35

до Абв

преди 3 години

абе уйоооооо как са контактували лятото, по 6 часа ежедневно затворени 500 деца в една сграда или 30 в една стая. Що си толкова глъм бе. Едно е на групи на открити по плажове и паркове друго в клас. . Точно от втората седмица с това както каза самия ти 5-7 дневно заразяване започна като аритметична прогресия да нараства броя да не кажа от един момент геометрична, ако въобще знаеш какво е прогресия.

34

Кака

преди 3 години

Аа това не е вярно. Лятото като нямаше училище и случаите пак бяха толкова. Oh wait...

33

до bubba

преди 3 години

абе пууутттко заспала точно че не да седяли затворени лятото по 30 на куп е спомогнсло да няма толкова заразени.

32

до МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

абе уййоооо, имаш ли представа ученици от 1 до 4 клас кой ги води масово и прибира от училище, защото закона не позволява сами да ги пускат родителите. Точно бабите и дядовците, висят и чакат.Тези ученици са от 8 до 16 в учолище . Кой родител може да си вземе детето в 16, почти никой. като е на работа от 8 до 17.

31

Така ще бъде

преди 3 години

Докато министър на образованието е счетоводител. Хиляди предричаха, че епидемията ще пламне с отварянето на училищата. А grъвнukът продължава и днес да твърди, че нямало да затваря училища. Страх лозе пази, но къща гори.

30

Тонката

преди 3 години

Митко Есемеса и той с Ковид:):):)Сигурно го е барнал на Шипка:):):)

29

Анонимен

преди 3 години

22 годишният ми пациент е с гадна КОВИД пневмония и 39гр.темперарура като при всяка пневмония.

28

Анонимен

преди 3 години

Ако се оставят учениците на онлайн обучение за 1 месец ще сме в позицията на Китай-десет заразени на ден кластърно, без умрели, ноИдеята не е тази.Идеята е да има страх-х-х, контрол и икономическа зависимост,Иначе ще вземете да станете съвсем като Китай.

27

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Ама разбира се! Затворете училищата, че родителите да не ходят на работа, че да погладуват малко тия дребни заразоносители. Нищо, че малките не боледуват. Нищо, че и родителите им не са в рисковата група. Заради бабите им го правим, които децата виждат само за Коледа и Великден.

26

Тонката

преди 3 години

С Бабикян кво става бе?:):):)Отказа ли се и той?:):):):)

25

един

преди 3 години

Май не са училищата ами кемтрейлса от самолетите. Затова се губи обонянието заради отровите които хвърлят.

24

А, Добър ден!

преди 3 години

Обяснете го това на МОН. С максимално прости думи, обаче.

23

Анонимен

преди 3 години

Те още са. 1 - 7 клас си ходят на училище. А българчетата били 47%... Като се замислиш, че след 7 клас продължават само тия 47%, ми то даже не е половинчата работа това, че гимназиите са онлайн....

22

Сата НАТО

преди 3 години

Няма никакъв вирус, драги зрители, просто вие сте обикновени бала ми, които все е бе как си иска.

21

bubba

преди 3 години

ключов фактор - друг път. Тея дето ги мислят тея ключови фактори, толкова ли им е капацитета, дали наистина мислят че тея деца/младежи са седяли затворени по домовете цяло лято? :D :D :D

20

Анонимен

преди 3 години

Коронавируса идва с мъглата. Бас ловя, че и от който и град да сте, ако погледннете през прозореца има денонощна мъгла от кемтрейлс.

19

Анонимен

преди 3 години

Бря..поредните лъжи,като са фактора що не затворени

18

Анонимен

преди 3 години

Дето си го викаме след дъжд качулка учениците в училище дпазват мерки защото иначе ше ги изгонят но излязат ли извън училище особенно в автобусите започва едно перчене и неспазване на мерките не си носят маските смеят се отговарят на забележките Да им осигурят училищни автобуси и да си карат от и до училищата иначе просто разнасят заразата правейки се на велики

17

Абв

преди 3 години

Цяло лято не контактуваха децата. Увеличението стана 25дни след началото на учебната година. Инкубационният период е средно 5-7 дни, има изключения над 10, но са малцинство.Ясно...учен от БАН.

16

69

преди 3 години

А добър ден;) така ли било??