112

Долу Фашизма!

преди 3 години

Цитирам бившя президент на Армения Кочерян, който дойде на власт след държавен преврат: "Азербайджанците и арменците имат генетична несъвместимост за съвместно съществуване". Стругарят-фашист и понастоящем мулти милионер бивш президент Саркисян: "След Ходжалъ - арменците разбраха, че можем да посегнем и на цивилни." Въпрос на чест е за нормалните арменци да се разграничат от такива типове!

111

Анонимен

преди 3 години

Зад кулисите на окупацията и войните има абсолютно богати ресурси и непристъпни пари ... Съветските изследвания, проведени с технология преди 50 години, документираха, че в Карабах има златна мина на стойност 54,2 милиарда долара, резервите сега са 550 милиарда долара, бандата на Карабах в Армения, лидерите на диаспората. , САЩ, Канада, Франция, Швейцария, Дания, Германия, Русия, Обединеното кралство компании ограбиха всички мини на Карабах в продължение на 30 г. Имена ... Цифри ... Важна информация от най-голямото грабеж в историята ... СПЕЦИАЛНИ ИЗСЛЕДВАТЕЛНИ ФАЙЛИ ...

110

Joko

преди 3 години

Пропуснах Чеченците.Българите също сме били племена, но сме станали народ.

109

Joko

преди 3 години

Преди 7 години, поживях 4 години по тези земи.Както и по земите от другата страна на Каспийско море.Казвам земи не държави и не народи ,защото там има само племена.И всички тези племена, без диктатура си остават племена.Не чета резолюций, пактове, интернет и тн.Споделям личен опит, базиран не на туризъм.А реален живот, свадби , погебения , безнес , приателства.Арменци,Азери,Грузинци,Кавказци,Таджики,Туркмени,Узбеки,Киргизи,Казахи,Каракалпаки.Само племена.

108

Братушка

преди 3 години

Русия в случая е за международното право и подкрепя териториалната цялост на Република Азербайджан!

107

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Най-интересното в случая е, че независимата автономна република Нагорни-Карабах не е официално призната дори и от Армения. За мен е по-интересно каква ще бъде ролята на Иран в конфликта. Ако забранят полетите от Русия над тяхна територия Армения остава буквално обкръжена без вариант за военни доставки.

106

Китара Барабан

преди 3 години

Какво стана с доказателствата за фосфорните бомби? Арменците, така и нищо не представиха. Той се появиха предположения сега, че те имат фосфорни бомби.

105

Az Zero

преди 3 години

Анонименпреди 3 часа 2 3Краят на арменците в Нагорни Карабах е близък. Русия няма да се намеси защото това означава да загуби освен войната в Нагорни Карабах и тази в Сирия и Либия. ...........Край на Русия при война Русия Турция е доста прекалено. Има и друг филм - една гъба в Анкара една близо до Истанбул и Турция престава да съществува така както я познаваме.

104

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че Азърбейджан стопира атаките към Шуша и Лачин от хуманитарни съображения с цел да се остави временно коридор за изтеглящите се бежанци. Също и за прегрупиране, защото на границата с Армения застанаха руски граничари с руски знамена. Дроновете се насочиха към Степанакерт. Най-вероятно Русия ще остави Карабах на Азърбейджан в замяна на пълното анексиране на Армения.

103

Az Zero

преди 3 години

Азарбайджан става част от СССР през 1920 заедно с Нагорни Карабах. През 1923 съветите дават автономния статут защото над 90 процента от населението е арменско. Така че не Русия е проблемът тук а отново Great Britain.

102

Az Zero

преди 3 години

127Бобипреди 2 часа 4 4Хорица - Защо започна конфликта в Карабах?Защото още в СССР разделиха земите АДМИНИСТРАТИВНО А НЕ В СЪОТВЕТСТВИЕ С ЕТНИЧЕСКИЯ СТАТУСКонфликти:КарабахГрузияМолдоваКримЧечняи т.н.Великобритания дава областта Нагорни Карабах на Азербайджан. СССР дава статут на автономна област в рамките на Азарбайджан

101

Истината

преди 3 години

Този конфликт Армения и Азербайджан и Турция са марионетки истината е че запада иска да отнеме влияниетна Русия на Каспийско море и в бъдеще на Китай която е голямата заплаха толкова е просто да си го обесните и дане дрънкате инфантилни глупости ,Израел ,Украина заради това продават оръжие на Азербайджан сигурно знаете против кои са. Иран,Саудитска арабия са против Азербайджан и Турция, защо ли

100

Анонимен

преди 3 години

До атакистСкоро на изток Бългрия ще граничи с Армения и с Канада на запад. Да живее велика България!

99

атакист

преди 3 години

По последни сведения арменците превзели азиатския бряг на Истанбул! Свършено е с Турция!

98

Малко му е

преди 3 години

Ердо трябва да го тръшка земетръса всеки месец,белким се осъзнае тоя коч.

97

От Арменското МО

преди 3 години

#DA: На 1 ноември между 20:30 и 23:40 г. се провеждат ожесточени битки в северозападната част на фронтовата линия Artsakh-Азербайджан.По-специално, в посока две ключови позиции на армията на отбраната, азербайджанските войски с размерите на рота предприемат атака, която е спряна от армейските части в резултат на постоянни междупозиционни битки. Врагът избяга с тежки загуби. Бягащият враг беше блокиран в едно от ждрелите, а арменските сили продължиха операцията по пълно елиминиране на врага с точен минохвъргачен огън.Вражеска сила с взвод предприе нова атака в същата посока, която също беше

96

атакист

преди 3 години

Истината е, че арменците нанесоха огромно поражение на турция и азерите и предприеха контранастъпление и в момента са в близост до Истанбул! Крият новините, но е истина, че арменциите превзеха половината турция за има няма няколко дена!

95

KARDJALI

преди 3 години

Ne mi otgovori na vaprosa. Koi si ti i v pravoto na kogo iskash obesneniq? Nqkakuv nobelov laureat li si koi si Pishi si tapizmite ti cakat dva laika chudo golqmo.

94

Анонимен

преди 3 години

Аз виждам летящи арменци след удари на дронове,е така става като анексираш чужда земя

93

Az

преди 3 години

На турците като им свършат аргументите, освен да се дървят като кочове, друго не могат. Като сте слаби в акъла, къде сте тръгнали ?