6

Анонимен

преди 3 години

Това еднопосочно движение на такива места принуждава хората да минават по два-три пъти през пазара. Първият път да се ориентират, вторият да купят, а третия да купят това, което са пропуснали да купят втория път.

5

Анонимен

преди 3 години

Само ползата от еднопосочното движение когато няма дистанция остава мистерия за мен... Ако има дистанция ок, ама като са много близо един зад друг просто всеки диша издишаното от този пред него, още повече, че маската отвежда въздушния поток назад около главата и раменете на човека, така че ако си твърде близо точно попадаш в това облаче аерозоли. Ако бяха без маски и издишания въздух отива напред би имало смисъл еднопосочно движение.

4

Фактите !

преди 3 години

Лафки , будки , ...а пазар , не най си !

3

УЗАКОНЕНА ПРЕСТЪП,..

преди 3 години

,...НОСТ !Нормално ли е за всеки килограм , да те лъжат точно с 200 грама , няма и на кой да се оплачеш , всичко е предвидено ...Резултат : ЕВТИНОТО ИЗЛИЗА ПО-СКЪПО !Това пазар ли е ???

2

до Столичната община

преди 3 години

Съсипахте ЖЕНСКИЯТ ПАЗАР !

1

Програмист

преди 3 години

Аз на тоя пазар не ходя вече. Не мога да търпя тънки селски номера - "не можете да избирате, не може да пипате стоката", извади хубавите домати отпред като искам ми вади скапани отзад. Да не говорим как винаги удрят в кантара.