21

Анонимен

преди 3 години

Половин София паркира в градинките, после и през ден да мият е все таз.

20

Анонимен

преди 3 години

Прах от почвата ?! Много прашно бе, да почнем да си внасяме земица да насипем от околностите на Берлин и Париж ? Значи няма нищо общо с "експерименталното" горене на стотици хиляди тонове *** в ТЕЦ-овете, а ? Добре, супер, ясно. Тя почвата виновна последните години. Какво ли се е променило, щото преди няколко десетилетия не е било така, мистерия някаква.... Ако вярвате, пуснете си фиша пак за тях, явно ви е хубаво без вазелин.

19

Анонимен

преди 3 години

Как ги мият? Поливат ги обикновенно преди дъжд.

18

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТвоят приятел има голям шанс да развие болест, известна като "силикоза". Има и голям шанс да види голям зор с короната. Тогава ще разбере колко глупав е бил.

17

Анонимен

преди 3 години

Ти да видш, признаха си, че не мият улиците.

16

Анонимен

преди 3 години

Не е толко живото застрашаващо прахта във въздуха! Един познат от 15 години лепи плочки и почти всеки ден му се налага някои плочки да ги реже с флекса, От рязането става страшен прахоляк, а тоя си диша като пич, та щом тоя е още жив значи не е толко страшно, а и пуши по две кутии цигари на ден!

15

Анонимен

преди 3 години

Заради безразборното строителство е. Материалите не се консервират и не се изхвърлят правилни. От години дишаме ИТОНГ.

14

Анонимен

преди 3 години

Има логика, че "понеже в София е натрупано голяма част от населението на държавата, там се и мърси най-много" Но ние знаем, че чисто е там, където се чисти и мие, а не където не се цапа. Имаме огромен проблем с миенето на градовете, който властта премълчава.

13

Анонимен

преди 3 години

Разкарайте паветата от булевардите!!!Какво е това между тях?Пръст.По най натоварените артерии като цар Борис -кълдаръм!Дишай, Йорданка - черпим!!!!Стратегии ще ми пишете????Смях,шок и ужас!

12

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо зазвездвате обикновената дума бо-к-лук, когато не е ползвана като обида, а в прекия си смисъл. Ама то от угодия в полза на управляващите - да не ги засегне някой, сме на последно място в Европа по свобода на словото.

11

Анонимен

преди 3 години

Що се излагате да публикувате такива смешни поръчкови статии?Почва има навсякъде! Обаче в белия свят няма такъв въздух. Там транспортът е добре организиран, има алеи за велосипедисти през целите градове, публичен транспорт.У нас-автомобили-бабички, на които никой не замерва изходящия *** от ауспусите, защото трябва половината да се спрат от движение.Това посвета нямча кой да го търпи, но на нашите управляващи им е все тая.Да горим италианския *** и всякакъв друг-само да капят комисионни

10

Анонимен

преди 3 години

Ох, ще ни уморят тия управляващи с поредните си глупости, които тиражират в пространството, за да си оправдаят некадърността!Почви има навред,ама не навсякъде въздухът е един от най-мръсните в Европа, както е в София. София е кл оака-пълна със стари коли, като в цяла България,но понеже там е натрупано голяма част от населението на държавата, там се и мърси най-много, както и сега в този сезон с печките на твърдо гориво,непочиствани редовно улици и паркове, *** навред. Треторазрядна държава

9

Анонимен

преди 3 години

Как от почвата като мирише на сгурия от герберски гласоподавател? Ние *** ли сме?А как се отразява герберският въздух на болните от корона пневмония?

8

Анонимен

преди 3 години

Прахта трябва да се чисти и мие. Улици, тротоари, дървета, фасади са потънали в многолетен прах. Филтрите за улавяне на финни прахови частици трябва да се сменят.

7

Анонимен

преди 3 години

Точно така! Докато има разбити тротоари, липсващи бордюри, ронещ се асфалт и строежи, ще го дишаме този прахоляк. Нека пак обвиняват трафика от общината.

6

Анонимен

преди 3 години

Природата не може да е замърсител!Замърсяват автомобилите и строителството!

5

Анонимен

преди 3 години

На ремонтираното "Монтевидео" в Овча купел му разказаха играта с тиня от строежите. Ама нали там строи Веждито, на бат Бойко мултака, та....

4

Анонимен

преди 3 години

Прекалено много строителство има.

3

Анонимен

преди 3 години

Даа, от почвата е! Тая коварна почва иска да ни избие! Ама я усетихме!

2

Qмбе

преди 3 години

От мръсния въздух ще умрат доста повече хора, отколкото от ковид, примерно десет пъти повече.