47

Анонимен

преди 3 години

Как е възможно да се даде шанс да се пишат абсолютни глупости..,,сега някой си плюва по демократите,но ако дойдат на власт ще заиграе друго хоро...Тръмп и добрина Тръмп и мир ..а дано ,ама надали......Смешна и непрофесионална статия от някой мазник угодник

46

Анонимен

преди 3 години

По-добре за кой? Като купим още 56 остарели и ненужни самолети и за още десетина милиарда друго въоръжение ще бъде много добре ... за някои...

45

Анонимен

преди 3 години

"Идването на Тръмп, който е носител на класическите християнски ценности........Мдааа 3 пъти женен.....морално и метално деградирал...... това НЕ са класическите християнски ценности ДрОгаре

44

Неексперт

преди 3 години

Политиците и коментаторите, противници на Истанбулската конвенция, ги е страх, че ако се приеме, на следващия ден ще станат гейове. И сигурно е вярно. Където има пушек има и огън!

43

Caesar

преди 3 години

"От руска страна има ясна позиция - Русия трябва да се готви за война."---- Si vis pacem, para bellum.

42

Krom

преди 3 години

До Анонимен 52 - тренираш ли или си си такъв природно? Разбира се, че има значение кой ще спечели зад Океана. Особено за България, като малка държава без собствена политика. Ако спечели американския "комунист" Байдън, с доказана деменция вероятно ще управлява Камала Харис. Значи, рай за гей- и всякакви други третополови простотии. Отделно демократите са много по вредни за България. А и Тръмп е първия президент от години, който не води войни. Така че, спри да ръсиш глупотевини, моля!

41

Тези коментатори

преди 3 години

...са бивши БКП и ДС анализатори. Факт. Правете си изводите.

40

баба мара

преди 3 години

за 4 години на тръмп станахме мишени на русия това ли искате да мрем зарадиам интереси и печалби

39

Майна

преди 3 години

Тръмпи е изпята песен. Расист. С Огрооооооомно Его. Семейно управлява Сащ. Падение за демокрацията. Тръмп е американският султан. Човекът на Големите Пари. Пионка на Големите Пари.

38

999

преди 3 години

ТРЪМП Е ПРЕЗИДЕНТ НА ОЛИГАРХИЯТА. ТОВА И СЛЕПИТЕ ГО ВИЖДАТ.

37

О хо хо

преди 3 години

И ЩЕ Е НАЙ- ДОБРЕ ЦА ПУТИН. ТРЪМП Е ЗАВИСИМ ОТ РУСИЯ. ДОСТА ЗАВИСИМ. АКО ТРЪМП СПЕЧЕЛИ - ПУТИН ЩЕ Е ГОСПОДАРЯТ НА СВЕТА. НЕ ЗНАМ ДОБРЕ ИЛИ ЗЛЕ Е ТОВА. ВИЕ КАЖЕТЕ.

36

дядо ЙОЦО

преди 3 години

НЕ ВЯРВАЙ НА ЧОВЕК,КОЙТО МУ КАЗВАТ,КАКВО ДА КОМЕНТИРА И В ЧИЯ ПОЛЗА!...ВСЬО Е ХОНОРАР!

35

давай Дедо Дони

преди 3 години

Вижте сега ..момчета! Тръмп ще спечели...и то убедително ! Не в това е проблема...а какво ще му спретнат ...след победата. Байдън беше нещо като "ракета-носител"..на онази латино..к.у..ч..ка,която пък ще изпълни "мо.кри.те сънища" на "вещицата" Килъри. Е да де! Ама няма да стане!

34

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали е добре за БГ,но Тръмп ще спечли със сигурност. На митингите му е пълно,докато Байдън се покрива заради корона вируса,явно опасявайки се,че няма да има публика.

33

Анонимен

преди 3 години

В чест на победата на тръмп можем да истеглим -100 милярда и да купим още -20 самолета -ф16Да живее тръмп

32

Анонимен

преди 3 години

Като гледам полуразпада в щати като Калифорния и подобни, дето са типично леви, направо не ми се мисли, какво ще стане с такъв като Байдън начело и как ще ни повлияе това...

31

Анонимен

преди 3 години

Естествено че победата е за Тръмп ! Естествено че е много и в пъти по добре за България !!! Да живее ТРЪМП !!!!!!

30

Ядосана

преди 3 години

Молете се чичко Тръмп да спечели, защото иначе няма да живеете дълго :(

29

Анонимен

преди 3 години

Водачът на кампанията на лова на вещици на Макарти (за който не знае кой е този... Ами да не коментира американска политика) е бил адвокат на бащата на Тръмо, а после и на Тръмп цели 25 години. Тъмо е отгледан с "антикимунизъм" до крайни дясна степен, макар че знае, как да не приказка много за това.

28

мдаа

преди 3 години

другарят Дъскарев ,който прави прогнозите и е като руснаците за Тръмп, не се ли казваше ДЕСЕкарев?