10

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да не харесвам живота в момента, никога, ама Никога няма да забравя Лукановите купони и Жан Виденовата зима. Не вярвам на БСП и предавам Не вярата си на моето поколение!

9

истината

преди 3 години

Нинова е милионерка,няма как да разбере бедните,та да се прави на социална.Яд я е,че Борисов увеличава заплати и пенсии,а тя само джафка.

8

Анонимен

преди 3 години

Бах ти наглите ***

7

4epa

преди 3 години

БСП МОЖЕ ДА ПРЕДЛОЖИ САМО ФАЛИТЕН БЮДЖЕТ !!!!!!!!!!!!! ТЕ ТОВА ГО НАИ МОЖАТ!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Ако питате рувицата - тя еуж социална партия... но лидерите и са мултимилионери.Всички в парламента от БСП са мултимилионери.Кое не разбрахте?БСП фалира банките. Начело с Лукано. За това го ликвидираха хората, на които даде куфарите с пари. Луканов каза през 1996, че помни на кого дал куфари с пари и след 2 дена го ликвидираха.БСП фалира банките.механизмите на фалит бяха-банкови пирамиди-кредитни милонериЛуканов отвори 1 банкасъс заем от БНБ.След това отвори врота със заем от първата.

5

Майкоооу

преди 3 години

Левицата щяла да оправя нещата,жив да не бях!

4

Анонимен

преди 3 години

Нали до сега реваха, че тоя бюджет на ГЕРБ е много социален.Сега и те ще предлагат социален бюджет.

3

КОКОРАТ БАБУН

преди 3 години

*** СА СИ ПОВЯРВАЛИ И МЕЧТАЯТ ТЕЗИ 30 ГОДИНИ НА ГРАБЕЖ ДА СЕ ПОВТОРЯТ. СИК.ВИС.БИС И ВСЯКАКВИ ТЕМ ПОДОМНИ МАЙМУНИ ЩЕ БЬДАТ ЛИНЧУВАНИ.

2

по новия бюджет

преди 3 години

на всеки се полага по половин Деса и един юмрук

1

АХА

преди 3 години

Не благодаря, техните сметки докараха държавата до фалит и купони за млякото на децата ни. Никога вече бесепарите на власт,да си го набутат този " алтернативен бюджет" в комунистическите хрътки.