44

Анонимен

преди 3 години

Поръчката е да те пратим тебе да помагаш в болниците. Понеже си голям мъж на дивана през телефона

43

Анонимен

преди 3 години

Поръчката е да се акцентира на заразени учители, да да оправдаем затварянето на училищата. Колко елементарно! А банкери, чиновници, търговци и т.н., за тях що не пишете по колко са от бранш? А, да, там се крие. Засега можем да си позволим да жертваме образованието.

42

999

преди 3 години

Помислете, ако лекарят дойде у вас и се зарази - колко хора ще останат без джипи за голям период от време?

41

Анонимен

преди 3 години

Четири пъти в годината можеш да се заразиш с коронавирус, защото няма да има стаден имунитет.Учителите сме обречени от държавата.Не сме държавни служители.Само където държавата ни е работодател и всички разпоредби минават през държавата.Дори входно и изходно ниво на децата се съобразява с рамки спуснати от държавата.Работим в държавни училища и градини.Работим с директор назначен от държавата.Но не сме държавни служители.Фиша ми е пред очите.От бруто 1517 лв имах в картата превод на 1110лв.Факт

40

Анонимен

преди 3 години

Нали не щете онлайн обучение бе? Маските нали по желание ги носите, щото ви стягали. Пречели ви да се изказвате. Сега що ревете?

39

Анонимен

преди 3 години

Тая кифла още малко и санаториум ще поиска да и осигурят. То само с лайкване на мангъра не става, трябва и акъл!

38

Физкултурник

преди 3 години

Точно 285 лева разни данъци и осигуровки на 1000 бруто плаща един учител. При 1500 брутна заплата това са точно 435 лева данъци, хайде пак някой умник да каже,че учителите били държавни служители и като полицаите не плащали данъци ??? Да дойде да му завра фиша там дето слънце не огрява....

37

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се осигури лечение на учителите във ВМА! Буквално ги пожертваха, като отвориха училищата! Като ще ги карат да работят в риск, и то като този риск може да се избегне, трябва да се погрижат за тях!

36

О хо хо

преди 3 години

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА НЕ НОСИТЕ МАСКИ И ЩЕ ИМА СТЪЛПОТВОРЕНИЯ ПРЕД БОЛНИЦИТЕ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ППИНУДЕНИ ДА ИЗБИРАТ КОГО ДА ЛЕКУВАТ. ПРОДЪЛЖАВАЪТЕ ВСЕ ТАКА ДА СЛУШАТЕ КОМУНИСТИЧЕДКИЯ ДОЦЕНТ МАНГЪРЧОВ.

35

Анонимен

преди 3 години

Защо учителят не е държавен служител нали изпълнява държавните изисквания и цялата му работа е в услуга на държавата?! Учителят работи с нормативни документи разписани от държавата.Освен това следва стандарти разписани от държавата.Всички наредби и указания минават през министъра на Образованието. Проверките на учителите са от Регионалните инспекторати.Как не е държавен служил един учител не е ясно. Защо да не е държавен, като държавата решава каква да е заплата му и държавата я плаща?!

34

Stoyanov

преди 3 години

До Анонимен"После се чудите що белите са малцинство :) Хората правят по 5-6 деца и въобще не им пука че са бедни"------------------------------------------------------------------------------------------------------Това е присъщо на някои други етноси, аз обаче не съм от тях.

33

Анонимен

преди 3 години

Учителите не са държавни служители и СИ ПЛАЩАТ здравната осигуровка.

32

Анонимен

преди 3 години

До StoyanovПосле се чудите що белите са малцинство :) Хората правят по 5-6 деца и въобще не им пука че са бедни, ще трябва да свиквате, Холивуд се е задействал отдавна :))

31

Истина

преди 3 години

Една смела жена да каже ИСТИНАТА. Браво , поклон. Журналята слугинаж , дума не говорят за това. Тиквата дали стои сам в къщи без директен преглед? Тоя геноцид е равен холокоста. Един де ще има съд и затвор за всички политици и някой лекари, дето си мислят , че медицината е начин да правят пачки.

30

до 22

преди 3 години

,Нека са високо платени медиците,нищо против ,но ти колко пари би дал над задължителните за здравна вноска?Сега минимума е 50 лв,а преди когато минималната беше 240 лв.,вноската около 20 лв./2009 г./Здравни вноски реално плаща само частния сектор,а деца,ученици,студенти,пенсионери,хора с увреждания,държавни служители ,военни, полиция ,мисля и учители не плащат от джоба си,за тях държавата внася от бюджета.Та как да стане ,болниците общински,има и частни.В Германия минималната вноска е 150 евро

29

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До StoyanovЩо питаш ?

28

Анонимен

преди 3 години

Всъщност права е,добре да се намери начин болните на домашно лечение поне веднъж около 7- ден да ги прегледа специалист,обща кръвна картина,ренгенова снимка или скенер,защото ако на14 ден, теста е /-/,ако не е грешно , да са наясно в какво състояние е белия дроб и какво да очакват.Не всички се възстановяват напълно или поне до месец.Но при толкова много карантинирани и увеличаващи се заразени дори в дома с хиляди на ден ,не знам как може да се случи на практика ,колко линейки ще са нужни и екипи

27

Stoyanov

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТТи дигитално ли пиеш водка, дигитално ли се храниш и дигитално ли спиш аз да те питам?

26

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Що се оплаквате ? Дигитален свят! Свиквайте!

25

Stoyanov

преди 3 години

Лекуваме се по телефона, учим дистанционно, гласуваме машинно, ако можеше да се забременява и ражда по телефона или интернет спокойно можем да си зазидаме вратите.На къде отива тоя свят???