24

Mен

преди 3 години

Новото летище ВЕR Вили Бранд си е много хубаво, Шонефелд също. Не разбирам какво му е на организацията. Откакто започнаха терористичните атаки, заминаващите обикалят наляво, надясно, нагоре, надолу, за да стигнат до гейта, но това е за по-голяма сигурност. За пристигащите си е даже много бързо излизането. Тегел е близо до жилищни квартали и е много неприятно за живеещите там. Колкото до загубите - не го мислете. Макар и намален, пътникопотокът от двете летища изобщо не е за пренебрегване.

23

Анонимен

преди 3 години

Да ви ...на летищата.Всичките...

22

полковник Колев

преди 3 години

Имат късмет проектанти, изпълнители и инвеститори че Сталин не е жив и не им е бил вожд!? Летището щеше да бъде построено за рекордно къс срок и за много по малко пари!!!

21

адвокат Тенев

преди 3 години

Не знам дали летището е прокълнато,то по скоро се оказа медената питка,за някои които се облажиха яко и си увеличиха милионите - сещате се кои са тези хора!?

20

Анонимен

преди 3 години

komentar na vrajdebna :-)))

19

Анонимен

преди 3 години

За АнтиХристка германия не ми се коментира.

18

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААнай-безсмисленото летище в историята. Какво ще го прави сега султана? Могат да ритат топка всички ученици в града, или рали нещо да организират. Но за самолети, които вече 80% са твъдо заземени и дума не моге да става. Ще има субсидии до живот, че ако си мислят да се самоиздържа - ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААА!

17

Я па я..!

преди 3 години

Нашето ленище Враждебна си ни е най мило.

16

Ами

преди 3 години

При строежа на Летището на Ердо в Истанбул са загинали над 50 работници по време на строителството от липса на мерки за безопасност и от диващината и пpocтотията турска, така че не се знае кое летище е по-прокълнато.Във всеки случай турците нямат повод за гордост, нито пък да се присмиват на германците.

15

Анонимен

преди 3 години

До туpчина, дето се смее нервно - стига си akaл бе, друга работа освен да висиш на помощи нямаш ли?

14

Анонимен

преди 3 години

Новите немци от Босна, Косово и Анадола явно не се справят така като старите немци. Германия стана за смях, че едно летище не може да построи. Това не е единственият такъв проект. ЖП гарата в Щутгарт също не успяват да построят вече дълги години.

13

Анонимен

преди 3 години

А дали и там не краднат яко,а?

12

Иво

преди 3 години

Миналите 2г до преди пандемията летях София берлин 2 пъти на седмица по работа. Молих се да спря да летя до там тъй като и все още не познавам по лошо организирано летище. Вероятно ми скъси 2 3г живот от нерви

11

Христо Христов

преди 3 години

Нищо нормално и хубаво не може да се омаква от некадърните немци.Добре, че са турците да открият или построят нещо.

10

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Летището на Ердо в Истанбул - Е Построено за 2 Години - Най-Голямото в Света и В Европа - За 40 000 000 000 ( четиридесет Милиарда Долара ) - Дизайнът е на * Пинин Фарина * - Дизайнер и на Спортните Автомобили * Ферари*,Истанбул е на 200 Километра от България,А Берлин на 2000 :)ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

9

Словянин

преди 3 години

Бях на "Шьонефелд" през юли. Много си е хубаво летището. Тази статия доказва, че и в Германия политическата борба деформира, изражда истината. Новото летище също видях, много е хубаво. Те утре опозицията в Германия ще пише, че Меркел е зомбирана извънземна. Не че я хоресвам...

8

ЖУРНАЛИСТ С ВИСШЕ

преди 3 години

И то журналист завършил с отличен по Б.Е.Л. . . . . ! След почти 10 години забавяне и милиарди левове преразход, . . . .

7

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

И на ердоганьо новото летище му викат така!ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

6

Анонимен

преди 3 години

До Берлинам6pеaж, още ли водиш ЖАЛКОТО си "съществуване"

5

ех ..!

преди 3 години

И кога в Германия паричния поток се измерва в левове? Моля Ви, вижте си съдържанието на публикацията.