259

Анонимен

преди 3 години

Но когато вземаха огромни заплащания с едно кликване на компютъра си мълчаха и двете страни, е имаше хора и тогава роптаха, но кой им обърна внимание че и сега кой обръща внимание на правилните неща, радиото може би...

258

Анонимен

преди 3 години

Тези самоназначили се светила на науката и прогреса хем ни лъжат,хем се сърдят ,че не им вярваме.

257

Сата НАТО

преди 3 години

Ах, думата "ковидьоти" се филтрира, каква прелест. Вие сериозно ли си мислите, че на открито във въздуха се носят вируси, които могат да ви влязат в дупките на тялото и да ви заразят? Гледам разни ковидьоти се носят по улицата с маски плътно до очите. Предполагам вярвате, че равномерно разпределените във въздуха вируси няма да минат отстрани на маската, откъдето поемате въздух, а ще се блъскат да влязат през "парадния вход" ?

256

бг смешки

преди 3 години

наблюдавах и Щаба и Мангъра и този Балтов ...и 3те говорят пълни глупости . 1те всяват непркеъснато паника , 2ят пък н е е никъв доктор , 3ят постоянно лъже ! те тва е . оправайте се драги сънародници ...

255

Анонимен

преди 3 години

Защото тази болест е много заразна. Не е много трудно да се разбере, ако имаш малко акъл.------- Колко заразна да е, след като не съм се спирал да вършея, вкл. по болници, вкл. с възрастен човек, който претърпя и операция и в реанимация лежа и куп други прегледи к терапии претърпя. Децата ми ходят на училище, ходят на тренировки, аз ходя на работа, жена ми ходи на работа. Не се дезинфекцирам като побъркан и не си мия рестото в магазина със спирт, както съм виждал *** да правят.

254

Батьо

преди 3 години

"Когато работи и св. Атанас Мангъров"Абе светия не е, ама както наскоро стана ясно щом лекува внуците на премиера, явно е специалист в областта си. Или мислиш, че човек като ББ ще повери здравето на децата на случаен лекар? Помисли върху това!

253

Анонимен

преди 3 години

До Истината за кризата"Заболи го гърло, веднага скача на 112: "Помощ! Умирам!""И аз така казвам - никакви истерии! Може ли да диша сам - никаква болница!Като не може да диша - пак, защото няма да има нужда.

252

Анонимен

преди 3 години

До Койчо"Кога работи този човек, след като непрекъснато обикаля по телевизиите "Когато работи и св. Атанас Мангъров :D

251

Анонимен

преди 3 години

До МАРИНА БИЛЧЕВАНещо нервност виждам във Вашето мнение ...

250

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"или от опаковането с маски и дъждобрани няма полза. "Полза има и тя е, че заразените досега лекари не са няколко пъти повече.

249

бг смешки 2

преди 3 години

До много простода заразна е ! но ако спазваш мерките които казаха китайците няма да се заразиш ! а хората у БГ не ги спазват . МАСОВО ! очевидно и медиците не ги спазват ! абе *** народ сме и то много ...

248

Сата НАТО

преди 3 години

Някакъв и.ди.от, като номер 5 сравнява травматологията с корона вируса.Колко трябва да си де.б.ил да правиш подобни сравнения.------Защо, колко голяма е разликата?Да наместваш счупени кокали и да шиеш разпрана кожа е по-лесно от меренето на температура ли?

247

Батьо

преди 3 години

Ако си лекар - може да си стоиш в България, защото:1. Има възможности да правиш доста добри пари (не по-малко от западните ти колеги)2. Езиковата бариера е много сериозен проблем с един куп професионални и социални (!) последици.Ако си медицински специалист (мед.сестра) не виждам какво правиш още тук. Заминаваш, две години имаш наистина зор с езика и т.н., но ще се разписваш горе-долу срещу 3500EUR бруто. Не мисля, че България ще ти предложи по-добра алтернатива. Е, ако си богат наследник...

246

бг тъ@панар

преди 3 години

държавата няма да се оправи скоро защото се управлява от НЕКОМПТЕНТНИ ИНДИВИДИ ! които нямат капацитет да си вържат връзките но за сметка на това алчни и нагли ...народа също не става за нищо в по -голямата си част !

245

много просто

преди 3 години

Продължавам да питам и отговор няма. Защо доктори масово се "заразяват" след като се опаковат като пашкули?------Защото тази болест е много заразна. Не е много трудно да се разбере, ако имаш малко акъл.

244

Анонимен

преди 3 години

Що изнемогвате, бе ? Къде са ни здравните вноски ? как така една прилична част от докторите са с къщ из Гърция? Какви са техните приходи 2 Кде е Здравната каса ? И още много КЪДЕ и ЗАЩО ....

243

Анонимен

преди 3 години

Наясно ли сте, че заразните отделения са отделени в отделни сгради, за да не се заразяват останалите пациенти------ И какво, аз каква вина имам? Не съм си платил здравните вниски ли, какво? Аз трябва да съм този, който блъска по масата и заплашва, защото парите ми са употребени без полза, а не този кьопек. Аз което зависи от мене, съм го направил.

242

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха. Докторите се заразявали щото не се били пазили!Ако вярваш, че е опасно, се пазиш! Те или не вярват, че е опасно, или от опаковането с маски и дъждобрани няма полза.

241

ПроСоТо

преди 3 години

добре,разбрааме че "изнемогват",но не стана ясно КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКА ОТ НАС господина?!

240

НЕКАДЪРНИК

преди 3 години

Щом не може да опази медицинския персонал