26

Еднопосочен вход

преди 3 години

Щом е "женски пазар", освен маски, жените трябва задължително да носят и етикет с цена на видно място.

25

Цирка по

преди 3 години

Пазарите с пълна сила. Разбира се без всякакъв ефект, освен отслабване. Държат се все едно е бетер чума, а не е. Ей го тулупа хем болен, хем ръси тъпизми в социалните мрежи. Гала се лекува с мед и джинджифил.

24

Ани

преди 3 години

Може ли някой да ме осветли каква би могла да бъде мотивацията на даден човек да пазарува от т. нар "женски пазар", освен ако не живее в непосредствена близост до него?

23

д

преди 3 години

До Анонимен В хипермаркетите как е?Ми там никой не иска да спазва дистанция но те правят забележки за маските но нищо не казват за дистанцията. Изглежда охраната както и хората смятат че маските отменят дистанцията но това не е така дистанцията е много важна дори най важна.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен А Лидъл...Дрехите са нахвърляни по начин по лош от на бит пазар. Никога и никъде не сме виждали такова състояние а стоки в магазин то е без аналог.

21

ХОРАТА ГОВОРЯТ

преди 3 години

Три ромски фамилии държат общинският пазар .

20

алоо , какво стаА ?

преди 3 години

Двадесет страници , 21 коментара , ЦЕНЗУРАТА ИМА ЛИ КРАЙ ?

19

Анонимен

преди 3 години

В хипермаркетите как е? Дайте провеки от била,лидъл и кауфленд.

18

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Младост 1 пазарът хем е по-хубав, хем лъжат по-малко.

17

Анонимен

преди 3 години

Всички комунисти - дружно под земята!

16

Анонимен

преди 3 години

бабетата идват чак от младост нема карантина,нема пандемиядрътото си е дръто

15

Анонимен

преди 3 години

В търновсия пазар никой не използва децинфенктатите.Отделно и някой хора прескачат огражденията и отиват в другата лента.В софия предполагам е същото

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7,Не дърпай на дявола опашката. Може да му хареса как си се накиприл и да не те отмине. Тогава ще разбереш какво е да усетиш на гол г.з т.а.ш.а.ци. Чужди.

13

Анон

преди 3 години

Самият факт че някой, който и да е, ще иде ще види шлемове, ръкавици, стрелки на пода и няма да падне от смях, заради телевизионна пандемия от грип е най-тревожната новина в момента. Ето го колапса на цивилизацията. Но заради нас. Не заради вируса. Всеки посмял да обвини друг, а не себе си, че не се е изсмял на тая жалка картинка, а се е взел насериозно. Това е нашето колективно безразличие. Следващата пандемия ще забранят да се плодите. Искаше ми се да се шегувам.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Винаги е имало шляещи се баби от нямане какво да правят по пазара, други не помнят какво трябва да пазаруват, има неориентирани и т.н. Дали ще е двуопосочно или не, да не би да мислиш, че някой ще се съобразява? Пъдари с тояги на всеки 10 метра да стоят, пак няма да въведат ред. Да не забравяме и щопското "Кой е он, та че ми каже на мене той? Мене цело село ми вика он...Мочко " :)

11

...

преди 3 години

По-страшно е в магазините за ВТОРА УПОТРЕБА , ТАМ ГИ ПУСКАТ , НА ТЪЛПИ !

10

Ж. пазар ли ?

преди 3 години

Беше , сега вече след осъвременяването МУ , не е !

9

Да , ама не !

преди 3 години

Няма ли съзнание , нищо не става , значи ,....НИЩО !Българинът е свикнал да бъде контролиран поне от трима наблюдаващи , иначе се крие , лъже , *** , и каквото се сетите , та за това ,........... СЪЗНАНИЕ !

8

Мутафчийски

преди 3 години

Спокойно закупихме хладилни камиони и чували имаме в изоблие няма страшно

7

отворко

преди 3 години

Стига с тия мерки то така се обезсмисля кой е смел и кой е страхлив оставете природата да си свърши работата