7

Професор Тюхчеф

преди 3 години

Има един филм за изборите от 2016-та година "11/9 по Фаренфайт" и доста грубо показва как на големите шефове на демократите им е през дедовия дали ще спечелят , важното е да сгъват едни пари и да са начело на партията. Гаврата е пълна, 2016-та с лъжа отстраниха Бърни Сандерс и се смяха на възраста му , а тази година предложиха някакъв още по стар

6

Христо Христов

преди 3 години

Даже нашенските експерти признават, че България и ес имат противоречиви интереси.Време е да започне подготовката ни за излизане от ес, преди да стане твърде късно.

5

Анонимен

преди 3 години

Само за България ли ? За целия свят ще е много по добре , мноооооооого по добре. Демократите са събрали в себе си най - лошото и пагубно от всички възможни опции.

4

Анонимен

преди 3 години

Ще бъде по-добре за кучите синове в България!!!

3

Анонимен

преди 3 години

В думите им няма никаква логика, ако четеш повърхонстно. Между редовете се чете "Което е добре за Русия, е добре и за България" и от там "Тръмп е добър за България".

2

stamen

преди 3 години

Този Боян Чуков има ли си изобщо някаква представа, що е това икономика? Докога ще слушаме само глупави коментари, които на всичкото отгоре имат способността и да манипулират? А същият той говори за манипулации от другата страна.

1

Анонимен

преди 3 години

Байдън е китайски агент