128

Тенисфен

преди 3 години

До АнонименВай,вай!! Щом" Арената" става болница, нашият Гришо ПАКПАДНАЛОВ къде ще играе,за да се изложи? Ха ха ха!!

127

Лекар от ВМА

преди 3 години

Полева болница в мирно и зимно време?? Ами лекари и сестри откъде?? " Генералът" Муфтаджийски ще мобилизира армията си,ама такава- НЯМА!! Ха ха ха!!

126

Анонимен

преди 3 години

Шест месеца по-късно отново разпъваме шатрата на цирк Ковид. Коронният номер отново ще бъде баланс на карантина от квинтет НОЩ. Този път ще го изпълняват без предпазни мрежи. Очакват се големи сакатлъци. Не пропускайте, приканваме публиката да участва активно!

125

Анонимен

преди 3 години

Тоя мушмурок може много лесно да си реши проблема с липсата на персонал ама нали е свикнал само той да ***, даже не се сеща за един *** капиталистически принцип - "всяко нещо си има цена". Пусни им 10 бона заплата на сестрите и 20 на докторите дето се занимават с ковид и даже ше ти хартисат кандидатите. Щом за крадливите шефчета на болници може заплатка от 100 бона, защо да не дадат нормални пари на тия дето уж си рискуват живота?

124

Анонимен

преди 3 години

Пълни некадърници начело с тулупа.

123

arsenalfc

преди 3 години

Разграбихте всичко последните 30г и сега плачете като довица за ху*! Няма здравеопазване,няма лекари, медици. Геноцита на изтрепване на българския народ продължава!

122

Анонимен

преди 3 години

До ...Силно си неграмотен, мой човек. Ограмоти се малко, пък и прочети малко повече от този фейк за Танзания и не прави генерални изводи, базирани на глупостите, с които е пълен Фейсбук. Заразени тампони, казваш? Така си идват от фабриката, а? Ти знаеш ли как се обеззаразяват медицински материали от производителите им ? С твърда радиация. Нищо не издържа на такива дози.

121

ЛекаР-БЕЕНВИСТ

преди 3 години

Те скоро ще свършат наличните доктори и ще трябва да вдигнете сериозно сумата

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110,Хайде стига с тоя Тръмп. Ще спечели казваш, ще махне с пръчката и вируса ще се изнесе на към Луната от страх. Какви бръмбари имаш в главата?

119

Анонимен

преди 3 години

Полеви болници - като Арена Армеец? Може! И в тях с предимство да се настаняват управляващите!

118

Анонимен

преди 3 години

Кога ще го осьдят - за умишленно заразяване на хиляди бьлгари

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121Двама току що завършили - отлични лекари... Нещо като дървено желязо, а? Поне чети какви ги ръсиш.

116

да зи параван на

преди 3 години

2-LUP не е лесна работа ,да се чудиш какво да говориш ,с две думи насаден на ход пачи яйца ,а и хода с учениците и дискотеките е бил с предизвестен край и те няма начин да не са го знаели още от лятото се говореше за затваряне Ноември ,ама въпреки всичко отслабиха контрола и оставиха дискотеките отворени --чакай от добре ,,развеселените,, дистанция и дисциплина или от децата в училищата да се пазят ! Това е ход за запазване на властта ,и разфокусиране ,разпадане на протеста.....

115

Анонимен

преди 3 години

Лекарите са на запад, защото вие ги прогонихте. Давайте в същия дух!

114

Съгласен съм !

преди 3 години

Първо в тях да се лекуват управляващите , много богатите и пазещата ги полиция и армейски шевове като по--корави и наш пример ! Да живей правовия ред !

113

Анонимен

преди 3 години

Затрихте инфекциозните болнице в страна сега ревете

112

Болниците

преди 3 години

ги обърнахте на ковид хотели, лекарите изнемогват а дунудуркат разни заразни, дето не ги искат в къщи, че им нарушават спокойствието, а хотелиерите реват, че няма, кой да се настани в хотелите. Оправете си организацията това е. Иначе верно ще мрем ама яко.

111

Анонимен

преди 3 години

А бе разправят, че доста са се изпразнили болниците заради ковито, та питам що не се ползват празните легла и свободните лекари

110

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, познавах двама отлични лекари, които след завършването си с пълно отличие веднага емигрираха в Германия, Берлин, докато шефа ти с двете мозъчни гънки режеше ленти на 5 километрови асфалтови отсечки и обясняваше каква просперираща държава сме.Епидемията разкри реалното положение, така че не ме питай мене откъде ще намериш лекари, а питай Тулупа.

109

Анонимен

преди 3 години

Кервана върви кучетата лаят. Голям праз. Живота има естествен цикъл завършващ на гробищата. Просто последните години хипстери, чайлдфри, *** и други *** решиха че ще стават безсмъртни и човешкото естество не ги касае. Няма како да искаш жени да раждат на 40 и всички да живеем до 90. Минеш ли 50 живота отива към затихване и не оставиш ли поколение си просто аут. Не коронавирус а ефтаназия е истината. Дарвин никой не го е отменял!