30

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 33: БСП са направили и ще направят. По времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния, а сега сме далеч зад нея. Ако Румъния се движи напред като костенурка, България се движи напред като о'хлюв. И това го дължим на некадърното и корумпирано гербаджийско управление. Само когато се оттървем от Бойко и гербаджиите, тогава ще се отлепим от дъното.

29

Анонимен

преди 3 години

БСП все ЩЕ направят нещо. Те говорят винаги в бъдеще време.А когато бяха 20 години на власт не правиха нищо. Ниски пенсии, работа без договор и осигуровки, рекет, измами, как оцелехме само ние си знаем.Те щели да направят нещо. Ха ха ха. Това сме го чували много пъти.Лъжливото овчарче са БСП.

28

от киреча

преди 3 години

Каква левица са тия крадливи комунисти,бе!?

27

Хохохоооо...

преди 3 години

А, КАКВА Е АЛТЕРНАТИВАТА, С НАБИРАНЕ НА ПАРИ...ЗА ТОЯ БЮДЖЕТ??! !ПАК ЛИ ЩЕ ФАЛИРАТ БАНКИ??!!!ЩОТО ОТ БКП/БСП, САМО ТОВА СИ МОГАТ!!!!В ТИЯ РАБОТИ СА СПЕЦИАЛИСТИ.. ХАХАХААА

26

Анонимен

преди 3 години

"Ще"предложим,"Ще"е устойчив,"Ще"е социален..."Ще" "Ще" "Ще"...при *** всичко е в бъдеще време и накрая един голям ни влиза изотзадзе.

25

1

преди 3 години

Първо БСП-БКП да се отърве от хората принадлежали в ДС, второ всички който са свързани с приватизацията в съдилища и по затворите. Тогава евентуално може да си помислят за управление на държавата.

24

Анонимен

преди 3 години

Дай боже, още дълги години да предлагате алтернативни бюджети ,като опозиция. Така и ще бъде ,защото неведнъж сте доказвали ,колко сте крадливи и некадърни.

23

Анонимен

преди 3 години

Е, този бюджет какъв е? Аааа, още повече могат да се пилеят пари. Разбрах.

22

помнещ пенсионер

преди 3 години

на левицата бюджетите ги знаем , криза , криза , криза !

21

Оле

преди 3 години

Ужас !

20

Гледна точка

преди 3 години

Червени иддиоти, че бюджетът на управляващите е супер социален. Даже ващият фигурант каза, че са предвидени огромни харчове. Какво повече от това вие ще предложите или просто да се заяждате. Както винаги.

19

Анонимен

преди 3 години

В новия бюджет има ли перо за субсидии за безработни в Дубай и Сърбия? За едни приятели питам :)

18

Анонимен

преди 3 години

Като отворих тазипстатия очаквах цифри, числа, някаква програма, а то... тове не е така , ще видите вие като го измислим.

17

Да бе!

преди 3 години

Те комунистите могат да поискат да възстановят и ТКЗС-тата, та пак да произвеждаме жито и домати са руснаците, ама вече няма балами. Руските ни лакеи са бита карта.

16

HMLF

преди 3 години

Да са живи и здрави и дълги години да правят алтернативни бюджети тия предатели, *** и антихристи! Никога да не им се налага да правят реални такива!

15

Анонимен

преди 3 години

БСП, на вас от Европа пари няма да отпуснат НИКОГА.Първо ще стопират всички проекти.Второ ще стопират 29 милиарда-към които точите лигите си.Няма да имате мандат в следващите 100г.След 100г. от вашата ана.рхическа партия ще е останало само миризмата на нафталин и горчивите спомени от фалитите на България. На 3 пъти фалирахте до сега държавата.Четвърти път няма кой да ви даде шанс да го направите.Какви алтернативни бюджети сте се засилили да предлагате, като хората няма да ви се доверят?! :D

14

Анонимен

преди 3 години

Тия намериха ли си черната касичка дето си я откраднаха?

13

Анонимен

преди 3 години

БСП механизмите на фалит бяха:-Банкови пирамиди-Кредитни милонериВ детайли-първата частна банка я отвориха с идеите на Луканов.Взеха пари от БНБ като кредит, за да отворят банката.След това бързо отвориха втора банка с кредит от първата банка.Следите се оплетоха кагато започнаха да раздават със списък пари на най-верните си членове от БКП.Така през 1996г пролетта застреляха Луканов.Да сега се спори защо.Но всеки помни, че 2 дни преди това той излезе и каза,че помни на кого е дал пари.Факт е!

12

Анонимен

преди 3 години

НИЩО СОЦИАЛНО НЯМА С БСП.ТЕ СА МАФИЯТА. ТЕ НАЦИОНАЛИЗИРАХА ИМОТИТЕ НА ХОРАТА. ТЕ ОГРАБИХА И НАРЯЗАХА РАБОТЕЩИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА 2 НОЩИ БУКВАЛНО РАЗГРАБИХА ДЪРЖАВАТА.НИНОВА НА 28Г. СТАНА МИЛИОНЕР-КРЕДИТЕН ПРИ ТОВА.ТЯ ВЗЕ ПАРИ С КУФАРИ ОТ ЛУКАНОВ.НИКОГА НЕ ВЪРНА ТЕЗИ ПАРИ НИКОЙ ОТ ПАРТИЯТА МАЙКА.ТЕЗИ ПАРИ ГИ ВЗЕХА НА КРЕДИТИ С ДОВЕРИЕ.СЛЕД ТОВА НИНОВА КУПИ ТЕХНОИМПЕКС.СЕГА Е МУЛТИМИЛИОНЕР.ПИТАЙТЕ Я КЪДЕ СА ПАРИТЕ СЕГА ОТ КАСАТА НА БСП!И ТЯХ ОТКДРАДНА.КРАДЦИ И ТОТАЛНИ БРУТАЛНИ АНАРХО-КО.МУНИСТИ.БСП

11

Анонимен

преди 3 години

Много ми е трудно да пиша-вече не виждам-извинявам се за което,но историята на фалитите я знам до болкаЗнам всеки един момент от историята на България.След 1989г.помня всеки един детайл от развитието на страната.Знам виновните за преватизацията и ликвидацията на работещи предприятия.Знам и как са национализирали на хората имуществото преди това.Помня и насилствената смяна на имената от БКП-сега са БСП.До един от всеки детайл се пази в архивите на ДАНС.Има документи за всичко.Не лъжете хората!