95

Анонимен

преди 3 години

Основният двигател на епидемията са учениците и младите хора.Това гласи изследване на университета Принстън, направено в Израел и Индия. ....оставям Вие да си направите изводите сами.

94

Уф

преди 3 години

Ето Ви няколко случая около мен:1. Бащата положителен. Две деца в училищна възраст и мама отрицателни2. Бабата положителна - дъщерята и децата в училищна възраст, които от седмици не ходят при нея (пазят я все пак), отрицателни3. Семейство с малки деца, не посещаващи никакво детско заведение - таткото и едното дете са положителни.... и така, училището е виновно!!!!

93

Анонимен

преди 3 години

Този Вълчев с Бойко се опитват да освоят парите предвидени за кетаринг....,за това е целия зор ! Бойко аз мога или не мога да ти ....................!?Училища и нови можем да построим след година две ,ама нови МАМА ИЛИ ТАТИ ,БАБА ИЛИ ДЯДО

92

Анонимен

преди 3 години

Щом частните школи не искат да осъществяват онлайн обучение, защото е некачествено, значи е така. Алтернатива е за 2-3 седмици, но за цял срок е пагубно.

91

Цмм

преди 3 години

Малее като чета какви коментари има.. Хора вие наред ли сте?!! Заради един вирус децата да не ходат на училище и да останат неграмотни ли?? Много сте прости честно... Те трябва да ходят и въобще не трябва да се затвара НИЩО!!! МАЙНАТА И НА КОРОНАТА КОЙТО,СЕ РАЗБОЛЕЕ ДА СЕ ЛЕКУВА И ТОЛКОВА!! Спирате ни всички от живот заради накакъв вирус!

90

Анонимен

преди 3 години

вчера съседъд каза че синут му се върнал от даскалото и донесъл корона вирус.и вика като почнах с поясока, такъв цвято подменящ пердах му бил апликирал че видял как корона вируса излезналот детето и то плачейки.да ама не видяли къде се заврял да *** я у вирусо баш.на сутринта съседът умрял малко след като разказа случката защото друг един съсед го заклал тъй като синът на умрелия било биологична дъщеря под прикритие на съседа-ъбиец.кошмар ти казвам защото тва дете изобщо няма майка.гати

89

Протестиращи

преди 3 години

Няма нужда от протест. Вълчев събори ГЕРБ.

88

Анонимен

преди 3 години

Учениците и училищата не спазват никакви мерки,естествено че занятията трябва да са дистанционно.Това беше ясно за всеки нормален човек,само *** ни ръководители чак сега го проумяха.Зор да се учи присъствено,и сега какво,поръсваме си главата с пепел.ама виновни няма.Другата причина е блъсканицата в метрото,че скапа-ната община не иска да пусне още няколко мотриси в движение.Ама никой политик не се вози в метрото,най-малко пък Самоковката.Площад Александър Невски им е паркинг за служебните кол

87

Майка

преди 3 години

Кой ще понесе сега отговорността? Защото от самото начало просветния министър освен за спасяване на учебната година за нищо друго не мрънка. Защото цената на човешкият живот е вече незначителна в сравнение с финансите и дипломите, които така или иначе ще се придобият. А стойността на тези дипломи въобще не зависи от това в каква форма на обучение се обучават децата, а от мотивацията на ученика, особено в гимназиален курс. Но важна е психиката, психиката!!! Глупости! Сякаш тя е плод на една годин

86

911

преди 3 години

Всички ученици да ХОДЯТ САНИТАРИ ТОГАВА, А?

85

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАМА ДА ГИ ПУСНАТ КАТО ЧИСТАЧИ ТОГАВА!

84

добър ден Маро !

преди 3 години

Нарочно го напрвиха да не изоставаме от графика .....

83

Анонимен

преди 3 години

Пускат партенката "училищата са виновни" и народа кълве като шаран. Не са училищата виновни, нито - другата мантра - недисциплинираните, дето не спазвали мерките. Виновно е безобразното здравеопазване, опосканите от кражби на едро и дребно болници, неадекватното управление на здравната криза. Дето 150 души в интензивните и 2000 в отделенията вкараха цялата държавата в колапс. Да им имам и здравната система, и държавата!...

82

Анонимен

преди 3 години

Училищата били ключовият фактор за рекордния брой болни. Естествено. Нека са училищата, а не ресторантите, магазините, хотелите и моловете. Щото в училищата политиците нямат финансов интерес, все им е тая. Виж, ресторантите и хотелите, силно ги вълнува да не затворят - няма политик без да е овъртолен - персонално или чрез подставени лица - в ресторантьорството и хотелиерството. Затова там вирус не вирее и няма нужда от затваряне.

81

Анонимен

преди 3 години

Вълчев мижитурката спи ли спокойно?

80

Учениците

преди 3 години

В метрото влизат без маски , говорят високо и се кикотят, не се съобразяват с по-възрастните. В училището сигурно е по- зле.

79

Край

преди 3 години

Децата до 10-15 години НЕ боледуват от К19. В тях той не се размножава и те НЕ се инфектират /имало някъде изключение но принципа е това/ при това положение децата НЕ заразяват възрастните с К19. повече отколкото може да ги зарази кола, палтото вратата или друга повръхност.

78

Анонимен

преди 3 години

В училището на дето и по точно в класа ние родителите сме купили маски дезенфектант за чинове и за ръце и хартия за бърсане на ръцете на децата.

77

Анонимен

преди 3 години

Дезинфектантите в детските градини ги крият за пред инспекторите от РЗИ да има.За училищата не знам как е. Работя в една детска градина и познавам много учители от гр. Пловдив. Засичаме се по автобусите или на спирките и се питаме има или няма мерки.Всеки казва мерки има,но са на хартия. На практика нито може да се спазва дистанция с деца на 3 или 5 г.-нито да се спазват мерки. В градините в група има по над 24 деца. Когато са на 3 г учителите и помощник възпитателите ги мият,хранят,обличат...

76

бацо

преди 3 години

А добър ден, много късно загряхте бе тупани. Кой трябва да го отнесе заради това, че ви е дошъл твърде късно акъла - калинки.