68

Анонимен

преди 3 години

До Соца бил недоносче?!Няма как да го върнем, СССР го няма, кой ще е големия брат който да ни защитава от лошия капитализъм ?

67

Щирлиц

преди 3 години

Близо до мааалите,близо до избирателите.

66

анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Няма да го хейтя много"Недей колега, щото доскоро беше друг министъра - Кирето Ананиев!За Кирето само цитирам без да коментирам:"Навремето Киро Ананиев замиташе следите от кражбите на Иван Костов, после тези на "царя". При Борисов не знам защо се прави че разбира от медицина и превенции на инфекции, ами не си подаде оставката, че да може да се назначи някой дето наистина разбира от тези неща"

65

Анонимен

преди 3 години

нито соца нито капитализма са недоносчета , баарббаа гааннюс е недоносчето в случая.

64

Анонимен

преди 3 години

Какво се промени от преди 5 месеца, когато нямаше епидемия? Единствената разлика е че пуснаха 5G мрежата в 27 града в България и хората почнаха да се изпоразяват. Точно както стана в Италия и Испания. Престъпниците пожертваха здравето на хората.

63

анонимен

преди 3 години

До ДзивкоАко тестваш и семейството 130 х 3, 4 или 5 си е сума!

62

Соца бил недоносче?!

преди 3 години

Капитализма тук е недоносче.Ковид го показа, НО на бай *** му е дебела ... много дебела главата да разбере !

61

Анонимен

преди 3 години

..но лекари?Може да се обучат. Притеснението очаквам да е:- ако се забелязва не-ефективност към новите лекари, да може да се освободят- ако се забелязва не-ефективност към старите болници, ще е неудобна ситуация. Ако някой инжинер, програмист препоръча по-ефективна работа когато е на полевата болница, как ще се възприеме от леко-закостенялата медицинска система- полевите болници ще са с ограничен период от време. Как да се освободят хората след това? Да няма конкуренция?

60

Анонимен

преди 3 години

В Беларус в Украйна все държави извън нато и ЕС няма проблеми.Защо ли?Много просто защото там няма Ковид пропаганда.

59

EL TURQO

преди 3 години

Ами като сте умрели като народ и чакате все някой да ви помага и по 200 лв. ще плащате за тест.

58

Анонимен

преди 3 години

Хаха ей шмекер, я изчезвай ве, ***

57

Анонимен

преди 3 години

А в Белорус защо не подготват полеви болници, и здравеопазването си работи ефективно без въвеждане на мерки, и животът си тече нормално?

56

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов в началото си на управление заяви, че като сме нямали какво да изнасяме друго, ще изнасяме лекари. Питайте го сега него лекари от къде ще се вземат. Търсете си ги от него.

55

Анонимен

преди 3 години

Няма да го хейтя много защото виждам, че се опитва да стъпи на здрава почва. Обаче, Ангелов, след като пропиляхте времето през лятото, сега ще трябва да започнете да анализирате проблемите в здравната система и един по един да ги решавате. До където стигнете. Все ще е повече от нищо.

54

избирател

преди 3 години

Ооо неразумний професоре,поради что се срамуваш,да си признаеш,че си ПРО....СТОВАТ?!

53

EL TURQO

преди 3 години

За изтребители се харчат милиярди, а за болнична апаратура събирате капачки. Колко сте жалки. И сте тръгнали света да оправяте.

52

Анонимен

преди 3 години

Пошегувах се с професор Ангелов като му сбърках фамилията, но последните години са трагични за можещите в медицинската сфера. :) Харесвам го за разлика от Мутафчийски, но той най добре знае защо няма лекари, всеки търси добро заплащане, без характерния по нашите ширини "бизнес". Честните и можещи лекари и хирурзи си търсят щастието другаде.

51

EL TURQO

преди 3 години

Ами чакайте помощ от прехвалените си братя от ЕС и САЩ, може и да ви помогнат. Колкото са ви помогнали до сега, как ви зарязаха като скъсани петолевки? Ха ха ха

50

Анонимен

преди 3 години

До ...Т.е. заразяват с тампоните, с които взимат секрет или после при обработката на пробите е проблемът? Щото да ти бъркат в гърлото с тампон, на който вече има вирус си е умишлено заразяване...

49

Анонимен

преди 3 години

Ми работи за без пари бе като си толко умен.