които плащат членски внос ... иначе този си е сладоледаджия.

78

Анонимен

преди 3 години

А бе мазен..първо си плащайте осигуровките върху реалните заплати и данъците..а не ми издавайте касова бележка с текст ...заповядайте отново..без да е отчетена в НАП и тогава.. . от м.март не ходя по заведения и не съм умряла.в Ковида няма да стъпя при вас

77

Анонимен

преди 3 години

Тоя е нагъл колкото му се иска такъв беше и в рдно интервю като каза че тийнерджерите излеждали по големи а те от бранша нямсли право да им искат лични документи затова им сервират алкохол и им дават достъп до наргилета Да вирусът не излиза след 23ч затова предлагам заведенията да са затворени по 24ч Ние затова и нямаме икономика защото барове и р-ти не са икономика -полето е свободно за отглеждане на реколта и животни и пространство и въздух има -няма хора които да се трудят

76

Анонимен

преди 3 години

Алибегов - да фалирате всички , как от 20 на 9% всичко вдигнахте почти двойно ??!?! Имам пари , но повече за вас и 1 стотинка няма да дам

75

Абе

преди 3 години

За какви 150 000 работещи в бранша бълнувате?150 000 са работниците, мениджърите, управителите, шофьорите, склададжиите и секретарките във всички хотели, ресторанти, барове, закусвални, баничарници и дюнерджийници в цяла България.Нощните заведения я имат общо 30 000 работещ и обслужващ персонал, я не.

74

Анонимен

преди 3 години

Къф е па тоя *** сега? Който изобщо остана в БГ е известен! Всички са известни тука и шефове на нещо! Много вожд, малко индианец брат!

73

анонимен

преди 3 години

*** мазен! Хората умират, даже и млади, а вие обирджии, гледате да си пълните дебелите гуши! Умират лекари учители, но вие с ресторантите и дискотеките трябва да живеете, да печелите и да заразявате хората, нещастници!