27

Анонимен

преди 3 години

Я па тая!Сега се сетила за хората.Тия верно ни мислят за и... оти.

26

Анонимен

преди 3 години

Сачева е нищо повече от поредната слуга на мафията и на мутрата. Каквото и се каже, това прави. Мутрата от Банкя е отговорен и затова се крие по ловни стопанства и живее в джипката вече колко месеца!!!

25

Анонимен

преди 3 години

При тази разсипия на средства, втората вълна на ковида и нищо чудно поради епидемията очакваното отново спиране на предприятия, държавният бюджет не може да бъде ориентиран към хората, защото необвръзката за тази година ще е над 7 млрд.лв, а за следващата тя ще бъде още по-голяма - над 10 млрд.лв. За каква грижа за хората говорим? Трябва да се изплащат и 3-те млрд.лв за хвърчилата, бойните машини и катерите на Каракачана, а вноските и лихвата за първите години са най-големи.

24

Анонимен

преди 3 години

Сачева, престани да лъжеш! Бюджетът тази година беше ориентиран към закупуване на оръжие и най-вече на прословутите Ф-16-70. Удари ни коронавирусът и сега, по време на втората вълна, ББ реши да развърже кесията. Толкова яко я развърза, че хотелиери, ресторантьори по морето, хора били на минимална заплата, сега пенсионери, майки с малки деца яко се облажиха. И пенсионерите ББ излъга с допълнителни 50 лв до март. Махна ограниченията и вече 4 дни опдминахме 1500 заболели, та дори и 2600 стигнахме

23

Анонимен

преди 3 години

Браво на ГЕРБ!В този момент са съпричастни с хората!

22

Койчо

преди 3 години

Бюджета е под мотото и асан е човек

21

михаал

преди 3 години

На тези които цял живот са чакали на милостиня, и не могат да съберат 10-15г. стаж и минимум осигуровки по 10%, а на тези с пълен стаж и осигуровки над средната заплата 5%. И кой ни кара занапред да лъжем????

20

Коментар

преди 3 години

Нагли и безскрупулни фашисти-българоубийци!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Сачева, оправИ редукцията на новата кохорта пенсионерки и тогава ще направиш нещо наистина добро за хората! Ние не сме виновни, че сме родени в началото на 60-те. Бъди истинска жена, въдвори истинска справедливост!

18

Анонимен

преди 3 години

Румъния в началото на септември увеличи пенсиите с 40% на всички пенсионери, а какво правят гербавите и Сачева увеличават на тези които не са работили и стимулират тези които не внасят осигуровки. Българските пенсии са по ниски от тези в Албания, Македония и Сърбия. Срам.Но вижда Бойко е казал че от пари дадени за пенсии не може да се краде,а от асфалта 50% отиват в шкафчето!

17

Анонимен

преди 3 години

От новогодишната баница късмета на народа се падна бюджет2021, а на Боко се падна пълно чекмедже и къща в Барселона.

16

Анонимен

преди 3 години

Тая пак се подиграва с населението.Това бил бюджет за хората.Ама да каже кои са тези хора, защото за останалите е тесла.Продължавали да запазват най-ниските данъци за богатите - кво ни грее това?Същевременно предлагали увеличение на доходите, ама на кого? На пенсионерите по 50 лв, а на умрелите от глад храна за 120 лв?Абе направете накрая заплатите и пенсиите като хората, за да не ви бяга населението от държавата и спрете да ни будалкате!

15

Анонимен

преди 3 години

ей 10 годин беше за герберите да си трупат кюлчета и една година подарък за народанарода наистина си го заслужава ако беше народ оттавна да висита по стълбовете

14

Анонимен

преди 3 години

нищо няма да видят хората от тоя бюджет....ще има само за мутренските фирми

13

Анонимен

преди 3 години

Даже знаем кои са хората, на които е бюджета.

12

хух

преди 3 години

да на хората е, ама дълга. Аман от пишман управляващи! 10 млрд. дефицит заложен в бюджета и то по време на икономическа криза, на която не се вижда края още.

11

Анонимен

преди 3 години

бюджет за хората - да изплащат още 5 млрд дългове, които гербавите и дпс ще откраднат. Мерси!

10

Анонимен

преди 3 години

Госпожо.Настана една каша в държавата! Телевизия радио и интернет само за това говорят.коронката! Дедо Борисов борчето бивше шефа ти се скри и няма " инспекции" с Жипката държавна!-:) Пише във фейса си някакви нещица За които Не искам и да знам! И какво ли не още! А ти ни говориш за " бюджети"? Искаме ви оставката госпожо набеден министър! На цялото Дедово Борисово " правителство" на ГЕРБ групировката! ОСТАВКА!

9

Анонимен

преди 3 години

Така е!Ама за нашите хора!

8

Анонимен

преди 3 години

Даже и пенсионерите плащат по 20% данък ДДС от мизерните си пенсии, отивайки да си купят хляб, мляко и лекарства. ДДС то се плаща от крайния потребител.