20

Просто е

преди 3 години

Затворете границите за имигранти. Депортирайте престъпните елементи, вместо да ги тикате в затвора. В краен случай ги пращайте в някоя от колониите без право на връщане в ЕС.

19

Bg izmet

преди 3 години

ОБМЯНА НА ОПИТ....ОТ БГ МНОГО КАЛИНКИ ЩЕ ГО КОМАНДИРОВАТ ВЬВ ФРАНЦИЯ НО КОЙ ЩЕ ГО ПРИЕМЕ ТАМ ИЛИ ПРИЗНАЕ КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТ

18

Анонимен

преди 3 години

Падаем се на тия френски гейове,защо приемат ,така наречените бежанци ,и Германия и Белгия ,наивни хора,слугуват им,и накрая това се случва

17

Професионалист

преди 3 години

Този *** докога ще го цитирате ? Този е единственият изгонен поради некадърност ! Не че другите са много чак , но тоя е ударил върха по некадърност. Нямало е дори един заловен по негово време. Добре, че поне са го усетили и са го махнали. Бил професор ? По какво, по некадърност ли ?

16

Българин

преди 3 години

И това примитивно ченге станало професор? Боже!

15

Анонимен

преди 3 години

А кой спонсорира всякакви терористи марксисти из света бе ченге.Моля не връщанте в ефир тия милиционери.Смърдят на доноси и кръв.Нали вие обучихте Агджа.Лицемери.

14

Българина

преди 3 години

Запада трябва да признае успехите на соца в това отношение, исляма беше интегриран изцяло с много прости мерки, никакви НПО, без чужди имами без джамии, изумаване местния език и без етнически партии. Всичко това накуп е юдейска схема за смазване на ЕС от собствените си правила. Чисто убийство както се казва

13

Ю Ес Ей

преди 3 години

Аз се сещам за едни които и преди 89-та и сега още спонсорират тероризма.

12

Българина

преди 3 години

След 30 г демокрация и западни безценности, ЗАПАДА трябва да признае успехите преди 1989 в тази област. Няколко атентата в България доведоха до възродителния процес, мерките издържаша до Сарафово. Цели 30 г нямаше дефакто. Но с чуждите имами и нпо та тук ще зачестяват, както и с оформените вече ГЕТА, турски и ромски, настиганахме франция много бързо. Запада ще бъде смазан от собственото си лицемерие и невежество. Да не ги последвам и в това а!

11

Анонимен

преди 3 години

Труден е за проследяване, понеже е те си ги правят, всичко е игра !

10

Анонимен

преди 3 години

Радулов ,я кажи кой спонсорираше ислямския тероризъм до 1989г.Не се правете на луди, доносници и ченгета.

9

Питане

преди 3 години

Питам: защо Шаблитата от Же Суи Шабли, който толкова яко си бяха накичили снимки и подкрепа във фейса, сега не си качат в профилите снимки на карикатуруте на Шабла на пророка Мохамммед? Последно, шаблита ли са или не са?

8

Бай Радуле

преди 3 години

Тероризмът във Франция е режисиран в еврейските лаборатории за социално инженерство и може да бъде проследен по пътя на исляма, който бива използван като оръжие. Франция би могла да се справи с проблема с една бърза промяна в конституцията и последвала масова депортация на враговете на французите, чиято дефиниция е ясна и точна - нефренските елементи, защото мулти-култито е рецепта за трагедия. Поредните отрязани глави в Ница само го потвържават за пореден път!

7

Брей!

преди 3 години

Тероризмът във Франция е ясен за всички нормални хора. Не можеш да отвориш границите на една държава и да я напълниш с хора от свят, абсолютно несъвместим в културно отношение, хора на съвсем различно цивилизационнно ниво и изповядващи варварски ценности и религия, която ги учи да колят различните по вяра и в същото време да очакваш нещо по-различно от търкалящи се по тротоарите глави на прясно заклани местни хора. Най-отвращаващото в тази работа е как Макрон и Сие се правят на изненадани!

6

Аззз

преди 3 години

Проблемът започва още у дома. Това са емигрантски семейства, много сплотени, жените обикновено дори не говорят езика. Силно религиозни, гледат новини и коментират помежду си крайно и радикално. Като ти се каже 200 пъти "този е друговерник и трябва еди какво да му се случи" накрая отиваш, купуваш си един нож и го правиш. Това не са организирани терористи

5

Анонимен

преди 3 години

Най големият терорист е медията и винаги е без наказана!

4

!!!

преди 3 години

И тази новина е вид вербовка за по слаби психики нищо чудно утре един шизофреник да откоси десетина мюсюлмани и после обратното.Борбата с тероризма не става чрез сеене на омраза малко им трябва на Брайнковци и Сеидовци

3

Не е трудно

преди 3 години

Не ги пускат и готово. Ако продължат да се пълнят с мислими са обречени на жестока гибел

2

Христо Христов

преди 3 години

Проблемът не са мюсюлманите, а алчните (либерални ес) политици, които ги вкарват в европа (докато пращат наемните си убийци на хиляди километрш от дома да избиват цели села).

1

Анонимен

преди 3 години

Радулов не прикривай истината! А кажи точно как се вербуват терористите от службите?