24

Анонимен

преди 3 години

Това едва ще трогне някой егоист, който не се съобразява със ситуацията и мерките срещу вируса.70% от хората нямат съзнанието да мислят за другите, както за себе си и изобщо не им пука за тези, които са потърпевши от епидемията.

23

Анонимен

преди 3 години

Защо ръководството на преумния здравен министър хората го наричат геноцид?!? Неблагодарници нйедни!

22

Попиляхте

преди 3 години

я тази държава нищо не остана слогувате на чужди интереси за пари.Журналистите да се разтурят само за едно говорят ковид-ковид и мълчат за краденето.

21

Един Pk

преди 3 години

Лекарите стават все по-малко ,а за квалифицираните да не говорим.Народ който си мрази вишистите и се радва когато *** нападат лекарите или не се възмущава когато получават заплати колкото хора учили недоучили нищо добро не го чака.Чак сега ще се разбере защо тези хора са най-високо платени по света.Така накая малките държави с много просто население бързо изчезват.

20

Анонимен

преди 3 години

В момента Тръмп говори, гледайте лайфа и вижте публиката зад него, нито един не носи маска. Пандемията свършва на 3 нооември :]]

19

Анонимен

преди 3 години

Навремето имаше много добри лекари, сега е различно :) Щом е искрено и лично, когато ми вадеха мъдрец, което ми струваше 80 лв тогава, не съм бил по спокоен когато съм ходил на зъболекар, но явно щото отидох с препоръка от познат :) Сега и на частно не е сигурно, дано греша :))

18

ИВАНОВ

преди 3 години

И защо трябва да идва някой да го накиха. Какво повече ще научи докторът, от това, което ще му каже по телефон скайп или в бърза . Лечението ще е еднакво.Бях в болница две седмици и никой лекар не ме докосна. Старите лекари палпираха, докосваха да видят какъв тургор имаш, гледаха ти очите, цветът на кожата. Проверяваха лимфните възли, гледаха цвета на урината, разпитваха и т.н. Сега няма такова нещо. Забили са поглед в изследванията и не те поглеждат. Така че защо и е лекар вкъщи. Все тая.

17

мъртвеца

преди 3 години

влез в болница,после с краката напред

16

Stoyanov

преди 3 години

Докъде ни докараха. Да ни лекуват по телефона.МИ затваряйте болниците , ще се лекуваме по телефона и от интернет каквото прочетем.

15

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО 2 някой го изкарва, друг не . Други хора си измряха Обективни и субективни причини си има за това

14

Анонимен

преди 3 години

Като направите заплатите на лекари и сестри, поне колкото на един средноплатен ритнитопковец, тогава претендирайте за "жива медицина"!

13

Анонимен

преди 3 години

Нали имате съветски ядрени самовари, модел 1980 г.?За 2 милиарда. Отлежават (ръждясват) до гьола Белене...

12

Реакциите под ....

преди 3 години

..статията са такива, че човек се чуди - какъв смисъл има тези хора да ползват услугите на учители и лекари.....Маг Фидан за вас, едноклетъчни!

11

Анонимен

преди 3 години

14 дни е карантината за болните, за контактните лица е 10 дни.

10

Анонимен

преди 3 години

Ще дам рецепта срещу вируса:-10 чая на ден-няколко лимона-едан ракия-лята чушка-топла супа -няколко скилитки чесън-лук-да се избягват шоколадите и другите подобни изделия-да се избягва и обезводняването

9

22

преди 3 години

Това е - народа изкарва ларите, за да има данъци и осигуровки, да има средства да се финансират дейности.Ни никой не казва, че това да му осигурят бъз и лесен достъп и адекватни грижи (медицински в случая) не е за него.Ако беше от категорията на депутат, управител, кмет, или други власт и връзки имащи тогава ти се осигуряват мдицински грижи навреме.Иначе - плащай си данъците и осигуровките и търси врачки и баячки когато имаш нужда от лечение

8

Totenkopf

преди 3 години

Бе, ай сега да трае оцеляла е ако въобще има така учителка няма имена, няма нищо. Това е България държава в ЕС 2020 г. много ясно, че по телефона ще го лекуват тва грипче да пита мангъра

7

Мнение

преди 3 години

Лошото е, че и да отиде в болница, няма да се чувдтва по-добре. А за топли душове ще мечтае.... да благодари на Господ, че е минала по-леко и наистина не е стигнала до болница.

6

Анонимен

преди 3 години

Как 14? 10 (десет) дни са ¿?????

5

Анонимен

преди 3 години

Нямате спирка от Днес, колко още статии ще изтипосате :)) Тонката си разказва личните истории...хахаха :) Искрено и лично, на там отиват нещата :)