28

Анонимен

преди 3 години

Професори много бря,всеки дава съвети,като казват че всеки четвърти е заразен в България ,ми то и всеки трети е професор или доцент)

27

НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ..

преди 3 години

Я , ДА МУ СПРЕТНЕМЕ ЕДНО "ВЪСТАНИЕ"НА ТОЯ ВИРУС ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААГЛЕЙТЕ , КАК ТИЯ ГДЕТО "СИСТЕМАТА ГИ УБИВАШЕ"...ОЩЕ СА СИ ЖИВИ И СИ ПОЛУЧАВАТ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ЗА ИЗДРЪЖКА...ХА,ХА,ХАААА....НЕ УМИРАТ , ДРУГАРКИТЕ ,БЕ....РОТ ФРОНТ!!!

26

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

КОЛКОТО ПРОФЕСОРИ---ТОЛКОВА МНЕНИЯ У БЪЛГАРИЯ!!!!!АМА , НАЛИ ТАКА ГИ ПРАВЕХА "ПРОФЕСОРИТЕ" ПРИ СОЦ-а---ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ И СЪС ЗАВЪРШЕН "РАБФАК"....!ЕТО ВИ ГО ДНЕС РЕЗУЛТАТА ...ХА,ХА,ХААААААААА...ША СЪ УПРАИТЕ ,БЕ...ПРИ ТАТО ИМА МЕСТО ЗА ВСИЧКИ...ХА,ХА,ХАААА..

25

Естет

преди 3 години

Професорке, стига плашихте хората!Вирус като вирус!Има много по-опасни болести!България е на първо място в Европа по сърдечно-съдови и онкологични заболявания!Там какво направихте професорите и политиците по въпроса???НИЩО! Какво направихте за превенцията и ранното диагностициране на тези заболявания?НИЩО!И имате безочието да излизате пред хората и да говорите само за коронавирус като папагали?!От март месец насам друго болести няма!Само коронавирус!Засрамете се!

24

Анонимен

преди 3 години

За повече от хиляда души беше последната пандемия...

23

хахахаха

преди 3 години

а новозаразени с новоносители? и колко грип Б видЕ това лято? щот и не-нАУчните среди тЪ нЕ разбират.

22

БАНчо

преди 3 години

Права е жената, как може да има втора като първата не е приключила, я вижте Черно море как се вълнува - синусоидално. Ако примем, че грипен вирус от кой да е тип същестува с години - друг въпрос дали се проявява или само си го носим скритичко, то ще излезе бе грип Б например си е първа вълна от десетилетия ако не и повече. Бабата бърка новозаразени с носители и с симптомни/безсимптомни. Опитах да й го обясня в академична среда, но не успях да го направя в достъпна за т научеова светило форма.

21

Майтапчийски

преди 3 години

Абе, пенсионната на професорите кога идва? Генералите поне ги гътват на 60. Не съм наясно обаче с генерал професор как стои въпроса. Излизат всякави бабички и ***, после се чудят защо обществото не иска да се дават пари да БАН и БА.

20

Анонимен

преди 3 години

Много професор,много профанесор в тая държава.И генерали,ти да видиш.

19

Анонимен

преди 3 години

Няколко гербера, неспособни да си завържат обувките без някой да се изгаври с тях, се присмиват на професорка със стаж и опит по-голям от смешния живот на присмиващите се шeбeци.Каква трагедия е днешна България.

18

Анонимен

преди 3 години

Възрастта смекчаващо вината обстоятелство ли е?

17

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9"няма ли да я разследват за насаждане на паника тази баба?"А като излизaше вcякa cутрин нa вcякa тeлeвизия cвeтaтa трoицa c гeнeрaлa oблeчeн в чeрнo в cрeдaтa и нaбивaше, чe e cтрaшнo и "шa ca мрe" - ти къде беше и защо мълча?

16

анонимен

преди 3 години

По стара инфoрмaция oт CЗO - 1234 мутaции нa кoрoнaвируca рeгиcтрирaни дo крaя нa юли! Кoлкo ли ca ce рaзцъкaли дoceгa?! Кoи ли oт тия 1234 мутaции ca в oбръщeниe мeжду хoрaтa ceгa?! Малко ми е съмнително това число 1234, ама бутай! Ако мутира като грипните вируси ще има ли нова ваксина всяка година?!За коя ли от мутациите на вируса ще е ваксината дето ще пратят Мутафчийски да купува!? Аз съм в триумене по въпроса!

15

Някой

преди 3 години

Намаляване на населението до нужния оптимум, равен на 10% от настоящото количество. Въвеждане на НСР. За съжаление ГМО не помогна.

14

моля?

преди 3 години

Онлайн обучение по време на пандемия или на вирус истерия създадена от определен политически кръг ...Вчера имах здравословен проблем, включих си лаптопа, камерата работи и моето джипи ме огледа виртуално; пари му преведох по сметката, но не виртуално.Виртуално ми харесва: например, стоиш си в панелката на Младост 4, и виртуално си на море на Хаваите или по плажовете на Сейшелските острови ...А може виртуално нищо и да не правим, но и заплати да не вземаме, нали?

13

Маалътъ

преди 3 години

Явно освен миенето на ръце ще трябва и да се къпем поне веднъж годишно.

12

Анонимен

преди 3 години

Да я разследват за това че казва истината ! Заразните болести ще бъдат все повече и това е обусловено от начина ни на живот, колко са градовете с над 1млн. души - стотици прекрасни места за зарази. За тези над 10 млн. просто не нужно дори да ги мислиме колко са удобни за бубите. Така че свиквайте, не връщайте учениците в клас а ако някой каже че онлайн НЕ МОЖЕ да се учи не му вярвайте просто трябват определени усилия за това.

11

Ремдесивир

преди 3 години

Конспирация за 1 милиард евро. Четете изявлението на проф. Дидие Раут.

10

Анонимен

преди 3 години

Че защо да създава паника? Казва истината.Те, паникьорите ще се паникьосат от каквото си искат. За тях няма проблем да намерят повод за паника.

9

Анонимен

преди 3 години

няма ли да я разследват за насаждане на паника тази баба?